Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam godina da ih se i stidim pomalko, ali ovu seriju gde god da je daju, odgledam do kraja. Lepo bi bilo da i u realnom životu može dobro da pobeđuje zlo, baš bi bilo lepo, ne??????
Zanimljiva decija serija ,ali je zbog glavnih vestica gledaju i stariji!
nije valjda da je i ti gledas...
ajde brzo...koju bi da zenis?...![]()
jel zna neko gde može da se download-uje knjiga čari?![]()
ne treba mi knjiga senki... nego baš knjige po kojima sam čula da je serija i snimana....
u svakom slučaju, hvala...![]()
aha..joj nisam skontala...sorry..
inače pre neki dan su ove klinke iz city kids-a rekle da se u lili valjda dobija poklon , knjiga "Čari",ako ti išta pomaže...![]()
Serija je za devojčice, ali gledao sam je celu sa sestrom.![]()
Ajoj i mene on nervira! xD Aaaa sećam se kad sam gledala pre (možda sam imala 6 ili 7 godina) da će sad još malo da probodu velikog Krisa nekim mačem (valjda on to nečto kao uradi da začtiti Vajata) ili tako nešto o.O Plakala sam tad kao kišaaa, a možda cu i sad -.-
Ajoj i mene on nervira! xD Aaaa sećam se kad sam gledala pre (možda sam imala 6 ili 7 godina) da će sad još malo da probodu velikog Krisa nekim mačem (valjda on to nečto kao uradi da začtiti Vajata) ili tako nešto o.O Plakala sam tad kao kišaaa, a možda cu i sad -.-
Ove dvije epizode It's a bad, bad, bad, bad world 1 i 2 su super, hehe kao Leo i Kris kao i ostali u paralelnom svijetu zli. Prosto da se zapitas kako li bi izgledala tvoja licnost u paralelnom svijetu.