ĆERKE MU SE ZOVU MILENA I SOFIJA, A PSI PIVO I RAKIJA U "Blic uživo" istražujemo ko je Mark Brnović i da li će biti uticajniji od Grenela

ĆERKE MU SE ZOVU MILENA I SOFIJA,​

A PSI "Pivo" I "Rakija"​

U "Blic uživo" istražujemo ko je Mark Brnović​

i da li će biti uticajniji od Grenela​

Pogledajte prilog 1706883

Marko Brnović, sin srpskih emigranata iz Crne Gore i Dalmacije,
postavljen za američkog ambasadora u Srbiji

Pravoslavac, bivši državni tužilac Arizone i prijatelj Donalda Trampa

Dočekasmo konačno i američkog ambasadora na IĆ.
Čovek pravoslavac, sin srpskih emigranata iz Crne Gore i Dalmacije.
Ćerkama dao imena Milena i Sofija, a pse nazvao Pivo i Rakija.

Otkrivamo: Ko je Mark Brnović i da li će biti uticajniji od Grenela!

Donald Tramp prelomio. I umesto Kristofera Hila za novog ambasadora
Sjedinjenih Američkih Država u Beograd nam poslao Marka Brnovića,
sina srpskih emigranata iz Crne Gore i Dalmacije!

Srbin pravoslavac, čiji su roditelji posle Drugog Svetskog rata pobegli u
Ameriku od komunizma, bivši je državni tužilac Arizone, veteran
Nacionalne garde, bivši kandidat za senatora i prijatelj Donalda Trampa!

Prvom američkom ambasadoru u Srbiji čije se prezime završava na IĆ,
ovo će biti prva funkcija u diplomatiji.
Brnović je uvek ponosno isticao svoje poreklo, uostalom ćerke mu se zovu
Milena i Sofija, a psima je dao imena Pivo i Rakija!

O izboru i ličnosti Marka Brnovića, iskustvu sa bivšim američkim ambasadorima,
ali i budućem odnosu Srbije i Amerike, večeras u "Blic uživo" govori Neven
Cvetićanin, predsednik Foruma za strateške studije, i Ivan Miletić, stručnjak za
odbranu i bezbednost.

Pa, ko voli nek pogleda...
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/b...u-srbiji-mark-brnovic-i-da-li-ce-biti/3ykdcf3

Овај ми личи на брата Живорада са “Мераком” испред продавнице..

п.с. Шта личи? Ма “пљунути он!

Srbi nisu narod, nego nacija. Mešavina svega i svačega.

Dovoljno je da izdvojiš random 10 ljudi na ulici i golim okom vidiš da nemaju isto etničko poreklo. Ne samo to, nego neće svi biti ni iste rase.
Kako god okreneš, svi smo mi Balkanjerosi i suštinski ista gomna.

Ali svako 💩 želi da veruje da je baš ono a very special snowflake.

Ti isto kao Seselj pricas.

Drzava je Crna Gora, drzava je Srbija, drzava je Hrvatska. To su znaci Crnogorci, Srbi i Hrvati. Tako drzava Amerika Amerikanci. Srbi su samo juznosloveni iz Srbije.
Srbi su pravoslavci koji pričaju srpski jezik i ponašaju se kao Srbi. Ima ih dosta i na Balkanu i u Čikagu.

I vole da se kurobecaju, ovi iz Zemuna vele da nisu Srbi nego Zemunci, a ovi sa Cetinja da nisu Srbi nego Cetinjani.

To kurobecanje je vrlo karakteristično za srpski narod na svim geografskim lokacijama.

Ti si bas od ovaca.

Narodi nijesu postojali prije osnivanja drzava, sto se desilo uglavnom u 19. v. kroz evropu, tada se probudi "nacionalna svijest" i pojam nacionalizma.
Лимес сорабикус је добио име по чему?
Биће ипак да си ти од козојебаца.

samo da vas obavestim, da je nas kandidat prosao, ali, zar ste sumnjali? evo malo da se podsetimo sta radimo vec godinana u usa

Politička situacija u SAD

AHA, BRNOVIC IM ZABIJA GO
  1. Politička situacija u SAD

I will take all necessary actions that are supported by the evidence and where I have legal authority. Arizonans deserve to have their votes accurately counted and protected. https://t.co/KZ8AHqyMmB — Mark Brnovich (@GeneralBrnovich) September 24, 2021
    • bas kao
    • Post #16.657
    • 25.09.2021.
    • Forum: Politika
    • B

