gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
ja bi seo, al ako ima airbag i za suvozača...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da, čuj da bacaš pare na to... bolje se zaposltii na građevini, pa da vi`š teretanu na otvorenom...
Dobar dan, centrifugirani moji...![]()
ima, nis ne brinija bi seo, al ako ima airbag i za suvozača...

e, nemael ima i šiber...da me duva vetar u glavu...?
misim ako nema, ništa od vožnje...

ipak cu prvo Gagili, za nju znam da je lepa, pa da prvi put u svom cakanom autu, s asvojom glanc novom dozvolicom provozam nekog krasnog
izvini Suzi, drugi put![]()

neka fala, ne padam na lepe muskarce
A ne bi se razočarala da i njega povedeš, veruj mi![]()

dobro jutro, drugari
da li neko zeli da ga MV provoza svojim novim autom sa svojom novom vozackom dozvolom?![]()

Hehe, upravo, kao što kaže Rambo Amadeus:
"Protiv bildovanja nemam ništa, jakako, "mens sana in corpore sano", veliki sam pristalica sporta i rekreacije. Ali prosto, boli me činjenica da skupa energija bespovratno odlazi u neravnopravnu borbu tega protiv gravitacije. Šta bi suvonjavi genij Tesla uradio kada bi kojim slučajem uplatio jedan termin body buildinga, skinuo se u gaće i potkošulju i ušao u teretanu?
Sigurno da bi našao način da energiju, proizvedenu snagom mišića pretvori u tako neophodnu električnu struju.
Napravio bi Elektro Rekreativnu Centralu.
Pa dok dižeš, pumpaš, vrtiš, savijaš, povlačiš, guraš, energija se preko zupčanika i kaiševa sprovodi do alternatora, pretvara u električnu, ova dalje u hemijsku, sve do udobnih elektroda u akumulatoru. Dođeš na trening, doneseš akumulator od svog auta, malo vježbaš, i sa punom baterijom odeš kući.
Ili da se "elektroteretana" direktno poveže sa elektrodistribucijom, tako da nezaposlena omladina može i da zaradi neki dinar pumpajući sprave. Trening ne platiš, nego dobiješ pare na kraju.
Umjesto klasično postavljenog dvotarifnog brojila , priključiš ga tako da bilježi koliko si vježbom napumpao kilovat časova. Po jeftinoj ili skupoj tarifi, zavisno od toga kad si imao svoj termin treninga.
Za jedan dobar trening, istrenirana osoba može da proizvede barem pola KW-h, pa kad se pomnoži sa brojem sprava i vjezbača na njima, pa sa brojem sati koliko prosečno radi teretana, pa sa brojem teretana u državi, dobija se ozbiljna količina megavat časova, sasvim dovoljna da se razmisli o ovom alternativnom izvoru energije."![]()
neka fala, ne padam na lepe muskarce
mora biti pomalo, do mnogo ruznjikav da bi ostavio utisak na mene
i ja na njega![]()

pazi taze drajverke....
..sad se mozes pohvaliti da si jos nevina...skocice ti rejting na forumu![]()
)neka fala, ne padam na lepe muskarce
mora biti pomalo, do mnogo ruznjikav da bi ostavio utisak na mene
i ja na njega![]()

E, da, setih se... a Stronci će te naučiti kako se skreće u levo![]()

Meni bi se ukočila ruka.....![]()

izvini, ali meni rejting nema gde vise da skacepazi taze drajverke....
..sad se mozes pohvaliti da si jos nevina...skocice ti rejting na forumu![]()

Što volim kad neko ovako ozbiljno shvati problematiku. Svaka ti čast![]()
izvini, ali meni rejting nema gde vise da skace![]()
.Ne valja to, napravićeš neko s.anje..iz dosade.

pa, to svi i cekajuNe valja to, napravićeš neko s.anje..iz dosade.