Butterfly effect
Elita
- Poruka
- 15.196
Nisam debela ali sam mlitava itekakopda...tako ispada...i ja sam debeo i mlitav...
...i zato moram u teretanu...inače, ne bi išo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam debela ali sam mlitava itekakopda...tako ispada...i ja sam debeo i mlitav...
...i zato moram u teretanu...inače, ne bi išo...
zar nisi?

Nisam debela ali sam mlitava itekako![]()

Jesam....
Vidiš da ni jedan eminentan forumaš neće na kafu sa mnom....![]()
...ako mogu nekako da ti pomognem

?Nisam debela ali sam mlitava itekako![]()

vidim ja to...ako mogu nekako da ti pomognem
?

Slušaj stariju-iskusniju koleZinicu.....(ko je preživeo šalteruše na Filološkom, zna o čemu pričam). Nikako da budeš slatka i fina...naprotiv, ozbiljna faca kao da si branilac na suđenju, poslovan ton, kratke rečenice, zahtevaš da ti odrade ono zbog čega si došla..... I videćeš kako će da budu fine....![]()

Tako ja i na stupam
Odoh u rat![]()

Ma kakva teretan, zamisli da mu placam teretanu i jos da mu tamo dizem tegove i premestam, ocu boli me *****..![]()

dobro jutro, drugari
da li neko zeli da ga MV provoza svojim novim autom sa svojom novom vozackom dozvolom?![]()
dobro jutro, drugari
da li neko zeli da ga MV provoza svojim novim autom sa svojom novom vozackom dozvolom?![]()

ma, sta ti je...pa to sve sam vec uradila jutros na polaganjuHm, ti znaš da te volim ali dok ne oboriš dve žandinjere, okrnjiš branik i pukne ti žmigavac (u prevodu "stekneš rutinu") mogusa tobom samo u šetnju....![]()

pa, sad...nisma jos sela u taj novi kao vozac...taman položila i sela u novi auto...?
obično se kupi kanta, misim neki krš za učenje...

na kojoj anketi, ja samMV, što te zafrkavaju da si moderator, na anketLi?
(Čestitamoooooo)
?