Велики Комбинатор
Elita
- Poruka
- 15.200
![]()
Prvi elitni turisti iz Srbije su vec odje...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Prvi elitni turisti iz Srbije su vec odje...![]()
To su u stvari novi-krevet turisti................kriza...... sta ces...........jos cete vi kukati za paradajz turistima.......
![]()
Ali krst...
![]()
Milo je, da ponovim nesto i naucio svih ovih godina. Stekao manire i ponasanje evropskog politicara. Medjutim to su samo maniri.
Ne moze ni on, jadan, sam sve da uradi. Ima jos par vrlo dobrih i mislecih ljudi. Ostalo je sve sablon. Svi umiju lijepo da pricaju i imaju takozvane ideje koje neko drugi treba da realizuje u njihovo ime.
Evo, gledam sebe... mnoooogo sam valjao Crnoj Gori a i Srbiji a ja od svega toga nemam nista. Niko se nije sjetio ni da me potapse po ramenu a kamo li da kaze evo ti koji euro nek ti se nadje. Valjda je to ova tranzicija...ne znam ni sam.
Nego, ja sam jedan mali obican mali samoupravni socijalisticki radnik![]()
ja cg zeljim sve najbolje
da imate puno para, i previse, i narod i bitange, i da vam je bolje nego nama
pa da nas zaboravite, da vas ne vidimo i necujemo sto godina, autoput sa siptarima i cro da napravite za godinu dana, da uzivate
na cro i siptarskim forumima da postujete, malo njima da objasnjavate kako ste prirodno lepsi, pametniji, bolji ljudi, politicari, kriminalci i pijanci.
nas i nase forume da vise ne gledate i da zaobilazite, sta cete u malenoj srbijici, pa jos pravoslavnoj
srecan put i zbogom
U tvom profilu pise:Svaka ti se pozlatila,ovi zavidljivci croate i ********* nemaku svoje forume nego ovde dolaze i još im smeta što ih zajebavamo,AKO VAM SMETA OTVORITE FORUME U VAŠIM LIJEPAMA I zajebavate NAS!
Lepsa Ada Ciganlija
![]()
Jel znate onaj vic o golubovima u Beogradu?
Jedno vreme se nije moglo živeti od golubova u BGD-u jer sve posraše i gradonačelnik raspiše konkurs da se reši problem golubova.
Posle svih nadanja ostade samo još jedan prijavljeni kandidat,neki klinac, koji je u ruci imao ljubičstog goluba.
Reče on gradonačelniku,pošto je ostao još on,da duplira ponudu na milion evra i spasiće ih.Posle svih nećkanja se dogovoriše i pogodiše posao.
Čim je ugovor potpisan ,mali baci svog LJUBIČASTOG goluba u vazduh,koji brzo polete i kao po komandi podigoše se SVI beogrdaski golubovi, zatamniše nebo i odoše u nepoznatom pravcu.
NAROD ODUŠEVLJEN POČE DA APLAUDIRA.
U onoj gužvi i veselju gradonačelnik pozva onog klinca i upita ga : " MALIŠA DAĆU TI 10 MILIONA EVRA AKO IMAŠ 1 (JEDNOG) LJUBIČASTOG CRNOGORCA!!!"
BEOGRAD IMA VIŠE OBALE NEGO VASCIJELA CRNA GORA - mislim u kilometrima.
Tako da se ne zavaravate dnevno samo na ADI CGANLIJI ima više turista nego u cijeloj milogorkoj baruštini i leglu zaraze.
Sastali se Sejdiu i Vujanović
24. jun 2009. | 21:25 -> 21:40 | Izvor: Beta, Tanjug
Podgorica, Skoplje, Valona -- Kosovski predsednik Fatmir Sejdiu izjavio je u razgovoru sa crnogorskim predsednikom Filipom Vujanovićem da Kosovo želi da sačuva dobre odnose sa Podgoricom.
Vujanović je kazao da će Crna Gora i Kosovo nastaviti da sarađuju kao dve nezavisne zemlje. "Crna Gora je prijatelj Kosova, a crnogorski narod (prijatelj) kosovskog naroda", rekao je on.
------------------------
Ajte na more u SIPTAROGORU
moja noga , dok sam ziv na to siptarsko more nece zgaziti
A šta bi sa onim što je rekla Nataša Jovanović, da svaki Srbin treba da ide na more u Crnu Goru jer je to "srpsko more?![]()
To uopste nije put za CG. To su povratnici sa Kosova.
ja za moje pare idem gde ja hocu ....
a to gde ja hocu svakako nije smrdogora...
prvo ste gomna kao ljudi, a drugo , drugi nude mnogo vise za moj novac - i samim tim moje pare necete videti nikad
Evo gledam sad agencija www.odeontravel.rs nudi SPECIJALNE PONUDE za Grcku i Egipat:
JEDAN PLACA DVOJE IDU
Znaci za pare jednog idu dvoje na more![]()
A Kosovo i Srbija imajumore???
(Pogledaj malo pozadinu)![]()
Pa oni se iz CG sele za Srbiju.![]()
A šta bi sa onim što je rekla Nataša Jovanović, da svaki Srbin treba da ide na more u Crnu Goru jer je to "srpsko more?![]()