Charmed

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tiksi:
Ima nesto kao epizoda te knjige ali nije bas takva radnja je drugacija.Knjiga je ekstra ali je radnja malo nesto smestenma u prvoj epizodi,kad se oko njih obavije vrtlog i vetar pocne da duva.Jel ima neko prvi deo da kaze nesto o tome?
moja sestra ima tu knjigu,jos je nisam procitala. uglavnom,radi se "kao" o dobijanju moci,ali je skroz drugacija radnja,prikakzuje im se melinda spaljena na lomachi i to....

ma serija je veliko sranje,..toliko je glupa i naivna i ne mogu da verujem da se klinke loze nba tu seriju!!! JBT ja kad sm bila teenage gledali smo Beverli Hils i Merlouz pejs,..jeste da je sapunica bila ali je barem bila realna...a ove Cari uzas!!! FUJ!!!

Tiksi:
Posecuju ga mozda,ali nema sta da se pise,dok ne pocne serija.A kad pocinje serija ujedno?Cula sam nesto u februaru,ali koliko je to tacno!?

Pink je ima spremnu,ali nema mesta u terminima.Tako da moraš da čekaš da se završe gilmorove,ili one Špance.Znači,najverovatnije na leto,ili proleće.

Hocemo li da prorestujemo protiv spanaca.Ja sam takodje na jednom sajtu procitala da je pink otkupio seriju i spremio ali da nemaju termina,a toliko glupih serija!!!!!!!!!!!!!!1

nekoga je zanimalo za koliko stize knjiga.Kada narucis moras da sacekas da ti se jave i da pitaju da li imas odobrenje roditelja(ako nisi punoletan/a),onda ti kazu kada ce ti poslati knjigu.E sad ako zivis u BG_u knjiga putuje 2 do 3 dana,a ako si iz unutrasnjosti 4 do 5 dana (ne uracunavajuci vikend)
toliko o tome

Ljudi jeste li culi da je neko nov dosao na pink i da ce od sad vratiti mnoge dobre serije.Prvo ce domacice valjda da smesti u dobar termin,pa ce smanjiti broj spanaca da bi pustio charmed i jos neke zaboravljene serije.COOL ZAR NE?

Back