Major_Pavle_Djurisic
Primećen član
- Poruka
- 619
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kiseli da li ovako izgleda ''koljačka banda'' ?
Na ovim slikama se vidi redovna vojska, i uredna.
I četnici nisu barem činili ovo:
[
Jesu činili zločine, ali ni blizu ustaškim, kao što vi tvrdite.I ne iz razloga iz kojih su i ustaše činile zločine.
И онда дође лик и поставља садашње слике ,и слике резервиста ЈНА као "Четника".
Али не треба заборавити,иако се ЈНА борила за очување Југославије, и била наследник Партизана,за Хрвате су све то "Србоћетници",па и за овог лика.
Онда спамује слике Тита,иако је тема о Четницима.

Ciji si Hectoriuse placenik kad promovises ovdje propalu ideologiju komunizma,reci nesto o tome? Svi mi znamo kako i dan danas zive drzave pod komunistickom cizmom ,osvrni se na Sjevernu Koreju,Kinu ,komunizam je tim ljudima unistio zivote,ljudi nemaju osnovna ljudska prava,ne smiju izaci iz zemlje,gladuju,dok drzava sav novac trosi na nuklearne probe i na vojsku ,njihova je stvarnost okrutna,a takvi postovi koji promovisu komunizam su zaista prevazidjeni!
Ciji si Hectoriuse placenik kad promovises ovdje propalu ideologiju komunizma,reci nesto o tome? Svi mi znamo kako i dan danas zive drzave pod komunistickom cizmom ,osvrni se na Sjevernu Koreju,Kinu ,komunizam je tim ljudima unistio zivote,ljudi nemaju osnovna ljudska prava,ne smiju izaci iz zemlje,gladuju,dok drzava sav novac trosi na nuklearne probe i na vojsku ,njihova je stvarnost okrutna,a takvi postovi koji promovisu komunizam su zaista prevazidjeni!

za vreme SFRJ , si putovao gde si hteo, bez potrebe za vizom, i radio u svim zemljama evrope, bez problema. danasnja cetnicka srbija, moze samo sanjati o tome
![]()

Partizani se jesu jedini borili protiv fasista, oni cetnici koji su to isto hteli bili su nemocni i u malom broju da bi mogli da uticu na svoje vojvode koji su se jelte, ponosno borili protiv partizana a vecina i nije skrivala saradnju sa fasistima.
Ne znam, koja je razlika?

Placaju me Fidel, Hugo i Morales ...
Navedi mi samo jednu stvar koja je danas bolja nego u SFRJ.
Zdravstvo? Skolstvo? Ekonomija? Vojna moc? Nezavisnost? Teritorija? Unutrasnja i vanjska bezbednost? Kriminal? Moral? Ugled? Jeli nas neko napadao? Jeli neko samo i pomisljao na to? Sankcije? Poginuli? Nestali? Invalidi? Nezaposleni? Siromasni? Prolupali? Ratni zlocini? Jel nam neko pametovao sta da radimo i ucenjivao nas?
Usporedi ove stvari danas i u vreme komunizma...
Ah, izvinjavam se, ima jedna stvar koja je danas bolja nego u vreme ********* - sloboda pljuvanja![]()

Placaju me Fidel, Hugo i Morales ...
Navedi mi samo jednu stvar koja je danas bolja nego u SFRJ.
Zdravstvo? Skolstvo? Ekonomija? Vojna moc? Nezavisnost? Teritorija? Unutrasnja i vanjska bezbednost? Kriminal? Moral? Ugled? Jeli nas neko napadao? Jeli neko samo i pomisljao na to? Sankcije? Poginuli? Nestali? Invalidi? Nezaposleni? Siromasni? Prolupali? Ratni zlocini? Jel nam neko pametovao sta da radimo i ucenjivao nas?
Usporedi ove stvari danas i u vreme komunizma...
Ah, izvinjavam se, ima jedna stvar koja je danas bolja nego u vreme ********* - sloboda pljuvanja![]()

Какве све то има везе са Четницима из 2 светског рата или Југословенском војском у отаџбини?

