Pošto je otvorena tema o zločinima četnika, a ja verujem da su morali činiti i dobra dela, bilo bi lepo, radi pravde i pomena onih koji su bili iskreni u svojoj borbi i pomagali narodu, da ko zna neku priču napiše ponešto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da ima razlike,da kada je Perl Harbur napadnut,jedan Srbin,ne znam kako mu je ime,je spasao na stotine Amera i poginuo u tamo.Dignut mu je spomenik,ali kada je bilo bombardovanje njeogva porodica je nadjena pod rusevinama u znak zahvalnosti.kapiram sta si hteo kazes, al ne znam koliko je logicno da poredimo Ameriku iz II sv.rata i ovu danas, i uopste celu situaciju u svetu....
neam pojma, ja sam izneo ono sto stoji...A daleko od toga da se zahvaljujem nekom i da nam Amerika pomaze danas ili sl....hehe
Pa da ima razlike,da kada je Perl Harbur napadnut,jedan Srbin,ne znam kako mu je ime,je spasao na stotine Amera i poginuo u tamo.Dignut mu je spomenik,ali kada je bilo bombardovanje njeogva porodica je nadjena pod rusevinama u znak zahvalnosti.![]()
Cela ova priča me je podstakla da malo poradim na istraživanju istorije sopstvene familije. Ndam se da ću iskopati nešto na netu.![]()
Ipak, da li je moguće da su svi bili loši kako su nas učili? Ne verujem.
KOLIKO JA PROCITAH DA IH NIJE BILO SRBI U BOSNI BI NESTALI SA TIH PROSTORA DJELOVANJE PARTIZANA SE SKORO I NE POJAVLJUJE DO 43 PREVAGNULO JE ULAZ RUSA I IZDAJA ENGLEZA ---------- BITKA NA NERETVI KOJA JE SKROZ DRUGACIJE IZGLETALA OD TOG FILMA TRAGICNO LIJEVCE POLJE ZELENGORA IZDAJA CICE ITD ---PO MOM SUDU KOMUNSTI SU NAJVECE ZLO KOJE SE MOGLO DESITI SRPSKOM NARODU ---- ZIVEO BOZO BJELICA SRPKO MEDENICA I VELIKI PO JUNASTVU NIKADA NE PREVAZIDJENI BUDIMIR GAJIC DA IM BOG DA VECITI RAJ --------------------- SA VEROM U BOGA----------------------
a pa...to ti je zato sto citas...meni djed ISPRICAO drukcije...![]()