Charmed

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ево да се укључим :))

То је она мала глупа плавуша,која ће да ради с њима :roll: Малтене су је усвојили :roll: 'ебем ти сценаристу у мозак... :roll: Дај потврду :))) па да поставим :)))

Хаха сад тје :))))

Ам...У којој епизоди се враћа најбољи лик из серије "Чари",Кол Тарнер или Балтазар,или Извор,или итд :D

Miki 13991:
Ам...У којој епизоди се враћа најбољи лик из серије "Чари",Кол Тарнер или Балтазар,или Извор,или итд :D
Cole se prvi put pominje u 45. epizodi“ The Honeymoon`s Over”
na pocetku 3. serijala, kao Balthazor umire u epizodi “Black as Cole", kao Source u epizodi “Long live the Queen, i napokon za sva vremena umire u jubilarnoj 100. epizodi “Centennial Charmed”!
Da li je to TO? :o

EVO OVAKO: Cole Turner -se pojavio u premijeri 3 sezone 45.epizodi i bio jedan od glavnih likova do epizode 5.12 koja je bila 100 epizoda serije,a gostovao je u 150 epizodi serije ,gde ga je videla samo Pajper..i nije bio duh vec nesto slicno!

Sta se ovo desava??? Niko se ne pojavljuje na voj temi vec 11 dana! Treba da budemo mnogo zivlji! Istina da se Charmed vise ne prikazuju na TV-u ali to ne znaci da vise ne treba da se pominju uopste...
Kako sam primetio na onoj temi "Star Trek, da li neko prati" svaki dan daju po nekoliko postova, a serija se davala pre Hrista...:-)

I ja mislim da ne treba da prestanemo da se igramo quiz-a, zasto bi uopste otvarali novu temu kada se pitanja odnose na Charmed?!
A evo jedno pitanjce iz 7. sezone, nju sad gledam pa mi je najsvezija!
Ovako: Kako se zvao onaj federalac koji je bio decko od Paige, sto je jurio da ubije avatare, a na kraju su ga ubili i postao whitelighter?

Back