baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
šta ima, šta ima
?
?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
?

fali mi neka haljina za doček NG...sve pare sam potrošila na kupovinu patika...![]()
Uh uh uhCmok cmok cmok
...imam ja nekoliko...
?

?Džaba se toliko jediš, uz patike ti fali dobar šorts ili "vruće" pantalonice, niko ti neće zameriti što nemaš haljinu.fali mi neka haljina za doček NG...sve pare sam potrošila na kupovinu patika...![]()

fali mi neka haljina za doček NG...sve pare sam potrošila na kupovinu patika...![]()

.Znam ja!a kako misliš da ja uđem u tvoje haljine?
mislim, jel ti znaš kolika sam ja?

Džaba se toliko jediš, uz patike ti fali dobar šorts ili "vruće" pantalonice, niko ti neće zameriti što nemaš haljinu.
Niko normalan.![]()

A ja na kupovinu knjiga i toalet papira.

Znam ja!
Guza ti je kao dve malavelikine, a grudi... Tvoje grudi su, recimo, kao za mene.![]()

mnogo si to toalet papira kupila...![]()
Izbor ti je za svaku pohvalnicu, violetna, mada samo jedno ne razumem!A ja na kupovinu knjiga i toalet papira.

Izbor ti je za svaku pohvalnicu, violetna, mada samo jedno ne razumem!
Koji će ti andrak knjige?![]()
.To se i ja pitam svake nove godine..valjda zbog korica, da ih grickamo kad zagusti.

Kod tebe baš ima šta da se radi, mala, tokom čitave naredne godine.čuj, dve...najmanje tri...![]()

Ako ti u ludoj Novogodišnjoj noći zafali toalet papira, kao iskren prijateljTo se i ja pitam svake nove godine..valjda zbog korica, da ih grickamo kad zagusti.

čuj, dve...najmanje tri...![]()

ponedeljak...službeni konpijuteri popaljeni...radi se punom parom...zalepilo se dupe za stolicu od poso...
otprilike...