Charmed

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam godina da ih se i stidim pomalko, ali ovu seriju gde god da je daju, odgledam do kraja. Lepo bi bilo da i u realnom životu može dobro da pobeđuje zlo, baš bi bilo lepo, ne??????

Ajoj i mene on nervira! xD Aaaa sećam se kad sam gledala pre (možda sam imala 6 ili 7 godina) da će sad još malo da probodu velikog Krisa nekim mačem (valjda on to nečto kao uradi da začtiti Vajata) ili tako nešto o.O Plakala sam tad kao kišaaa, a možda cu i sad -.-

Ajoj i mene on nervira! xD Aaaa sećam se kad sam gledala pre (možda sam imala 6 ili 7 godina) da će sad još malo da probodu velikog Krisa nekim mačem (valjda on to nečto kao uradi da začtiti Vajata) ili tako nešto o.O Plakala sam tad kao kišaaa, a možda cu i sad -.-

Mogla si to da stavis pod spoiler...
Ne zbog mene ja sam sve gledao..:lol:
Jedva cekam deo sa Avatarima i Utopiom:heart:

Ja se NIČEGA ne sećam od ranije.....
Ali sam skoro sve epizode odgledala na netu...Kris umire u narednojk epizodi (ponedeljak)..... Veeeoma tužna epizoda.. :(

Ove dvije epizode It's a bad, bad, bad, bad world 1 i 2 su super, hehe kao Leo i Kris kao i ostali u paralelnom svijetu zli :D. Prosto da se zapitas kako li bi izgledala tvoja licnost u paralelnom svijetu.

Back