Шта изиграваш овде?
Ово су слике из битке за Вуковар,и ради се о војницима ЈНА,док је Југославија и ЈНА још де факто постојала.
То што тако изгледају је кривица и неспособност тадашњег ЈНА кадра,који је настао из партизанског покрет и распадујуће КПЈ,коју толико славиш.
То што војници ЈНА машу Четничким заставама,више говори о ЈНА,него Четницима.
Краљевину Југославију је уништио Хитлеров напад,а оно што ти величаш је иструлело само од себе.
Какве везе битка за Вуковар,и распојасани војници распадајуће ЈНА имају са Дражом Михајловићем и 2 светским ратом?

Људи овде објављују фотографије из 2 светског рата,а ти неке савремене будале које сами себе називају Четницима..па онда доказујеш нешто.
Уопште ни не водиш дебату него агитпроп.

Imam dojam da na sve gledas lakonski,ta lazna harmonija bila je povod i uzrok proslom ratu,ovom od 1991,zapravo je sve bilo dobra fasada ,jesi li cuo mozda za Hrvatsko proljece,iz 1971 godine ,tada su hrvati pokusali napraviti puc ili kako mi Srbi volimo rec bunu, i odvojiti se od SFRJ,ali im nije uspjelo, drug Tito je to smirio i prolongirao za 1991. kad se sve i dogodilo ,ta vrsta jugonostalgije dijagnosticirana je najvise kod Srba,ali vjeruj mi da oni drugi nimalo ne zale za minulim vremenima!
Какве све то има везе са Четницима из 2 светског рата или Југословенском војском у отаџбини?
Шта изиграваш овде?
Ово су слике из битке за Вуковар,и ради се о војницима ЈНА,док је Југославија и ЈНА још де факто постојала.
То што тако изгледају је кривица и неспособност тадашњег ЈНА кадра,који је настао из партизанског покрет и распадујуће КПЈ,коју толико славиш.
То што војници ЈНА машу Четничким заставама,више говори о ЈНА,него Четницима.
Краљевину Југославију је уништио Хитлеров напад,а оно што ти величаш је иструлело само од себе.
Какве везе битка за Вуковар,и распојасани војници распадајуће ЈНА имају са Дражом Михајловићем и 2 светским ратом?
Људи овде објављују фотографије из 2 светског рата,а ти неке савремене будале које сами себе називају Четницима..па онда доказујеш нешто.
Уопште ни не водиш дебату него агитпроп.
"Ко друкчије каже,клевеће и лаже".....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Какве све то везе има са Четничким покретом из 2 светског рата?
Жали се својим сународницима Хрватима и Словенцима што су исту разбили,што су нападали касарне и линчовали војнике ЈНА.
А не оне несрећнике Србе које су мобилисали исту да бране,у име некакве умируће идеологије.
Него си нашао да лечиш своје Хрватске фрустрације на "Србоћетницима".
Иди на Хрватске форуме "домовинског рата" па њима моралиши и њих исмејавај
Где је још неко видео Хрвата да исмејава и вређа своје?
Хрвати,сјашите више са Српских форума!

Da li to znaci da smo onda ziveli gore nego danas?
![]()

Da li to znaci da smo onda ziveli gore nego danas?
Па,ако примећујеш једино Хрвати овде раде на нашем идеолошком разједињавању због својих личних етничких интереса.Ti radis na ujedinjenju,a?![]()
Ocekivala sam mnogo jaci argument od toga,a i to je relativno,mislim da ti samo uzivas oponirati drugima ,ali nisi bas u toku zbivanja ,ako si Cavesov placenik ,zasto se ne preselis u Venecuelu ,tamo mozes uzivati u tekovinama komunizma ,kazu da se on zalaze da promjeni vremensku zonu u Venecueli ,da se ne bi podudarala sa SAD.Boze, kakav monstruozan um!!!!![]()
Та питања Хрват упути својим сународницима.
Овде си на погрешној адреси.

Ne mogu, tamo mi kazu da sam "yugo-srbo-cetnik"..
![]()
Gde ja Draza i njegova Velika Srbija?

Ма није ваљда:
Каку год да Хрват има идеологију,увек ће се препознати по садистичкој опсесији "Србоћетницима",и Србима уопште.
Њофра,твоји лични проблеми и неуроза нису Српски проблем.
Ne mogu, tamo mi kazu da sam "yugo-srbo-cetnik"..
![]()