- Poruka
- 714
Kako doživljavate život...kao igru ili kao nešto ozbiljno ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao ozbiljnu igru...
Kao ozbiljnu igru...
Ne pricinjava mi radost, ali bar nije dosadna...koliko je zabavna ta igra ?
Svasta nesto izmedju te dvije krajnosti.
Ima mnogo da se mucka glavom a to je nesto mozda od svega sto mi eto nije tesko i zabavlja me....Ne pricinjava mi radost, ali bar nije dosadna...
Pa bas tamo i jesam.pokušaj da pronađeš neku sredinu
Opet si dosla mraciti...Ima mnogo da se mucka glavom a to je nesto mozda od svega sto mi eto nije tesko i zabavlja me....
Nekad igra, nekad ozbiljan problem. Nekad komedija, nekad tragedija, nekad tragikomedija.Kako doživljavate život...kao igru ili kao nešto ozbiljno ?
Ima mnogo da se mucka glavom a to je nesto mozda od svega sto mi eto nije tesko i zabavlja me....
Nesto sto mora da se dogodi pre ili kasnije.kako doživljavaš konačnost, prolaznost ?
Oli smo na filozofijikako doživljavaš konačnost, prolaznost ?
Nekad igra, nekad ozbiljan problem. Nekad komedija, nekad tragedija, nekad tragikomedija.
Ostaje minus. Ona crtica na spomeniku izmedju godine rodjenja i smrti.u suštini, šta je u stvari život kad sve sabereš i oduzmeš. pomnožiš i podeliš...šta ostaje ?
Oli smo na filozofiji![]()
Uvek radim samo onako kako je ispravno i kako trebaZasto mracis?
![]()
Ja isto.Uvek radim samo onako kako je ispravno i kako treba![]()
Nema svako crticuOstaje minus. Ona crtica na spomeniku izmedju godine rodjenja i smrti.
Drago mi je da ti ideJa isto.
Zato mi je sve tako bajno u zivotu.
![]()