Четири полицајца убијена из снајпера у Даласу

Jadan De Anucio kada vidi gde se i kako se koristi termin Fasista. Kamo lepe srece da je amerika fasisticka drzava, ne bi bilo ni neo liberalizma, ni silnih intervencija po svetu, ni gej brakova, ni crnackih bandi.

Opet pokazujes samo zatucanost , mrznju i neznanje.

Uostalom svi mi dobro znamo da Amerika jeste fasisticka drzava modernog doba , iliti rajh modernog doba , inace neoliberalizam odnosno kapitalizam je samo stegnuta pesnica odnosno militantna verzija fasizma , a silne intervencije u svetu su upravo jedna od glavnih odlika fasizma, jer svi znamo sta su radili Nemci , sta je fasisticka Italija jos pre rata radila u Etiopiji , Libiji............itd, a bande su samo posledica nekog sistema nikako uzrok.

Ajde bre ne kenjaj , da verovatno crnci kamikaze koji sami lete nervoznim i brutalnim pandurima pred cev kako bi se sto duze odrzao americki sistem :s

A kako to da nikada ne izadje vest da crnac pandur ne ubije belca, to u zemlji od 300,000,00 miliona dusa je prosto nemoguce. Ah da zaboravih, politicka korektnost u ''fasistickoj'' drzavi u kojoj su belci postali manjina. :hahaha:

- - - - - - - - - -

Ma kako je moguce da se u ''fasistickoj'' americi koja terorise crnce prave filmovi koji pljuju po svakom belcu? Ma to nije moguce, to je cist fasizam protiv jadnih crnaca koji su borci za slobodu :hahaha:
Demokratija je starija sestra komunizma, od istog ideoloskog oca, DERANE.

Tu je negde sa Srbijom verovatno. Tipa, moze Pandur da ti upadne u kucu i siluje ti zenu a da ne odgovara, ali ne moze bas kao u Rusiji da dignu u vazduh celu zgradu da bi Putin pobedio na izborima.

lupetaš mi nešto danas, probaj silovat ženu aljbancu :roll:, pošto Srbija hoće u EU (mislim Vučić) naravno mora prilagoditi zakon po EU normama, naprimer - zabranjeno prodavati krive krastavce.
Caru PUTINU nikada nije potrebno bilo tako nešto niti će biti naravno. :)

A kako to da nikada ne izadje vest da crnac pandur ne ubije belca, to u zemlji od 300,000,00 miliona dusa je prosto nemoguce. Ah da zaboravih, politicka korektnost u ''fasistickoj'' drzavi u kojoj su belci postali manjina. :hahaha:

- - - - - - - - - -

Ma kako je moguce da se u ''fasistickoj'' americi koja terorise crnce prave filmovi koji pljuju po svakom belcu? Ma to nije moguce, to je cist fasizam protiv jadnih crnaca koji su borci za slobodu :hahaha:
Demokratija je starija sestra komunizma, od istog ideoloskog oca, DERANE.

posto nismo svi upuceni kao ti, mozda bi mogao sa nama podijeliti svoja saznanja i uputiti nas o cemu se zapravo radi...

Crnci moraju preci na Islam i a zajedno sa bracom muslmanima osnuju svoju drzavu u SADu. Crnci moraju kazniti pocinioce zlocina prema crncima koji s jalni gradjani SADa. Crnci moraju da preduzmu nesto i da bijelce urazme da se ne moze ovako.

Profesional troll nadam se? Ako crnci predju na islam, eto dodatnog povoda da se krene u njihovo tamanjenje. :hahaha:
XUyWZxb.png

Crnci masovno odlaze u kriminal jer u Americi visoko obrazovanje košta a crnci su uglavnom sirotinja iz sirotinjskih krajeva i getoa. Moraće Amerika nešto bitno da menja po tom pitanju jer ako su pripadnici neke rase su u tolikom broju u kriminalu samo govori da oni od samog starta nisu u mogućnosti da na drugi način postanu bogatiji nego tako. Rep muzika i košarka su ipak manje pristupačne jer tu uspevaju samo najtalentovaniji crnci koji dolaze iz sirotinje.

Poslednja izmena:
posto nismo svi upuceni kao ti, mozda bi mogao sa nama podijeliti svoja saznanja i uputiti nas o cemu se zapravo radi...

Ako vec nisi upucen ne leti pred rudu...ne poznajem ama bas nijednog Srbina niti bilo koga iz ex Yu da ima dobro misljenje o crncima...jednostavno da zivis ovde sam bi uvideo...Najveci libtardi i ljubitelji crnaca i ostalog neradnickog olosa zivi upravo u cisto belackim krajevima.Sve u svemu bas mi je zabavno citati komentare o "jadnim i potlacenim" crncima od ljudi koji verovatno nikad nisu ni bili van Srbije..Kad nasele Somalijce i ostalu ciganiju po Srbiji ne budite licemeri ...arnauti ce vam izgledati kao divne i miroljubive komsije i plakacete sto bar siptara nemam u susedstvu

Ako vec nisi upucen ne leti pred rudu...ne poznajem ama bas nijednog Srbina niti bilo koga iz ex Yu da ima dobro misljenje o crncima...jednostavno da zivis ovde sam bi uvideo...Najveci libtardi i ljubitelji crnaca i ostalog neradnickog olosa zivi upravo u cisto belackim krajevima.Sve u svemu bas mi je zabavno citati komentare o "jadnim i potlacenim" crncima od ljudi koji verovatno nikad nisu ni bili van Srbije..Kad nasele Somalijce i ostalu ciganiju po Srbiji ne budite licemeri ...arnauti ce vam izgledati kao divne i miroljubive komsije i plakacete sto bar siptara nemam u susedstvu

Upravo tako.

ja sam postavio pitanje, po cemu ja to letim pred rudu...covjek tvrdi da su upravo crnci glavno oruzje krupnog kapitala tj Amerike, pa sam ga pitao da pojasni...ili ces mi ti pojasniti...

sve sto slabi ameriku i oduzim im resurse da nama zagorcavaju zivot je nama na korist

Tako je.

Moze ovo biti dobra utakmica, majmuni protiv debila u uniformama.

Jasni su mi majmuni, radjaju se kao zivotinje i tako zive. Nikad mi nece biti jasni pojedini bijelci koji odluce da rade u policiji, zar su stvarno toliko retardirani da rizikuju zivote, trpe ponizavanja, maltretiranja itd itd za manju platu od nekog prosjecnog vodoinstalatera.

Gledaj ovo, saka jada iz neke meksicke vukojebine ih provocira, oni ne smiju ni zucnuti. Jadni oni i njihova drzava....

Poslednja izmena:
ja sam postavio pitanje, po cemu ja to letim pred rudu...covjek tvrdi da su upravo crnci glavno oruzje krupnog kapitala tj Amerike, pa sam ga pitao da pojasni...ili ces mi ti pojasniti...

Naravno da jesu. Dovoljno je samo videti ko upravao prvi skace da brani crnce, libtardi i sav moguci liberalni olos. Ali ajde njih i mogu razumeti, mek i CNN cine cuda, ali naivni Srbi koji svoj narod porede sa crncima, samo zato sto eto izadje vest s' vremena na vreme da su jadni crnci terorisani od strane belaca, kako da ne. Jedina ugrozena vrsta u USA su belci.

Back