Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
Ne zaleći se, pitaj je ima li plac na Divčibarama plaćene komunalije i građevinsku dozvolu?![]()
Ma ja samo na konto izgleda, a svoju dozvolu sam odavno potpisao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaleći se, pitaj je ima li plac na Divčibarama plaćene komunalije i građevinsku dozvolu?![]()

Lepo ja kažem da ste vi pakleni južno-srbijanski dvojac...bez kormilara.....![]()

Ona od 500evra po komadu....?![]()

.......e pa sad mozda je poboljshana verzija ,ojachana ..................700 e![]()

Ma ja samo na konto izgleda, a svoju dozvolu sam odavno potpisao![]()

U tri brzine......Sa baterijama, alkalnim.....![]()

za tebe su sva moja vrata otvorena![]()
![]()

za tebe su sva moja vrata otvorena![]()
![]()

A posle kažu džaba blejimo ovde. Vidiš kako se "pravi promaja"......nakon poznanstva.....![]()

Imaću to u vidu i ući ću ti s'traga![]()

A posle kažu džaba blejimo ovde. Vidiš kako se "pravi promaja"......nakon poznanstva.....![]()
,,,,,,,,,,,,,ulaze u sebe .......................
Ovaj.......e pa sad mozda je poboljshana verzija ,ojachana ..................700 e![]()
je li metalik...A, kalauz imas?za tebe su sva moja vrata otvorena![]()
![]()

A, ti? Ce otvaras li i ti nesto, sta si se stisla tu... u toj tegliU tri brzine......Sa baterijama, alkalnim.....![]()

.....pa kad je uradila generalku pa je pojachala cenu plus dodatna oprema divchibari ovo ono ................,,,,,,,,,,,,,ulaze u sebe .......................
![]()

Otvori i nama, bella Nensy, širom svoja vratanca... na kućici za pse.za tebe su sva moja vrata otvorena![]()
![]()

Pa kako mislis drugacije da se opstane u ova teska vremena![]()
A, ti? Ce otvaras li i ti nesto, sta si se stisla tu... u toj tegli![]()

Imaću to u vidu i ući ću ti s'traga![]()

Ako pogodiš lozinku.....ribica ti ispuni tri želje.....![]()

...............vec vidim kako pichvajz otvara novu omiljenu temu ...............![]()

Noup....![]()