Četnici

Kakvo je vaše mišljenje o četnicima?

• Pozitivno

• Negativno

• Neopredeljen/a

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kiseli da li ovako izgleda ''koljačka banda'' ?

Na ovim slikama se vidi redovna vojska, i uredna.
I četnici nisu barem činili ovo:

Jesu činili zločine, ali ni blizu ustaškim, kao što vi tvrdite.I ne iz razloga iz kojih su i ustaše činile zločine.

Pa, da. Oni koji podržavaju partizane nikada ne piju i ne jedu. :hahaha1
I nikada nisu pili pivo i pekli meso na ražnju.:hahaha1:
Te slike nisu slike četnika, već običnih pijanica, kojih ima u svakom narodu.

Da vidimo malo Hrvate:

Ko je ovde rekao da mi podrzavamo ustase?Lepo sam ja rekao treba pustiti cetnike i ustase da se pokolju i zauvek nestanu sa lica zemlje i jedni i drugi!

doticni sostaric je bio 16 godina 1941 godine, pa je mogao jedino dobrovoljno da svicka kozuricu. a ravnogorska akademija je legendarno poznata skola ,posto oficircine koje su izasle iz te skole, su bile izgleda jos gore od onih koji su izasli iz kraljevske vojne akademije (onih legendarnih 3000 ), a i nije postojala. upostevljena je za potrebe maste pojedinaca verovatno sada, kako idu clanci po relevantnim novinama. sigurno ce "bild" objaviti neki feljton o tome.
mislim da cu moju kitu proglasiti za vojvodu, pa cu da tepam savki dan; janje babino , sampione moju, ti me nijesi nikad izneverio.....
:hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1:

Kiseli da li ovako izgleda ''koljačka banda'' ?

Na ovim slikama se vidi redovna vojska, i uredna.
I četnici nisu barem činili ovo:
[
Jesu činili zločine, ali ni blizu ustaškim, kao što vi tvrdite.I ne iz razloga iz kojih su i ustaše činile zločine.

1. ovako izgleda oruzana banda, da li ce postati koljacka ili ne zavisi od komandanta i discipline
2. cetnici su cinili isto ono sto su radile ustase, sa motivom osvete, barem na pocetku. kada su se oteli sa lanca, onda je bilo prema raspolozenju, kada su uletali u sela.
3. u situacijama bezakonja, caruje nasilje i pljacka. tzv. "cetnicki emigranti" tipa popa djuica nisu se bas pretrgli od posla posle rata. a tata im nije ostavio.

И онда дође лик и поставља садашње слике ,и слике резервиста ЈНА као "Четника".:mrgreen:
Али не треба заборавити,иако се ЈНА борила за очување Југославије, и била наследник Партизана,за Хрвате су све то "Србоћетници",па и за овог лика.
Онда спамује слике Тита,иако је тема о Четницима.

JNA je prestala da postoji pocetkom unutrasnjih sukoba u SFRJ, JNA je bila vojska svih naroda Jugoslavije, a kad pojedini pripadnici iste nose ovakve zastave i pevaju o klanju Hrvata kako da ih nazovemo? JNA???

Jashta :mrgreen:

Звонко Вучковић,са Дражом:
General_Mihailovic_i_kapetan_Zvonko_Vuckovic.jpg

П.С

group1.jpg

Упореди то са својом сликом "Србоћетника":

24462939.jpg

Или је у питању Усташа?:confused: [/QUOTE]

Ne znam, koja je razlika? :mrgreen:

Cetnici su sampioni u opijanju i drogiranju, ne komunisti, zato su bradonje i spushile rat.

