kambodza
Elita
- Poruka
- 15.736
Cipelicka, sta je sa tobom bre?!?! Otkako si banovana... cudne stvari se desavaju sa tobom!
Ne volis ovo, ne ides tamo...![]()
...izgleda da je pochela da se druzi sa romantichnim sinnketom .................
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cipelicka, sta je sa tobom bre?!?! Otkako si banovana... cudne stvari se desavaju sa tobom!
Ne volis ovo, ne ides tamo...![]()
Nije to avatara, to je moja fotografija......samo umanjena....

...izgleda da je pochela da se druzi sa romantichnim sinnketom .................![]()

Mislis, nadasve romantichinim! 

Nije to avatara, to je moja fotografija......samo umanjena....
....ako je tako spremi se polecem ..............shifra ikar ............![]()

Mislis, nadasve romantichinim!
![]()

....ako je tako spremi se polecem ..............shifra ikar ............![]()
E, Kambi, ne moras da zuris, meni je blize odavde, pa cu ti javiti sutra da li da dolazis. Znas, kisa, magla, ybg... nisu bas idealni uslovi...![]()

Ne, samo sam eto tako malo pukla ..
Jel smem?![]()

.....tu smo mi matori da se prepucavamo ...........
E, Kambi, ne moras da zuris, meni je blize odavde, pa cu ti javiti sutra da li da dolazis. Znas, kisa, magla, ybg... nisu bas idealni uslovi...![]()
Joj, ti mi trebas. Stigao mi psihijatarvidim, treca smena aktivna
ako,ako![]()

...a srce sam ti dao vishe puta i psa hteo da ti poklonim a ti tako ,chim okrenuh ledja jataganac ..............
......oduvek sam znao da si prevrtljivica...a srce sam ti dao vishe puta i psa hteo da ti poklonim a ti tako ,chim okrenuh ledja jataganac ..............
![]()

Smes, ali nemoj!Ne, samo sam eto tako malo pukla ..
Jel smem?![]()
Gde treca, bre!? Ovo je udarnicka, prvavidim, treca smena aktivna
ako,ako![]()

Ali ti znaš da ja samo tebe voJim..Ti si moja ljubav forumaška.....
A hteo si da mi pokloniš štene? Stvaarno? Juuupi!![]()

......oduvek sam znao da si prevrtljivica...a srce sam ti dao vishe puta i psa hteo da ti poklonim a ti tako ,chim okrenuh ledja jataganac ..............
![]()
Ali ti znaš da ja samo tebe voJim..Ti si moja ljubav forumaška.....
A hteo si da mi pokloniš štene? Stvaarno? Juuupi!![]()

Odoh da jedem giros kod Grka danas mi je sve dozvoljeno![]()
![]()
Budite dobri![]()

Odoh da jedem giros kod Grka danas mi je sve dozvoljeno![]()
![]()
Budite dobri![]()
.......kako si danas krenula pazi shta rade grci tamo ,mojne da se zeznesh oko pavlake ...............![]()

.mojne sad kad sam pocheo sa adutima ,nije ti bilo dovoljno samo moje forumashko srce ,gde je sinnke da mu kazem da si moderatorka sponzorusha .....................i da mi odbanujesh dechka oma ............![]()

Ma, folira bre!!! Vidis da ce u bioskop.![]()
........ili novija verzija "grk torba"..................

.....mislish da ce biti "grk zorba "........................ili novija verzija "grk torba"..................
![]()
Sinnke, ti li si?! 
.......dobro bre vodim te na kafu ,za koju nedelju opet krecem po majchici srbiji "upoznaj da bi je vishe voleo "................![]()