Predsednik Filipina porucio Obami: KUCKIN SINE PROKLECU TE NA FORUMU!

Тихи

Starosedelac
Poruka
186.127
Duterte poručio Obami: Ku*kin sine, prokleću te na forumu

Manila -- Predsednik Filipina Rodrigo Duterte upozorio je američkog predsednika Baraka Obamu da ga ne pita ništa o vansudskim ubistvima.

196339576457ab05167103e563098614_v4_big.jpg

Duterte je rekao da će, ukoliko dođe do tog pitanja, tog "kučkinog sina" prokleti kada se bude sreo s njim ove nedelje na regionalnom samitu zemalja jugoistočne Azije u Laosu.

Duterte je, pre odlaska na samit u Laos, rekao da je on lider suverene zemlje i da odgovara jedino filipinskom narodu.

On je rekao da se Obama mora odnositi s poštovanjem i da mu ne može postavljati pitanja.

"Kučkin sine, prokleću te na tom forumu", zapretio je Duterte za slučaj da ga Obama nešto pita o ubistvima više od 2.000 narko-dilera i narkomana mimo sudova otkada je pokrenuo rat protiv droga posle dolaska na vlast 30. juna.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=09&dd=05&nav_category=78&nav_id=1173181

Ovog americkog predsednika crnju vise niko ne hebe izgleda ni za suvu sljivu

Filipini su inace vec 100 godina bili pod okupacijom Amerike i njihova kolonija ocito da ih se vise niko ne plasi....

Obama, mada ratni zločinac, je za to filipinsko govedo što je na vlast došlo hvaljenjem sopstvenog k*rca - gospodin.

"Gospodin" masovni ubica

Koji naoruzava i obucava islamofasiste da ruse legitimne vlasti u zemljama na bliskom istoku i ubijaju sve hriscane, umerene muslimane, siite, sunite, jezide, kurde, asirce, alevite...

"OBAMA, KUČKIN SINE, NE PITAJ ME ZA UBISTVA"

Filipinski predsednik Rodrigo Duterte upozorio je u ponedeljak predsednika SAD-a Baraka Obamu da ne treba da se bavi pitanjem masovnih ubistava narko dilera pod njegovom komandom, ili će mu reći da je "kučkin sin" i psovaće ga na regionalnom samitu u Laosu.

http://www.vesti.rs/Svet/Obama-kuckin-sine-ne-pitaj-me-za-ubistva.html

Koji car... :worth:

Konačno se lider jedne zemlje obraća Jenkijima jedinim jezikom koji oni razumeju i zaslužuju!

Poslednja izmena:
Imperija Zla definitivno sve više slabi.

Prvo im je Evropa zalepila dve šamarčine (propast TTIP-a i kazna od 13 milijardi za "Apple"), zatim je Obama u Kini morao da iskače iz aviona kroz otvor za prtljag, a sada ga lider jedne savezničke zemlje naziva kučkinim sinom.

I sve to u jednoj nedelji.

Džegi, uskoro ćeš morati da potražiš nove sponzore...:lol:

Sve je to lepo, ali biti ruski kmet (što ti zdušno zagovaraš) i nije baš neki vid slobode.

u rusiji nema kmetova vec su svi slobodni

sloboda nije moguca bez rusije jer ti zapad ne dozvoljava da si neutralan a slobodan i nezavistan

Tako da izbor je sveden na to da b iras da budes zapadni rob , sirotinja i bednik, u zemlji gde ti za struju mesecno treba 500e a za vodu 300e i gde su svi resursi u vlasnistvu njihovih kompanija, ili deo Rusije , gde su ti resursi u vlasnistvu drzave, i gde ti za struju treba mesecno 10e a za vodu 5e

To su dva modela razlicita kapitalisticka

Prvi je lopovsko pljackaski gde se svi resursi kocentrisu u ruke malog broja ljudi, kao i monopol, kao sto su Rotsildi, Rokfeleri, Busovi, Klintonovi, Olbrajt Madlen, Soros - sto oni posle koriste za pljacku naroda, a drugi socijalno-ekonomski gde su resursi u vlasnistvu drzave i gde drzava naplacuje simbolicnu cenu za te usluge, da bi narod pomogla da zivi bolje.

Mi trenutno zivimo pod opcijom br. 1

Ja se zalazem za opciju br. 2

Kazem opet nema sanse da budemo nezavisni i slobodni bez Rusije jer zapad to ne dozvoljava

Seti se sta su nam radili 90tih....

Tad smo imali odredjeni vid nezavisnosti i slobode, sto oni nisu zeleli da dozvole zato su naseg predsednika proglasili diktatorom, zato su nas ubijali, bombardovali , unistavali

Jedino kako trajno to mozemo da izbegnemo jeste da trazimo da postanemo deo Rusije

Zapad nikad ne napada Rusiju iz prostog razloga sto znaju da ako to urade - mogu da se nadaju da gledaju nuklearne pecurke iznad svojih gradova

Trenutno ti si roblje zapada. Sluga. Nista. Niko. Opljackani jadnik.