Dok su komunisti ratovali cetnici su radili ovakve stvari :

Zato su cetnici uvek bili pushiona i ukek ce biti

Otpad, smece od drustva.
:thumbdown:

Ciji si Hectoriuse placenik kad promovises ovdje propalu ideologiju komunizma,reci nesto o tome? Svi mi znamo kako i dan danas zive drzave pod komunistickom cizmom ,osvrni se na Sjevernu Koreju,Kinu ,komunizam je tim ljudima unistio zivote,ljudi nemaju osnovna ljudska prava,ne smiju izaci iz zemlje,gladuju,dok drzava sav novac trosi na nuklearne probe i na vojsku ,njihova je stvarnost okrutna,a takvi postovi koji promovisu komunizam su zaista prevazidjeni!

Ciji si Hectoriuse placenik kad promovises ovdje propalu ideologiju komunizma,reci nesto o tome? Svi mi znamo kako i dan danas zive drzave pod komunistickom cizmom ,osvrni se na Sjevernu Koreju,Kinu ,komunizam je tim ljudima unistio zivote,ljudi nemaju osnovna ljudska prava,ne smiju izaci iz zemlje,gladuju,dok drzava sav novac trosi na nuklearne probe i na vojsku ,njihova je stvarnost okrutna,a takvi postovi koji promovisu komunizam su zaista prevazidjeni!

za vreme SFRJ , si putovao gde si hteo, bez potrebe za vizom, i radio u svim zemljama evrope, bez problema. danasnja cetnicka srbija, moze samo sanjati o tome

:hahaha1:

Placaju me Fidel, Hugo i Morales ...

Navedi mi samo jednu stvar koja je danas bolja nego u SFRJ.

Zdravstvo? Skolstvo? Ekonomija? Vojna moc? Nezavisnost? Teritorija? Unutrasnja i vanjska bezbednost? Kriminal? Moral? Ugled? Jeli nas neko napadao? Jeli neko samo i pomisljao na to? Sankcije? Poginuli? Nestali? Invalidi? Nezaposleni? Siromasni? Prolupali? Ratni zlocini? Jel nam neko pametovao sta da radimo i ucenjivao nas?

Usporedi ove stvari danas i u vreme komunizma...

Ah, izvinjavam se, ima jedna stvar koja je danas bolja nego u vreme ********* - sloboda pljuvanja
:mrgreen:

JNA je prestala da postoji pocetkom unutrasnjih sukoba u SFRJ, JNA je bila vojska svih naroda Jugoslavije, a kad pojedini pripadnici iste nose ovakve zastave i pevaju o klanju Hrvata kako da ih nazovemo? JNA???

Jashta :mrgreen:

Какве све то има везе са Четницима из 2 светског рата или Југословенском војском у отаџбини?
Шта изиграваш овде?:evil:
Ово су слике из битке за Вуковар,и ради се о војницима ЈНА,док је Југославија и ЈНА још де факто постојала.
То што тако изгледају је кривица и неспособност тадашњег ЈНА кадра,који је настао из партизанског покрет и распадујуће КПЈ,коју толико славиш.
То што војници ЈНА машу Четничким заставама,више говори о ЈНА,него Четницима.
Краљевину Југославију је уништио Хитлеров напад,а оно што ти величаш је иструлело само од себе.
Какве везе битка за Вуковар,и распојасани војници распадајуће ЈНА имају са Дражом Михајловићем и 2 светским ратом?
Људи овде објављују фотографије из 2 светског рата,а ти неке савремене будале које сами себе називају Четницима..па онда доказујеш нешто.
Уопште ни не водиш дебату него агитпроп.

Partizani se jesu jedini borili protiv fasista, oni cetnici koji su to isto hteli bili su nemocni i u malom broju da bi mogli da uticu na svoje vojvode koji su se jelte, ponosno borili protiv partizana a vecina i nije skrivala saradnju sa fasistima.
:roll:

"Ко друкчије каже,клевеће и лаже".....

