- Poruka
- 506
Nisam bio deset dana u Srbiji,sta je rekao Velja Ilic konkretno ili onako uz(nepostojeci auto)put?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka te sokole samo ti ćeraj, i daj sebi oduška, zdravo je to. ( gde sam bio? pa banovali me federi )okosokolovo:НЕ ПРЕРЕГИСТРАЦИЈИ !!!
Поздрав свима са СРПСКИМ таблицама, и Црногорцима са њиховим!
А осталима-жао ми је!!!
Де си бре Др. Васићу нема те? Нећеш даље да солиш памет, ајде на по једну!
ЖИВЕЛЕ НАШЕ "КРНТИЈЕ" СА СРПСКИМ ТАБЛИЦАМА!!!
Ј.еби га морао сам мало да дам себи одушка.
Људи схватите нема пререгистрације! Ни Веља ни нико други не може да то одобри!
Поздрав свима.
drvasic:Neka te sokole samo ti ćeraj, i daj sebi oduška, zdravo je to.
Ћерам и ћераћу, и дао сам себи одушка и баш сам оздравио!
НЕ ПРЕРЕГИСТРАЦИЈИ!!! Упс, опет нешто са мном није у реду, а, Др.
А таман сам помислио излечих се!
Кажу ЦГ власти укупно 113.000 (или 117.000) регистровано возила, укупно са возилима у ЦГ ! Па откуда онда у СРБИЈИ 100.000 возила и ,,угрожених" породица.
codemaker:Barba, ne radi se tu o zavisti. Radi se pre svega da niko ne voli da ga neko pravi magarcem i totalnim idiotom, da mu govori "sta ces, kad nisi umeo da se snadjes..."
Evo ti primera, sta zapravo mislim:
Pre neku godinu, putujem za Grcku kolima. Na autoputu neki silni radovi (kod nas normalno u sred sezone). Traka jedna kojom se svi krecemo mic po mic i tako desetinama kilometara. Do Nisa putovao 8 sati, pa vidi...
E sad, posto su prepravljali kolovozne trake, susedna traka je prakticki gotova ali se njome ne moze voziti. Medjutim uvek se nadje neko "pametan" (aluzija na ljude koji kupise CG tablice kola) i predju na tu traku koja jos nije u upotrebu. Oni "sibaju" 120 kraj nas "budala" koji sipcimo 20 i sizimo, ali sta da se radi...
No svemu lepom dodje kraj (opet aluzija na kupce kola sa CG tablama), pa se novi deo trake zavrsava i nema druge nego "pametni" da predju kod nas "budala". Ali hoces, malo budala ce tek tako da propusta "pametne" da se sad lepo umetnu, kad su vec ustedeli barem 2 sata voznje... Tu nastaje guzva, pa zamalo i tuce - "pametni" izlaze iz kola i raspravljaju se sa "budalama" u vezi "prava" da se umetnu na stari deo kolovoza. "Budale" ne daju, nek sad "pametni" nastave kako znaju, ali ne, sad "pametni" vec pribegavaju fizickom obracunu, trazeci svoje neotudjivo pravi )opet aluzija na vlasnike CG tabli) da se i oni voze trakom za "budale"....
Vidis li ti neku analogiju ovome?
O tome pricam...
Nema to veze sa zaviscu. Sta mene briga ko je sta kupio i vozi, ni tebe ne zanima sta ja vozim, i ne treba. Govorimo o postovanju zakona. Malo bi da ga postujemo a malo i ne.
Sta se onda bunite protiv Karica i novokomponavnih tajkuna? Pa stekli su bogatsva na "legalan" nacin. Imali prave informacije, na vreme uvezli pa prodali, uzeli kredite pa sitno vratili zbog kursne razlike, imperije podigli bre na "legalnim muckama"... E sad bi oni da se izjednace i da ih niko ne goni... Moze li to?
Uostalom bice kako neko odozgo kaze.
barba1971:Moze li neko da mi objasni zasto Srbi vise zavide jedni drugima nego sto zavide pripadnicima drugih naroda?
