- Poruka
- 9.965
kami, kako stanje aljbanija, 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hajde da se bavimo poredjenima. Ako je USA fasisticka i policijska drzava, onda je Srbija 10 puta to, a Rusija 50 puta to isto.
Jadan De Anucio kada vidi gde se i kako se koristi termin Fasista. Kamo lepe srece da je amerika fasisticka drzava, ne bi bilo ni neo liberalizma, ni silnih intervencija po svetu, ni gej brakova, ni crnackih bandi.
kami, kako stanje aljbanija,![]()
Ajde bre ne kenjaj , da verovatno crnci kamikaze koji sami lete nervoznim i brutalnim pandurima pred cev kako bi se sto duze odrzao americki sistem :s

Tu je negde sa Srbijom verovatno. Tipa, moze Pandur da ti upadne u kucu i siluje ti zenu a da ne odgovara, ali ne moze bas kao u Rusiji da dignu u vazduh celu zgradu da bi Putin pobedio na izborima.

A kako to da nikada ne izadje vest da crnac pandur ne ubije belca, to u zemlji od 300,000,00 miliona dusa je prosto nemoguce. Ah da zaboravih, politicka korektnost u ''fasistickoj'' drzavi u kojoj su belci postali manjina.
- - - - - - - - - -
Ma kako je moguce da se u ''fasistickoj'' americi koja terorise crnce prave filmovi koji pljuju po svakom belcu? Ma to nije moguce, to je cist fasizam protiv jadnih crnaca koji su borci za slobodu
Demokratija je starija sestra komunizma, od istog ideoloskog oca, DERANE.
Crnci moraju preci na Islam i a zajedno sa bracom muslmanima osnuju svoju drzavu u SADu. Crnci moraju kazniti pocinioce zlocina prema crncima koji s jalni gradjani SADa. Crnci moraju da preduzmu nesto i da bijelce urazme da se ne moze ovako.
Crnci moraju preci na Islam i a zajedno sa bracom muslmanima osnuju svoju drzavu u SADu. Crnci moraju kazniti pocinioce zlocina prema crncima koji s jalni gradjani SADa. Crnci moraju da preduzmu nesto i da bijelce urazme da se ne moze ovako.
Crnci moraju preci na Islam i a zajedno sa bracom muslmanima osnuju svoju drzavu u SADu. Crnci moraju kazniti pocinioce zlocina prema crncima koji su lojalni gradjani SADa. Crnci moraju da preduzmu nesto i da bijelce urazme da se ne moze ovako.
posto nismo svi upuceni kao ti, mozda bi mogao sa nama podijeliti svoja saznanja i uputiti nas o cemu se zapravo radi...
Mingo, jesi oprostio crncima sto su cekicali mosnjake u St. Luisu ?
Ako vec nisi upucen ne leti pred rudu...ne poznajem ama bas nijednog Srbina niti bilo koga iz ex Yu da ima dobro misljenje o crncima...jednostavno da zivis ovde sam bi uvideo...Najveci libtardi i ljubitelji crnaca i ostalog neradnickog olosa zivi upravo u cisto belackim krajevima.Sve u svemu bas mi je zabavno citati komentare o "jadnim i potlacenim" crncima od ljudi koji verovatno nikad nisu ni bili van Srbije..Kad nasele Somalijce i ostalu ciganiju po Srbiji ne budite licemeri ...arnauti ce vam izgledati kao divne i miroljubive komsije i plakacete sto bar siptara nemam u susedstvu
Ako vec nisi upucen ne leti pred rudu...ne poznajem ama bas nijednog Srbina niti bilo koga iz ex Yu da ima dobro misljenje o crncima...jednostavno da zivis ovde sam bi uvideo...Najveci libtardi i ljubitelji crnaca i ostalog neradnickog olosa zivi upravo u cisto belackim krajevima.Sve u svemu bas mi je zabavno citati komentare o "jadnim i potlacenim" crncima od ljudi koji verovatno nikad nisu ni bili van Srbije..Kad nasele Somalijce i ostalu ciganiju po Srbiji ne budite licemeri ...arnauti ce vam izgledati kao divne i miroljubive komsije i plakacete sto bar siptara nemam u susedstvu
sve sto slabi ameriku i oduzim im resurse da nama zagorcavaju zivot je nama na korist
ja sam postavio pitanje, po cemu ja to letim pred rudu...covjek tvrdi da su upravo crnci glavno oruzje krupnog kapitala tj Amerike, pa sam ga pitao da pojasni...ili ces mi ti pojasniti...