Čeznem......hmm.. za chim vi čeznete...

malennabg:
Hm... Za cim ja ceznem??
Hmm...
Ceznem za deckom koji ce da bude drugaciji od drugih, romantican, simpatican... Da ga ne bude blam da mi na sred trga pokloni ruzu, da mi pred prijateljima kaze da me voli, da se ponosi sto ima sasvim normanu devojku, nesavrsenu....
Hm, iskreno, tesko ces sresti... Mada nikad se ne zna... Ima nas raznih... Ako je to tvoja slika u profilu- tesko cu da poverujem da ne mozes da nadjes decka kakvog zelis :p

O.K. i druženje, i izlasci, provod, cirkanje, basket, i tih par novih brojeva telefona koje već sada mogu da izbrišem, sve je to super...ali dokle tako...
..osećam se tako tromo, pomalo prazno...da, prazno je prava reč...kada će već jednom nešto da me pokrene, da potera leptiriće, svet da mi preokrene...
...čeznem samo za nekoliko iskrenih i nežnih reči, za toplim pogledom, za dodirom od kojeg zadrhtim, za malo ljubavi, za rukom u ruci, laganom romantičnom šetnjom, blagim poljupcima, zagrljajem...čeznem za nečijom blizinom, dugačkim telefonskim razgovorima...čeznem da imam nekoga koga ću da volim...
...ali ne vredi, ništa ne može na silu...

...čeznem samo za nekoliko iskrenih i nežnih reči, za toplim pogledom, za dodirom od kojeg zadrhtim, za malo ljubavi, za rukom u ruci, laganom romantičnom šetnjom, blagim poljupcima, zagrljajem...čeznem za nečijom blizinom, dugačkim telefonskim razgovorima...čeznem da imam nekoga koga ću da volim...
...ali ne vredi, ništa ne može na silu..
:-(

ceznem da se vrati...........tamo gde mu je mesto...u moj zagrljaj ...... :(
ceznem da se opet radujem kad vidim kisu.....a ona ce zauvek ostati simbol gubitka moje vere u ljubav..... :-(

"Ljubavi,od sada pa na dalje,kad god vidim kisu,munje i cujem gromove,znacu da si to ti,da me dozivas ka sebi.................Kapi kise ce sakriti moje suze,a gromovi ce govoriti o oluji u mom srcu.Ali,to nece trajati dugo.Nadam
se da cu neke naredne prolecne kise provoditi smirena u tvom narucju.Posmatracu te nezno i neces morati nista da mi govoris,jer cu znati da me volis i da si moj.LJUBIM TE.....................do vecnosti. VOLIM TE."

Azra - (Filigranski pločnici, 1982)

Ako znaš bilo što

ne znam što da radim sa sobom
na šta misli da bacim
eto stvaram polako pjesmu o tebi
gledam tvoje tijelo
ludujem za njim
i ponavljam u sebi samo jedno
poljubi me
pa mi prste u kosu uvuci
i zagrli me
poljubi me
pa se privi tik uz mene i zapjevaj
ako znaš bilo što

želim da se stisnem uz tebe
da te milujem
da ti šapućem na uho bisere
da pričam o slobodi
da se glupiram
da ti kažem - oh ti ludo jedina
poljubi me
pa mi prste u kosu uvuci
i zagrli me
poljubi me
pa se privi tik uz mene i zapjevaj
ako znaš bilo što

romanticari meni je danas rodjendan pa sam htela da vas pocastim...

cupcake5-1.jpg

bice dovoljno za sve!

Ceznem za trenutkom kada cu pronaci svoj deo puzle.
Ceznem za njim,opustenim likom koga je briga za sve,koji se ne prilagodjava vecini,koji je svoj i ne menja se,koji je normalan (iako je to relativan pojam),koji ce shvatiti.

Ceznem da prebolim jednog koji je zadovoljio sve moje kriterijume,koji je slusao,koji je zamuckivao,koje se apsolutno uziveo u pricu,ciji je pogled zracio inteligencijom i da nadjem novog,slicnog.

Ne volim patetisanje..Ne znam sta mi bi... :roll:

Ma koliko ovo gore zvucalo pateticno,ja sam srecna. ;-)

Back