13V.jpg

Poternica_za_Drazom_1941.jpg

Ne znam, koja je razlika?

draza_poternica-1.jpg

190px-JBTito_poternica.jpg

zjymq0.jpg

:per:

Poslednja izmena:

Zdravstvo? Skolstvo? Ekonomija? Vojna moc? Nezavisnost? Teritorija? Unutrasnja i vanjska bezbednost? Kriminal? Moral? Ugled? Jeli nas neko napadao? Jeli neko samo i pomisljao na to? Sankcije? Poginuli? Nestali? Invalidi? Nezaposleni? Siromasni? Prolupali? Ratni zlocini? Jel nam neko pametovao sta da radimo i ucenjivao nas?

Ah, izvinjavam se, ima jedna stvar koja je danas bolja nego u vreme ********* - sloboda pljuvanja :mrgreen:

Какве све то везе има са Четничким покретом из 2 светског рата?:whistling:

Жали се својим сународницима Хрватима и Словенцима што су исту разбили,што су нападали касарне и линчовали војнике ЈНА.
А не оне несрећнике Србе које су мобилисали исту да бране,у име некакве умируће идеологије.
Него си нашао да лечиш своје Хрватске фрустрације на "Србоћетницима".
Иди Хрват на Хрватске форуме "домовинског рата" па њима моралиши и њих исмејавај.
Знао сам да толика садистичка мржња и пропаганда према "Србоћетницима" не може да долази од Србина(ма коју идеологију заступао),и то се потврдило.
Где је још неко видео Хрвата да исмејава и вређа своје?

Хрвати,сјашите више са Српских форума!

Poslednja izmena:

Ah, izvinjavam se, ima jedna stvar koja je danas bolja nego u vreme ********* - sloboda pljuvanja
:dash::dash:

Imam dojam da na sve gledas lakonski,ta lazna harmonija bila je povod i uzrok proslom ratu,ovom od 1991,zapravo je sve bilo dobra fasada ,jesi li cuo mozda za Hrvatsko proljece,iz 1971 godine ,tada su hrvati pokusali napraviti puc ili kako mi Srbi volimo rec bunu, i odvojiti se od SFRJ,ali im nije uspjelo, drug Tito je to smirio i prolongirao za 1991. kad se sve i dogodilo ,ta vrsta jugonostalgije dijagnosticirana je najvise kod Srba,ali vjeruj mi da oni drugi nimalo ne zale za minulim vremenima!

Какве све то има везе са Четницима из 2 светског рата или Југословенском војском у отаџбини?

Osim sto sami sebe tako zovu, tako se ponasaju, izgledaju, iste oznake nose, iste pesme pevaju, na isti nacin "ratuju"?

Bas nishta.

Ово су слике из битке за Вуковар,и ради се о војницима ЈНА,док је Југославија и ЈНА још де факто постојала.

hahahahahahaha

То што тако изгледају је кривица и неспособност тадашњег ЈНА кадра,који је настао из партизанског покрет и распадујуће КПЈ,коју толико славиш.

Jeste, greska je sto su ih 1945 primali u partizanske redove. Stare tradicije su cuvane i prenosene na sledece generacije koje su pocele da 1991 da ih praktikuju.

Naravno, JNA vise nije bilo, u nekim njenim delovima nastali su cetnici, to je transformacija poput one u filmu Resident Evil.

Краљевину Југославију је уништио Хитлеров напад,а оно што ти величаш је иструлело само од себе.

Ja nista ne velicam, samo govorim ono sto je bilo, i kako je bilo.

Какве везе битка за Вуковар,и распојасани војници распадајуће ЈНА имају са Дражом Михајловићем и 2 светским ратом?

Osim sto sami sebe tako zovu, tako se ponasaju, izgledaju, iste oznake nose, iste pesme pevaju, na isti nacin "ratuju"?

Bas nishta.

Људи овде објављују фотографије из 2 светског рата,а ти неке савремене будале које сами себе називају Четницима..па онда доказујеш нешто.

Ako oni sami sebe tako dozivljavaju ko sam ja da tvrdim da nije tako?