U mnogim komentarima se vidi zavist prema ljudima koji su kupili kola u CG, a gotovo niko ne spominje da su takva kola kupili i slicni ljudi iz CG, BiH ili Makedoniji. Neko "ispadne budala zbog drugog gradjana Srbije", a ne "ispadne budala" zbog slicnog gradjanina neke druge drzave koji je takodje kupio kola za manje pare.
registracija:PROTEST VLASNIKA VOZILA SA CG TABLAMA
...... SREDA 21.06. U 12h ISPRED SAVA CENTRA NA PARKINGU ODAKLE SE KRECE U PROTESTNU VOZNJU
```````` OBAVESTITE SVE PRIJATELJE SA ISTIM PROBLEMOM... * B L O K A D A * DO POBEDE
GreatPine:pozdrav svima.....
"slucajno" radim na carini pa imam uvida u neke stvari.....
pitanje za sve one koji se protive preregistraciji......
znate li koliko je automobila uvezeno preko izbeglica iz hrvatske pa iz bosne? koliko je automobila uvezeno preko kosova? sve je to bio sverc! ono sto je zakon predvidjao (da moze da se uveze auto koji je bio u vlasnistvu, pre odvajanja) ispunilo je 2% izbeglica...... ostalo su bili klasicni uvozi iz inostranstva.
ono sto radi dinkic je njemu na cast (ukoliko se nekad pokaze da je istu imao) ali koji problem imate vi braco srbi? ako je neko pokusao da iskoristi povoljnost da uveze auto preko crne gore, zasto to nekome predstavlja problem? jel se neko plasi da ce ispasti glup, ili bez dovoljno hrabrosti da se upusti u raspravu sa drzavom? i kakve su to price, dosta je bilo "vidje ovo, vidje ono" zar mislite da crnogorci voze cg table po srbiji?
ja vozim CG table, za euro 3 nisam imao para a 4000 za golfa2 16 godina starog !!! na bubnju nisam hteo da dam. svesno sam usao u rizik jer znam u kakvoj drzavi zivim. ako se izborim sa svojim istomisljenicima da dobijem svoj auto (koji jos otplacujem), neka vam braco srbi ne bude zao.
i molim vas.... zar ne mislite da je dosta tih prica koje idu u prilog onom "srpskom loncu"
pustite ljude neka izadju.... (mozda vam neko od njih jednog dana pruzi ruku i vas izvuce iz istog)
jos jednom..... pozdrav svima......
registracija:Ljudi o cemu Vi pricate? pa nisam ja kriv sto sam pre tri godine kao vojno lice radio u Podgorici i tamo kupio automobil i šta sad Dinkicu i njegoj bratiji neodgovara da vlada uzme novac za tu preregistraciju (a nisu male pare) bitnije je da on dobije novac od privatnih uvoznhika automiobila (beo car, ctycar...)da zabrani da sirotinja voze svoja kola koja su već godinama ovde. pa nismo mi rasturili državu. Tom logikom bi trebalo zabraniti po kaficima da toce Niksicko pivo, ili cipele koje se kupe u PG ne smeju da se nose po beogradskom asvaltu, nerazumem. Još nešto uslov za uvoz automobila je Euro 3 standard, Vidim Zastava prvai takve automobile, pametnije bi bilo sa tim novcem od registracija da se ulozi u Zastavu. Najlakse je po sirotinji...
Pozfrav svima
Suština je u tome da je neko pametan a neko budala, a gde si ti to će se videti. Pa ne mogu svi biti pametni niti svi budale. Ili svi su budale ili svi su pametni ali neko više neko manje.ficus:Pa sta smo mi budale koji vozimo kola sa nasim tablama, ja sam 2004 kupio punta 98god za 3900 evra, mogao sam na Cg table da ga uzmem za 2500-2700, ali nisam jer sam znao sta ce biti. A vi koji ste bili pametni pa ste mislili pustice preregistraciju ****** sta da vam kazem, sto bi vi bili pametniji od nas.
SIGNATURE 350:kao prvo nije istina da se ne moze kupiti ispod 6000
i daa treba da bude i euro4 jer bolje je i da ne kupujemo nego da uvozimo krs koji zagadjuje okolinu
a ti bmw trojke kabrioleti iz 1990-ih, i crne golf III koji se voze po crnoj gori, su upravo to - K - R - S - E - V - I !!!
ja ljudi stvarno ne vidim problem ovde. jel hoces da uvezes auto u srbiju? moze, ako ispunjava date uslove i platis odgovarajuce dazbine.
slucaj - zatvoren