Četiri godine od korone

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NOVI DOKAZ OSNOVANOSTI NAŠE BORBE PROTIV ANTIKOVID TERORA!
"Izvršni direktor Mete, Mark Zuckerberg, rekao je Joeu Roganu u podcastu objavljenom u petak da je njegova kompanija bila pod pritiskom Bidenove administracije da ukloni sadržaj o nuspojavama vakcina protiv covid-19."
"U pismu upućenom Odboru za pravosuđe Predstavničkog doma, kojim predsjedava Republikanac, u augustu, Zuckerberg je rekao da je administracija "vršila pritisak" na Metu da "cenzurira" sadržaj o covid-19, dodajući da žali zbog nekih odluka koje je kompanija donijela nakon tih zahtjeva.
"I gurali su nas izuzetno snažno da uklonimo stvari koje su, iskreno, bile istinite. U osnovi su nas pritiskali i rekli, znate, sve što kaže da vakcine mogu imati nuspojave, to jednostavno morate ukloniti", rekao je Zuckerberg Roganu."
Vlasnici su pustili i fakt čekre niz vodu, jer su, kako se navodi, politički motivisano cenzurisali i onemogućavali slobodu govora. E sada će im suditi i Sud javnosti, a neće biti cenzurisanja!
Svakako su se nakiselile krivične prijave u tužilaštvima, koje će morati biti aktivirane i moraće se krivično procesuirati za svo zlo koje su radili ljudima tokom namjračnijeg prerioda u civilizaciji stajući na stranu monstruma koji su se iživljavali nad ljudima brutalno kršeći osnove demokratskih principa, demokratski poredak, vladavinu prava i brutalno kršeći ljudska prava, kako je navedeno, po mojim apelacijama, u presudi Ustavnog suda BiH 3932/21 od 23.2.2022. godine! ...a odgovaraće i sudija koja ih je protuzakonito pokušala zaštititi! Niko neće imati pravo milosti prema njima!
Eto polako istina izlazi iz mraka.

... Da li je SZO snosila odgovornost? Sta znamo o vakcinama? Da li nas u buducnosti ceka nesto neki novi mozda i zlokobniji virus? Hiljadu pitanja a odgovora nigdje... sta vi mislite?
Ne moze SZO da snosi odgovornost jer nije nikog primoravala na nista samo je davala odredjene preporuke preko politicara u svim Drzavama.

Mnogi iz SZO su vec imali neka sudjenja ali koliko znam niko nije do sada osudjen,osim sto su dobili neke zabrane da prave neke vakcine.

SAD izlazi iz SZO Tramp je to vec potpisao uskoro ce i Austrija da izadje iz te organizacije tako je novi Premijer najavio,pa ce verovatno i ostale drzave polako jedna po jedna da se povlace.

vakcinisao sam se 3 puta i živ sam za sad i zdrav
jedino ako se ta vakcina ne aktivira za jedno 3, 4 godine ..za sada je ok
al da mogu da vratim vreme dobro bih razmislio
Svaka cast ,a smelosti.Zelim ti da nemas nikakvih problema.Ja se nisam vakcinisao i nemam problema.Razumem ljude koji su prihvatili vakcine,ali ne mogu da razumem vlasti svih drzava koje su nasele na gluposti o koroni.Sigurno je da su virusi ojacali,a narodu je opao imunitet,posle bombardovanja..Sto zbog psihickih problema,sto zbog osiromasenog uranijuma.

Svaka cast ,a smelosti.Zelim ti da nemas nikakvih problema.Ja se nisam vakcinisao i nemam problema.Razumem ljude koji su prihvatili vakcine,ali ne mogu da razumem vlasti svih drzava koje su nasele na gluposti o koroni.Sigurno je da su virusi ojacali,a narodu je opao imunitet,posle bombardovanja..Sto zbog psihickih problema,sto zbog osiromasenog uranijuma.
Jel si radio GGT, ALT,AST?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back