Stroncijum
Elita
- Poruka
- 15.164
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma, na forumu se sve saznaA ima i onog malo-sutra.

ubi me bre sa onim borama i botoksom...odoh da skuvam jednu duplu sa antioksidansima, pa dolazimda bas cudno..ovde se odma zove na kafu...pa srk kafe..pa legalo, pa srk kafe i tako dok se ne rastope boje
nego bas o otme pricamo malavelika i ja na KAFI...evo skuvacu ..oce neko na kafu![]()

mmm..bas sam srecnaSa tobom? Uvek!![]()

da bas cudno..ovde se odma zove na kafu...pa srk kafe..pa legalo, pa srk kafe i tako dok se ne rastope boje
nego bas o otme pricamo malavelika i ja na KAFI...evo skuvacu ..oce neko na kafu![]()
Šta se ti smeješ gibanicoljupče....![]()

'Oću... ali bez da dođem u munZe![]()
ubi me bre sa onim borama i botoksom...odoh da skuvam jednu duplu sa antioksidansima, pa dolazim![]()
bore..
Samo Pile kolutaj očima, ali doći će dan
i da ti budu ovakve![]()
![]()
Ali vežbaj, vežbaj, vežba daje savršenstvo...
moze u ns...ne moras u munZe![]()

Mene malo šta može da ostavi bez texta......![]()

Nije ti potreban neki ozbiljniji text, uglavnom se sve svodi na stereotip...
možda malo izlizano deluje, ali ima efekta![]()

Kad ja budem.....
Ti ćeš da budeš.....![]()

OndaK... može, mada očekujem da ne prevalim put za badava![]()

pa naraFski...dobices...... kafu![]()

Vidi... ni o čemu drugom nisam ni razmišljao
Opsada moderatorki... sjajno!![]()

samo vas rikan nikad nista nece da bude... ni neko da se seti da se upozna sa njim, pa pivo da mu plati... pa kad popijemo jedno, da kaze: 'dosli smo na dve noge, jos po jedno'... i tako dalje... a salim se samo malo... malo sam ganut potpisivanjem ugovora srpsko-ruskog prijateljstva... memoranduma o saradnji.. i slicno... pa vas, eto, sve volim... znaci, bice kredita... bice 'leba jos neko vreme...

A, al smo te stisnule Konzi i ja sa svih strana......![]()

Pa ono... pripitomićeš me i sl![]()
a ti....
)idi bre Rile, ubedaci me sad skroz...Konzab sa borama i ti sa platama odredjenog roka trajanja, a ja ulazim u kredit za stan, sa sve tim borama...samo vas rikan nikad nista nece da bude... ni neko da se seti da se upozna sa njim, pa pivo da mu plati... pa kad popijemo jedno, da kaze: 'dosli smo na dve noge, jos po jedno'... i tako dalje... a salim se samo malo... malo sam ganut potpisivanjem ugovora srpsko-ruskog prijateljstva... memoranduma o saradnji.. i slicno... pa vas, eto, sve volim... znaci, bice kredita... bice 'leba jos neko vreme...

Nema šanse, samo možete da stanete isped mene, jedna do druge
i na komandu da se presamitite![]()