To jedino mozes da promenis na bolje tako sto ces se zalagati za ujedinjenje Srbije sa Rusijom

Alternativa ne postoji

u rusiji nema kmetova vec su svi slobodni

sloboda nije moguca bez rusije jer ti zapad ne dozvoljava da si neutralan a slobodan i nezavistan

Tako da izbor je sveden na to da b iras da budes zapadni rob , sirotinja i bednik, u zemlji gde ti za struju mesecno treba 500e a za vodu 300e i gde su svi resursi u vlasnistvu njihovih kompanija, ili deo Rusije , gde su ti resursi u vlasnistvu drzave, i gde ti za struju treba mesecno 10e a za vodu 5e

To su dva modela razlicita kapitalisticka

Prvi je lopovsko pljackaski gde se svi resursi kocentrisu u ruke malog broja ljudi, kao i monopol, kao sto su Rotsildi, Rokfeleri, Busovi, Klintonovi, Olbrajt Madlen, Soros - sto oni posle koriste za pljacku naroda, a drugi socijalno-ekonomski gde su resursi u vlasnistvu drzave i gde drzava naplacuje simbolicnu cenu za te usluge, da bi narod pomogla da zivi bolje.

Mi trenutno zivimo pod opcijom br. 1

Ja se zalazem za opciju br. 2

Kazem opet nema sanse da budemo nezavisni i slobodni bez Rusije jer zapad to ne dozvoljava

Seti se sta su nam radili 90tih....

Tad smo imali odredjeni vid nezavisnosti i slobode, sto oni nisu zeleli da dozvole zato su naseg predsednika proglasili diktatorom, zato su nas ubijali, bombardovali , unistavali

Jedino kako trajno to mozemo da izbegnemo jeste da trazimo da postanemo deo Rusije

Zapad nikad ne napada Rusiju iz prostog razloga sto znaju da ako to urade - mogu da se nadaju da gledaju nuklearne pecurke iznad svojih gradova

Trenutno ti si roblje zapada. Sluga. Nista. Niko. Opljackani jadnik.

To jedino mozes da promenis na bolje tako sto ces se zalagati za ujedinjenje Srbije sa Rusijom

Alternativa ne postoji

I ovo je sve lepo i divno što si napisao, ali ti jednostavno ne želiš da shvatiš da se Putin nikada neće sukobiti sa Zapadom, zbog jedne male, siromašne i bedne države poput Srbije. Čak bih bio slobodan da tvrdim da mu je više stalo do recimo Svazilenda.

To je surova realnost sa kojom se zaslepljeni rusofili nikada neće suočiti.

Mi ćemo se osloboditi jenkijevske tiranije u isto vreme kad i ostatak Evrope, ali ne zahvaljujući Rusima već činjenici da će SAD uništiti samu sebe, kao što su to učinila i mnoga carstva pre nje.

Mada sa druge strane, ceo svet je toliko zabrazdio u zlo, da je pitanje koliko će još dugo uopšte čovečanstvo opstati.

A čak i da nije sve tako crno (a jeste), te da dobijemo potpunu slobodu, mi bismo sami sebe uništili.

Tako da smo yebali ježa, kako god da okreneš.

I ovo je sve lepo i divno što si napisao, ali ti jednostavno ne želiš da shvatiš da se Putin nikada neće sukobiti sa Zapadom, zbog jedne male, siromašne i bedne države poput Srbije. Čak bih bio slobodan da tvrdim da mu je više stalo do recimo Svazilenda.

Mi ćemo se osloboditi jenkijevske tiranije u isto vreme kad i ostatak Evrope, ali ne zahvaljujući Rusima već činjenici da će SAD uništiti samu sebe, kao što su to učinila i mnoga carstva pre nje.

Mada sa druge strane, ceo svet je toliko zabrazdio u zlo, da je pitanje koliko će još dugo uopšte čovečanstvo opstati.

A čak i da nije sve tako crno (a jeste), te da dobijemo potpunu slobodu, mi bismo sami sebe uništili.

Delimično si u pravu !

Rusi gledaju svoj interes i gledaće da zapale Balkan uz pomoć Srba, oštete interese i hegemoniju SAD-a koja dobija sve više otpora u EU i svetu, a mi ćemo dobro naiebati ...

Baš se pitam zašto...? Zbog čega 90 procenata svetske populacije prezire SAD? Čime su siroti Jenkiji zaslužili toliko negativnih emocija? :sad2:
Pa zbog svojih zasluga :)

Takav trend nije psotojao pre 20 godina, barem ne u tolikom procentu. Što jasno govori da je SAD imperija u opadanju, gde gube svoj politiki i diplomatski uticaj u svetu, dok svoje političke namere sprovode putem sile. A i kako bi drugačije kada na silu " Vojni budžet", izdvajaju osam puta više nego prvih deset zemalja u svetu, što jasno govori o njihovim namerama. Tako da je na SAD-u odgovornost za pokretanje ratova, političkih prevrata, verovatno i terorizma. Gde možemo očekivati da će se u dogledno vreme većina sveta ujediniti protiv politike SAD-a, politike sile...

Decko ti zivis u proslosti rat izmedju Amerike i Rusije je vec u toku.

Sta su sankcije nego vrsta rata protiv odredjene drzave?

Jedini razlog sto se za sad direktno ne sukobljavaju je to sto obe drzave imaju nuklearno naoruzanje.

- - - - - - - - - -

Delimično si u pravu !

Rusi gledaju svoj interes i gledaće da zapale Balkan uz pomoć Srba, oštete interese i hegemoniju SAD-a koja dobija sve više otpora u EU i svetu, a mi ćemo dobro naiebati ...

Rusi zele da oslobode nas Srbe zapadnog ropstva i da sprece dalje sirenje NATO-a na istok

Interesi Srbije i Rusije se poklapaju

Back