Charmed

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Serija je bila dobra osim ovih zadnjih par sezona...Billie im inache nije sestra vecj Paige-ina shticjenica tako da ne vidim shto bi se zvala na P :? A shto se Cola tiche stvarno su **** shto su ga izbacili...A mogli bi vecj jednom da pochnu kod nas da je pushtaju...ja jedino mogu na Pro Sieben-u da gledam ali nazhalost ne znam nemachki...

Da, jedino na Pro Sieben-u moze da se gleda( a ja znam pomalo nemacki tako da mi je interesantno), a i cini mi se da ima i na Nova Tv samo ne znam u kojim terminima. Mada je brate sada najbolje uzeti kao ja celu seriju na DVD i gledas kad ti hoces, zar ne? Posto od Pinka nema puno vajde, em sto stavljaju reklame 2 puta po epizodi i to kada je najzanimljivije, termini su inace ocajni i ponekad ubace neku drugu emisiju u taj termin( obicno one glupe sapunice)!

warlock_032:
Da, jedino na Pro Sieben-u moze da se gleda( a ja znam pomalo nemacki tako da mi je interesantno), a i cini mi se da ima i na Nova Tv samo ne znam u kojim terminima. Mada je brate sada najbolje uzeti kao ja celu seriju na DVD i gledas kad ti hoces, zar ne? Posto od Pinka nema puno vajde, em sto stavljaju reklame 2 puta po epizodi i to kada je najzanimljivije, termini su inace ocajni i ponekad ubace neku drugu emisiju u taj termin( obicno one glupe sapunice)!

Ovako, za Novu Tv :

Od ponedjeljka do petka u 11:35 imaš reprizu 3. sezone Charmed.
Subotom oko 11:00 imaš 4. sezonu Charmed, kod nas ide premijerno. :)

Nadam se da sam pomogao :)

Tamplja_90:
Kako sam ja plakala kad su ubili Kola prvi put...a zadnji put sam vecj navijala da umre,skroz su mu upropastili lik...stoke jedne...ma goveda bwe! :lol:

На крају је био најбољи :D Покупио све моћи :D Јадник :-( Шта му Фиби уради :-( ЖИВЕО КОЛ! :D

Back