cetrdesete...

• Začetnik teme Začetnik teme koto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

koto

Buduća legenda
VIP
Poruka
42.590
drage moje dame.:)
koto u sledeci petak slavi cetrdeseti rodjendan. priznacete, nije naivno.:sad2:
ni malo.
ajde da malo lamentiramo na zadatu temu..:mrgreen:
sta vi mislite? malo? mnogo? saveti? ideje? predlozi?
dozvoljeno pisati o smislu zivota, ostvarenju, poslu, muskarcima, sexu, kilama, borama, energiji, mudrosti..ukratko, o svemu sa stanovista te okrugle brojke...:)
samo za moje drugarice spamerke>dozvoljeno spamovati, i mojne da je neko nesto briso:mrgreen::lol:
ps. umesto poklona br. ziro rn na pp:zper::D

iskreno
i nije neki razlog za slavlje:sad2::sad2::sad2:
kad samo pomisliš da si više od pola života već skrckala.....
i ne samo ti
svi mi...

nije ovo ono što treba pisati kao rođendansku posvetu, ali...eto. trenutno sam u down fazi....

objasni skrckala...:)
ne razumem koncept.
misim, jesi negde pogresila? jel bi nesto drugacije?:)
ja se ne osvrcem mnogo na to. nikad nisam bila bas normalna, pa tako, da nisam zajebala ono sto sam zajebala, zajebala bih nesto drugo. nesumnjivo:mrgreen::lol:

objasni skrckala...:)
ne razumem koncept.
misim, jesi negde pogresila? jel bi nesto drugacije
?:)
ja se ne osvrcem mnogo na to. nikad nisam bila bas normalna, pa tako, da nisam zajebala ono sto sam zajebala, zajebala bih nesto drugo. nesumnjivo:mrgreen::lol:

ništa nisam pogrešila
ništa ne bih menjala...
razlog više da zadovoljna životom žalim što nisam sigurna da mi je ostala još polovina istog....

ništa nisam pogrešila
ništa ne bih menjala...
razlog više da zadovoljna životom žalim što nisam sigurna da mi je ostala još polovina istog....
e ti si carica mileva. ja sam svasta gresila, a opet nista ne bih menjala:)
a nemam taj strah za duzinom zivota. pa cak ni za kvalitetom...nekako, mislim da svako vreme ima svoje izvore zadovoljstva.
jedino me pomalo brine to fizicko propadanje, koje je neminovno..:confused:

e ti si carica mileva. ja sam svasta gresila, a opet nista ne bih menjala:)
a nemam taj strah za duzinom zivota. pa cak ni za kvalitetom...nekako, mislim da svako vreme ima svoje izvore zadovoljstva.
jedino me pomalo brine to fizicko propadanje, koje je neminovno..:confused:

na to sam pre svega mislila

ali kako da kao prava savršena forumašica priznam da više ne mogu da se uvučem u petsto kec iz srednjoškolskih dana (a do ove godine sam mogla:sad2::sad2::sad2:)

To je sjajno! Još ako si zadovoljna dosadašnjim životom, onda punom parom napred! Mladost (po kalendaru) je precenjena. Tada je čovek uglavnom pogubljen i sve bi da proba, svuda je a nije nigde. Muve. Četrdesete su, kako ja gledam, neka sredina. Čovek nije ni klinac ni mator. Ko je zadovoljan sobom u četrdesetim, treba samo da uživa i bude još aktivniji. Iskustvo, znanje, mogućnosti (ako imate ono što vam treba). Mislim da samo nezadovoljni ljudi tuguju i plaše se godina. Srećan rođendan!:bye:

ne slažem se baš

ostvarena sam na svim planovima, nemam nerealizovane želje....(planovi postoje i tu su da bi se ostvarili:lol:)
a opet
žao mi je recimo što više nemam onaj izgled kao u dvadesetim, onu bezbrižnost kad si odgovoran samo za sebe a ne i za porodicu....postoje stvari za kojima vredi žaliti, istina to su sitnice, ali one čine život

E pa vidis vidis mogla bi teta Koto u cast 40-tih da posalje Juneti neku princezu ...ucinice svima nama dobro delo.

Sudbina foruma je u tvojim rukama o Koto ženo !
Ne smes nas izneveriti ....osim toga ...pocinje jedna nova etapa u tvom zivotu , ucini da sa njom i nama svane !

ni malo.
dozvoljeno pisati o smislu zivota, ostvarenju, poslu, muskarcima, sexu, kilama, borama, energiji, mudrosti..ukratko, o svemu sa stanovista te okrugle brojke...:)
samo za moje drugarice spamerke>dozvoljeno spamovati, i mojne da je neko nesto briso:mrgreen::lol:

Elem, kao prvo, neću ti čestitam rođendan pre vremena...
Kao drugo, aj ne štrumpaj, mame ti.
Izgledaš kao da ti je trideset, a veruj mi zagledah te sa svih strana.:mrgreen: Nisu me omele ni one krofne...:zper:
Ten ti je ko u devojčice. Okice bljeskaju. Da sam muško, ne bi mi promakla.
Uz to, ono što je najbitnije, duh ti je vrcav, imaš ekstra smisao za humor, a takve stvari čoveka čine mladim zauvek.

Zato si ti poslednja osoba na ovom Forumu koja treba da se žali na godine.:rtfm:

Честитаћу када дође време (надам се да нећу заборавити! ;))
За сада само сличица... :cmok2:

Happy-40th-Birthday.gif

vish ni ja se ne slazem, ali iz sasvim drugih razloga...:)
ja mnogim stvarima nisam zadovoljna, i imam taj ludi osecaj da me najbolje tek ceka..:rumenko::dash:
i ne, pri tom ne mislim na liniju :roll::mrgreen:

E najbitnije nemoj samo da postanes ko ove zvocave zenturace i ziveces 100god:lol:
hahahahha..jos sam gora, samo se foliram:mrgreen::zper::rotf:

E pa vidis vidis mogla bi teta Koto u cast 40-tih da posalje Juneti neku princezu ...ucinice svima nama dobro delo.

Sudbina foruma je u tvojim rukama o Koto ženo !
Ne smes nas izneveriti ....osim toga ...pocinje jedna nova etapa u tvom zivotu , ucini da sa njom i nama svane !
mirka, dacu sve od sebe:D

Elem, kao prvo, neću ti čestitam rođendan pre vremena...
Kao drugo, aj ne štrumpaj, mame ti.
Izgledaš kao da ti je trideset, a veruj mi zagledah te sa svih strana.:mrgreen: Nisu me omele ni one krofne...:zper:
Ten ti je ko u devojčice. Okice bljeskaju. Da sam muško, ne bi mi promakla.
Uz to, ono što je najbitnije, duh ti je vrcav, imaš ekstra smisao za humor, a takve stvari čoveka čine mladim zauvek.

Zato si ti poslednja osoba na ovom Forumu koja treba da se žali na godine.:rtfm:
lele, al me nafali:rumenko:
ne moras vise, pravicu ti ponovo krofne:rotf:
ps. fala:rumenko:

ni malo.

da ti lažiram ličnu na kojoj stoji da si 1976 god. kao rođendanski poklon :lol:

cetrdesete... pa i nije toliko strasno, osim
sto ces dobijati sve vise bora, celulita, sedih, proredice ti se kosa, bices sira nego visa, pa onda dolaze vene i kapilari, dobices +dioptriju... i tako, sve ostalo je ok.

Back