Treba postovati svaciju volju, ipak nije rec o par likova, vec o desetinama hiljada ljudi, koji sebe nazivaju cetnicima.
:cool:

:dash::dash:

Imam dojam da na sve gledas lakonski,ta lazna harmonija bila je povod i uzrok proslom ratu,ovom od 1991,zapravo je sve bilo dobra fasada ,jesi li cuo mozda za Hrvatsko proljece,iz 1971 godine ,tada su hrvati pokusali napraviti puc ili kako mi Srbi volimo rec bunu, i odvojiti se od SFRJ,ali im nije uspjelo, drug Tito je to smirio i prolongirao za 1991. kad se sve i dogodilo ,ta vrsta jugonostalgije dijagnosticirana je najvise kod Srba,ali vjeruj mi da oni drugi nimalo ne zale za minulim vremenima!

Da li to znaci da smo onda ziveli gore nego danas?

;)

Pre bih rekao da u Jugoslaviji nije bilo komunizma kao u SSSR,Bugarskoj,Madjarskoj...mnogo blazi oblik je bio u Jugoslaviji,vise socijalizam...koga imas i danas u Srbiji i uvek ce ga imati.

:roll:

"Ко друкчије каже,клевеће и лаже".....

13V.jpg

Poternica_za_Drazom_1941.jpg

draza_poternica-1.jpg

190px-JBTito_poternica.jpg

zjymq0.jpg

:per:

Ti radis na ujedinjenju,a?:lol:

Какве све то везе има са Четничким покретом из 2 светског рата?:whistling:

Жали се својим сународницима Хрватима и Словенцима што су исту разбили,што су нападали касарне и линчовали војнике ЈНА.
А не оне несрећнике Србе које су мобилисали исту да бране,у име некакве умируће идеологије.
Него си нашао да лечиш своје Хрватске фрустрације на "Србоћетницима".
Иди на Хрватске форуме "домовинског рата" па њима моралиши и њих исмејавај
Где је још неко видео Хрвата да исмејава и вређа своје?

Хрвати,сјашите више са Српских форума!

Jel mi doslo samo tako ili sam odgovarao na neciji post?

:whistling:

Da li to znaci da smo onda ziveli gore nego danas?

;)

Ocekivala sam mnogo jaci argument od toga,a i to je relativno,mislim da ti samo uzivas oponirati drugima ,ali nisi bas u toku zbivanja ,ako si Cavesov placenik ,zasto se ne preselis u Venecuelu ,tamo mozes uzivati u tekovinama komunizma ,kazu da se on zalaze da promjeni vremensku zonu u Venecueli ,da se ne bi podudarala sa SAD.Boze, kakav monstruozan um!!!!:dontunderstand:

Poslednja izmena:

Ocekivala sam mnogo jaci argument od toga,a i to je relativno,mislim da ti samo uzivas oponirati drugima ,ali nisi bas u toku zbivanja ,ako si Cavesov placenik ,zasto se ne preselis u Venecuelu ,tamo mozes uzivati u tekovinama komunizma ,kazu da se on zalaze da promjeni vremensku zonu u Venecueli ,da se ne bi podudarala sa SAD.Boze, kakav monstruozan um!!!!:dontunderstand:

Zar ima jaci argument od onih koje sam nabrojao?

Ne mogu, tamo mi kazu da sam "yugo-srbo-cetnik"..

:rotf:

Ма није ваљда:
Gde ja Draza i njegova Velika Srbija?

Ако су овакви Хрвати "антифашисти" могу тек да замислим фашисте...
Од вас увек иста прича и исте прозивке,ма коју идеологију заступали.

Каку год да Хрват има идеологију,увек ће се препознати по садистичкој опсесији "Србоћетницима",и Србима уопште.
Њофра,твоји лични проблеми и неуроза нису Српски проблем.

Poslednja izmena:
Ма није ваљда:

Каку год да Хрват има идеологију,увек ће се препознати по садистичкој опсесији "Србоћетницима",и Србима уопште.
Њофра,твоји лични проблеми и неуроза нису Српски проблем.

he he

General_Mihailovic_i_kapetan_Zvonko_Vuckovic.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back