Sky*
Početnik
- Poruka
- 23
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gde ste sad svi kad sam odbanovata?![]()
Tz, tz, sumnjiva si ti meni..... 

Koto mi to resila.. Htela sam da se malo odmorimKako to? Taman krenuh da te banujem a ti se odbanovala?Tz, tz, sumnjiva si ti meni.....
![]()

А ти стварно била банованаKoto mi to resila.. Htela sam da se malo odmorim
Ali ne da mi se![]()

.......ti imash onaj beneficirani ban ,12 sati ti se rachuna kao 48 .............veze,veze ..................tja znao sam ja da sem pevachice nijedna forumashica izistinski nije banovana a moj dec/drugar damnjan zato popio BANderu .............pravdo spora li si ............
![]()

Hoćeš da ti rehabilitujem dečka.....![]()

Ja jesamА ти стварно била банована![]()

.....pa bio bih ti zahvalan a uskoro sam mozda u tvom kraju pa te chastim kafom .....................![]()

Ja jesam
Htela do ujutru da probam, ali ne da mi se...
Sad sam btw bila u biJoskopu gde je par do mene imao sex
Pametni ljudi![]()

Opet brljas, a?Znaci i ti se igras carobnim stapicem?!Kako to? Taman krenuh da te banujem a ti se odbanovala?Tz, tz, sumnjiva si ti meni.....
![]()

A, ti si gledala film, je l` da?Ja jesam
Pametni ljudi![]()
Kako se zvao? 
Jao, moja prva forumaška kafa! Šta da obučem....Devojke moliću savete na pp...šta čestita forumašica da odene na "kafu" sa eminentnim forumašem.....Nešto provokativno ili nešto čedno? Hm...
![]()

.........
Ja jesam
Pametni ljudi![]()

..jesmo rekli da se ne ide u PARTIZAN bioskop kad nema kung fu filmova .............![]()

..........ako ti kazem nishta jer mogu da svratim kod tebe .....................
![]()

..........ako ti kazem nishta jer mogu da svratim kod tebe .....................
![]()

Sad ces ti biti u dilemi sta da obuces!![]()

Može....Moj tata voli da upoznaje nove ljude.....i da im priča o svojoj kolekciji oružja.....![]()

Može....Moj tata voli da upoznaje nove ljude.....i da im priča o svojoj kolekciji oružja.....![]()

E, super!!!! I Kambodza hteo da se pohvalim licnim naoruzanjem!![]()

...........frka mi da li samo charape ili bez njih ..............![]()

Samo stucne!![]()