Charmed

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
On je najsladji u 7 sezoni kao i Kris,ali Avatari nisu najveca sila.Citala sam da ce oni da se udruze sa staresinama i carobnicama da pobede Zanka.Svi misle da su Avatari losi ali kasnije oni menjaju misljenje i pomazu im da se resi Zanka!(Ili kako se vec zove)

Tiksi:
On je najsladji u 7 sezoni kao i Kris,ali Avatari nisu najveca sila.Citala sam da ce oni da se udruze sa staresinama i carobnicama da pobede Zanka.Svi misle da su Avatari losi ali kasnije oni menjaju misljenje i pomazu im da se resi Zanka!(Ili kako se vec zove)

Ne ... Avatari jesu nova sila ... Chak ih se i Zankou plashi . Ali Avatari su se udruzili sa njima da bi stvorili Utopiju (savrshen svet) ,ali oni imaju iskrvljen moralitet i ubijali su svakog ko je narushavao tu Utopiju tako da su ih ove 3 na kraju napustile i prekinule Utopiju .Gledao sam 7. sezonu i Avatari JESU nova sila ...

koi ste vi bolesnici.ladno ste prehladjeni u mozak kad se ložite na ta najgora najniža sranja.ode nam naraštaj u qratz.gledajte malo neke naucne emisije obrazujte se malo.

bljux:
koi ste vi bolesnici.ladno ste prehladjeni u mozak kad se ložite na ta najgora najniža sranja.ode nam naraštaj u qratz.gledajte malo neke naucne emisije obrazujte se malo.

pazi, sumnjam da je lik mislio na telefakt, ali stvarno bi mogla da pogledas diskaveri ili nesto sl....

pretera ga sa charmed...

Znam ja nasta on misli.Samo dosta mi je biologije,geografije i ostalih casova.Jedino to pomaze.Ali nekad pogledam neki film sa vanzemaljcima i takvim stvarima,ili B92 cesto pusta emisije o najopasnijim stvarima.To je bas cool,pored Charmed,ali ova serija je super.Pogotovo nove epizode.Samo da vam javim da je obicni pink pomeri u 14:36,tako da se poklapa sa onim na Pink bh,a ja menjam smenu pa necu gledati.Oce li mi neko moci prepricavati neke epizode?

Pa moj tata kaze da ga hvata jedino kablovska,ali cisto sumnjam.Jedino imaju gradovi blizu granice sa bosnom.A na vasu zalost tamo su sad odlicne epizode.A ne samo i to,pustju jos neke dobre spnske serije,i uvek ima prenos futbalskih utakmica.Ali postoji i bolji kanal!!!NOV@ TV!!!Tako se zove.To je hrvatski kanal.Tu imate jos boljih serija.Sad se prikazuje charmed ali mnogo rano i jos je Pru ziva.Tu ima veoma dobrih filmova,serija i emisija.Blago NAMA koji hvatamo ove kanale!!!!!!!!!!!

da definitvno se vraca u 150 i ako ta epizoda bude dobra,ponovo se vraca u seriju.a sa njim i Pru,sve zavisi od gledanosti.meni je nekako zao Pru.Nije ona kriva sto je ovan.rodjena sam istog dana kad i ona ali mnogog godina kasnije,pa znam kakvi smo mi ovnovi.A kakva je ta nova?

Pa ne znam,samo znam da se Kol juce pojavio da bi pomogao Pajper da pomogne Leo.Inace Leo je smrtnik od juce.Mali Vajat je naucio da isceljuje i to na njegovoj mami.Juce je bila dobra epizoda na oba pinka!!!!!!!!!!!!!!!

Tiksi:
da definitvno se vraca u 150 i ako ta epizoda bude dobra,ponovo se vraca u seriju.a sa njim i Pru,sve zavisi od gledanosti.meni je nekako zao Pru.Nije ona kriva sto je ovan.rodjena sam istog dana kad i ona ali mnogog godina kasnije,pa znam kakvi smo mi ovnovi.A kakva je ta nova?
Ima da ih vrate

Slazem se,jer je u Pru dobra,a Kol je presladak,pa ga definitivno mozda i vrate.A ta nova dolazi uskoro.Bas da vidimo sta ce ona da radi u seriji.Snimljen je i 3.serijla na DVD.Kod nas ce doci za minimum 10 godina.

Pa o prevodu DVD na nas jezik,posto nas smatraju kao nacionalan manjina,Nadam se da sad razumes,posto je prva knjiga izasla 1998. ili 1997.,a kod nas je jos nema,pa ti sad vidi,kako mi napredujemo

Back