Politička situacija u SAD

a brnovic, nije brnapicka, ubrzo cete videti potpuni forenzicki pregled pa onda sledi kriminalna istraga, i naravno hapsenja samo gledamo da ne krenemo pre vremena u akciju, nego da ih kuvamo na laganoj vatrici, dok ih zavlaci onaj cakri

487378797_2455152358158953_1253797768369128919_n.jpg

Taj je znači neka pijandura.
men' nije jasno, ti vredjas, a mene banuju?
pijandura je ona pelosi, a ovaj je covek na mestu, boljeg niste mogli ni da sanjate, ajde cuti bolje, si normalan, on je sada zvanicnik, ne smes tako da ga pljujes, oces da se zameras americi? nije ti to pametno

Овај ми личи на брата Живорада са “Мераком” испред продавнице..
tak'i smo svi ameri, neobrijani,. i masnih kosa, samo nismo bas svi "dezmekasti", sto neko rece

covek je premija, ne budite maliciozni, previdjate dosta toga, ne citate ni sta vam ja pisem, ni drugi sta pisu, a ovaj ce da odradi ogroman posao za nas

Доналд Трамп именовао Марка Брновића за новог америчког амбасадора у Србији

Da ali nijesmo svi Srbi, nego balkanci mozda jugosloveni itd Srbi su iz srbije
Možeš ti Balkanjerose zvati kako god hoćeš, možeš ih zvati i Srbi, i Lale, i Crnci, i Gorci, i Dorćolci - sve je to suštinski ista boranija, istog jezika, iste kulture, i iste vere.

Naravno, svaki od njih tvrdi da je mnogo poseban.

Možeš ti Balkanjerose zvati kako god hoćeš, možeš ih zvati i Srbi, i Lale, i Crnci, i Gorci, i Dorćolci - sve je to suštinski ista boranija, istog jezika, iste kulture, i iste vere.

Naravno, svaki od njih tvrdi da je mnogo poseban.

Da, Hrvati, Srbi, Crnogorci, Makedonci, Albanci, itd to se zvala Jugoslavija

Da, Hrvati, Srbi, Crnogorci, Makedonci, Albanci, itd to se zvala Jugoslavija
Hrvati su isti narod kao i ti i ja, ali su druge vere, isto kao što i neki Bosanci pripadaju islamu.

Znači sve je to narod isti, ali ima određene kulturološke razlike proistekle iz vere.

Na drugu stranu Srbi su taj isti narod pravoslavne vere, i žive i u Cetinju i u Smederevu, kako god oni sebe zvali.

Neke Smederevce poput tebe je neko ubedio da su drugi narod od ovih sa Cetinja. Ali nisu.

Hrvati su isti narod kao i ti i ja, ali su druge vere, isto kao što i neki Bosanci pripadaju islamu.

Znači sve je to narod isti, ali ima određene kulturološke razlike proistekle iz vere.

Na drugu stranu Srbi su taj isti narod pravoslavne vere, i žive i u Cetinju i u Smederevu, kako god oni sebe zvali.

Neke Smederevce poput tebe je neko ubedio da su drugi narod od ovih sa Cetinja. Ali nisu.

Vjera ne diktira nacionalnost.

Mi Crnogorci inace smo imali autokefalnu crkvu do 1920 godine, a mnogo manje religiozni no vi Srbi i Makedonci.

Vjera ne diktira nacionalnost.

Mi Crnogorci inace smo imali autokefalnu crkvu do 1920 godine, a mnogo manje religiozni no vi Srbi i Makedonci.
Ми Срби шумадинци и Срби лале и Срби црногорци сви смо православне вере, и у Херцег Новом а и у Зрењанину.

А то ко је коме кефалан, ко се од кога одродио и са ким се ко природио, то је та верска политика и то је тотално небитно у суштини. Такође има и доста атеиста Срба, и на југу и на северу.

Ми Срби шумадинци и Срби лале и Срби црногорци сви смо православне вере, и у Херцег Новом а и у Зрењанину.

А то ко је коме кефалан, ко се од кога одродио и са ким се ко природио, то је та верска политика и то је тотално небитно у суштини. Такође има и доста атеиста Срба, и на југу и на северу.

Mi Crnogorci poticemo od starośedilackih plemena dok vi Srbi poticete od slovenskog plemena. Nasi nacionalni mitovi su apsolutno suprotnosti. Mi smo ka Amerika i Kanada.

Mi Crnogorci poticemo od starośedilackih plemena dok vi Srbi poticete od slovenskog plemena. Nasi nacionalni mitovi su apsolutno suprotnosti. Mi smo ka Amerika i Kanada.
Значи исти народ само подељен имагинарном границом.
1000008933.jpg

Back