Charmed

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ух има још мало мана,али интресантно је :) Баш ми је лепо дошло да се мало подсетим :) И ЛЕО ЈЕ ВЕТЕРАН ДРУГОГ СВЕТСКОГ РАТА А НЕ "ЈЕДНОГ"!!!

Andy je policajac koji je bio decko od Prue, ali su ubrzo raskinuli jer mu ona nije otkrivala tajne...ali su se i dalje voleli,. I onda na kraju prve sezone Andy spasava zivote od Prue, Piper i Pheebs i umire... :sad: . A u prvoj epizodi druge sezone Prue ga je spomenula(jer je zalila za njim) a kasnije ga nece pominjati, kao da nikada nije ni postojao...

1. Idi na Image Shack uploduj sliku a zatim klikni na manju verziju slike koja se ucitala.Nakon toga propertis i kopiraj url adress-u. Da bi se videla slika

2.Korisnicki Profil kad otvoris sa leve strane naci ces Promeni Avatara...
Dalje ces nadam se moci sam....:)

Jedini muskarac???
Nemoguce da nas nema vise!
A i ne shvatam zasto bi se TV show kao Charmed delio na musko-zenske serije!
To je pitanje da li neko voli ili ne, da gleda odredjene stvari!
Degustigus discutantum non est( o ukusima se ne raspravlja), prema tome ...:-)

Ма нормално,него сам ја на овом форуму био у друштву женскиња,што ми,морам признати,и није нешто сметало :lol:

Znate li da je danas premijera poslednje epizode u Americi?
Kako li ce se zavrsiti?
Zao mi je sto je sada kraj ali ipak su snimali punih 8 godina bez prestanka!
Hoce li se ikada pojaviti Charmed Movie, mislim da bi to bilo sasvim O.K.

Da na zalost, vecers je poslednja epizoda.bilo je super dok je trajalo.
Sto se tice sadrzaja Fibi, Pejdz i Kristi ce da poginu pa Pajper,Leo i Bili idu u proslost da to sprece.Nije lose uradjen kraj,bar koliko sam citala.
Bilo bi super kad bi bilo filma mada iskreno mislim da nema sanse.

Iskopao sam na nekom sajtu kako se zavrsavaju Чари pa evo ako nekog interesuje:
The three sisters' grandmother and mom (Penny and Patty), 'Future Chris', 'Future Wyatt' and others will be joining the end of the show. "In one scene we will have 12 characters," Kern said. "It will include family from the past and also future generations to show that the life of Charmed will go on, even if it's not on TV." The final act of Forever Charmed will contain a montage of the Charmed ones over the past 8 years. It will also show the eldest Charmed one reading the Book of Shadows to her grandchild.

warlock_032:
Iskopao sam na nekom sajtu kako se zavrsavaju Чари pa evo ako nekog interesuje:
The three sisters' grandmother and mom (Penny and Patty), 'Future Chris', 'Future Wyatt' and others will be joining the end of the show. "In one scene we will have 12 characters," Kern said. "It will include family from the past and also future generations to show that the life of Charmed will go on, even if it's not on TV." The final act of Forever Charmed will contain a montage of the Charmed ones over the past 8 years. It will also show the eldest Charmed one reading the Book of Shadows to her grandchild.
pa da... tako je bilo, gledala sam juce
ali ima i nekih novih likova
i ona Fibi se smuvala sa Kupidom i Leo se vratio iz leda
bezveze, cela osma sezona je bila tako bljak... da sam bila pametna ne bih se mlatila sa tim :roll:

Pa ne znam sta da ti kazem...
Sutra mi stize i poslednja epizoda ali sada trenutno gledam tek drugu sezonu, tako da se skoro uopste ne secam seste sezone, a sedmu i osmu jos nisam odgledao...

Ja stvarno obozavam Charmed, ali znaju dosta puta da upropaste epizode, kao na primer: Zar nije receno jos u prvoj sezoni da belosvitci ne mogu da stare, a u poslednjoj epizodi od Lia su napravili nekog cicu od 60 god! Onda kazu kako duhovi ne mogu da dodiruju stvari, a u sledecem kadru vidis ih kako to rade. Zatim demon im ukrade moci i onda vise nisu vestice, a kasnije kada je taj isti demon pokusao da ih *zamrzne* one kazu:" Ne mozes da zamrznes dobre vestice"! Itd, bla, bla, bla...
Ako se setim jos nekog #bisera# javicu!

Charmed je kultna serija koja ce se gledati i za 10 i za 20 godina.Ali.......
Zar vam se ne cini glupim sto u zadnjoj epizodi(skoro snimljena),phoebe i paige umiru a zatim se vracaju u zive da bi se phoebe udala?
Billie je totalna glupaca i ne znam sto im je trebala.Em sto je plava,em sto se ne zove na P.
Kako su mogli da izbace Cola Turnera?On je bio i trebao da ostane jedina Phoebeina ljubav!
To su neke stvari koje me iritiraju,ali serija je zesca......

Back