ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
.........recicu mu da je to carevo novo odelo i naravno poneti chachansku shljivovicu ....................![]()
He, i slaninicu...bez nje se ne pojavljuj....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.........recicu mu da je to carevo novo odelo i naravno poneti chachansku shljivovicu ....................![]()

Može....Moj tata voli da upoznaje nove ljude.....i da im priča o svojoj kolekciji oružja.....![]()

.....mislish ako krenem da uklizavam ...................![]()
Zezaš? Sexao se u bioskopu?
Jednom se jedan par savatao u bioskopu pored mene. Ne bi mi smetalo da na repertoaru nije bio domaći film, a naši filmovi imaju užasan zvuk i ništa nisam čula od njihovog coktanja i dahtanja....I tako mi dosadi, nagnem se, tapnem zanesenog tipa po ramenu i kažem "Ako ne prestanete u roku od tri sekunde počeću da vrištim na sav glas "Silovatelj! Napao devojku! Upomoć!"..pa ti vidi da li ti se više isplati da odvedeš devojku u park ili da te blamiram"....Pokupiše se i odoše....

He, i slaninicu...bez nje se ne pojavljuj....![]()

.....a dechka da mi odbanujesh ..........?...........![]()

Vidim ja da si ti počeo da pucaš penale pre no što je utakmica i počela......Tz, tz...

.....mislish ako krenem da uklizavam ...................![]()

Vidim ja da si ti počeo da pucaš penale pre no što je utakmica i počela......Tz, tz...

Stvarno bre![]()
Videću šta mogu da učinim.....Hoćeš i da mu promenim aktivnost u "vlasništvo čika Kambija" ili nema potrebe?![]()

........uvek igram chvrsto i oprezno u gostima ,obichno pustim protivnika da napada zbog domace publike ..........![]()

........dogovoricemo se sledece nedelje .................moracu da ti se shlihtam ako mi uchinish ..........znash me znam te .............![]()

Ja u Dom sindikataU kakve ti to bioskope ideš....tz, tz....Ja kad odem u bioskop oko mene samo neke žene....![]()

U kakve ti to bioskope ideš....tz, tz....Ja kad odem u bioskop oko mene samo neke žene....![]()

Ja u Dom sindikata![]()
Pooolako Kambi, još si na klupi...Nisam te pustila na teren......![]()

Ja u Dom sindikara![]()

A ne, ne...ja tamo ni u ludilu.....(što je smešan komentar za nekog kome je nick "ludo" al dobro).....
ja ne volim tuck, samo ovamo 
.................shto nisi prochitala nov naziv ..................![]()

ja ne volim fucck, samo ovamo
![]()

......znachi da se zagrevam samo ,......"...vezbaj vezbaj kume i ti cesh to ali sutra ...............malo ......".......................uzgred opasan ti avatar .......![]()
Pukla sam malo,,.