baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
ako ima i konobara,može...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
?

?O, vrli vitezovi i dame informatičke ere, što isijavate vaše sexualne eneržije kroz modeme i rutere![]()

Mis'im, prinudzen sam da citiram samoga sJebe, niko nije primjetio moj mali pjesnichki doprinos temi![]()

E, zaboravio si svitcheve!
Zato proslo bez komentara![]()

Primetili smo, Stronci, kako da nismo, Hard i ja, i pitali se:Mis'im, prinudzen sam da citiram samoga sJebe, niko nije primjetio moj mali pjesnichki doprinos temi![]()
Primetili smo, Stronci, kako da nismo, Hard i ja, i pitali se:
"Ko zna gde bi našem vrlom Stronciju bio kraj da ima i inspiraciju, kao ti i ja,
u vidu Malavelike i Šmizi!", pitao se Hard.
"Da znaš, ali pusti. Nije dobro biti alav." potvrdio sam.
"Bitno je da Stronciju ruke izdrže, na tastaturi, a inspiracija ako dođe, dobro došla" dodao je.
"I bolje ga našla. Imam za nju likerčić i kaficu u centru za imaginaciju.
Otvoriću i čokoladu. Milka u liku Baby Jane, s jogurtom", predložio sam.

Ovako stoje stvari.....
Nudim svoju nevinost i 5 hektara placa na Divčibarima..ima li zainteresovanih da me ozene?

Imam i stare ploče za nju, Stroncijevu forumsku inspiraciju.Odlično![]()

Ja ti rekoh u petak... kod mene prolaziš na 1 za dž![]()

Mis'im, prinudzen sam da citiram samoga sJebe, niko nije primjetio moj mali pjesnichki doprinos temi![]()

ššššš ne kvari mi biznis..moram nekoga da nadjem da mi odrzava taj plac,sav je u korovu![]()

Ovako stoje stvari.....
Nudim svoju nevinost i 5 hektara placa na Divčibarima..ima li zainteresovanih da me ozene?

Primetili smo, Stronci, kako da nismo, Hard i ja, i pitali se:
"Ko zna gde bi našem vrlom Stronciju bio kraj da ima i inspiraciju, kao ti i ja,
u vidu Malavelike i Šmizi!", pitao se Hard.
"Da znaš, ali pusti. Nije dobro biti alav." potvrdio sam.
"Bitno je da Stronciju ruke izdrže, a inspiracija ako dođe, dobro došla" dodao je.
"I bolje ga našla. Imam za nju likerčić i kaficu u centru za imaginaciju.
Otvoriću i čokoladu. Milka u liku Baby Jane, s jogurtom", predložio sam.
Odlično![]()

Ne zaleći se, pitaj je ima li plac na Divčibarama plaćene komunalije i građevinsku dozvolu?Ja ti rekoh u petak... kod mene prolaziš na 1 za dž
P.S. Da je pohvalim samo, Nensi sam upoznao u petak... devojka izgleda više nego sjajno. Kako sam samo priželjkivao njeno telo... mmm![]()

.....jel to ona novopazarska ...................![]()

.....jel to ona novopazarska ...................![]()

Ja ti rekoh u petak... kod mene prolaziš na 1 za dž
P.S. Da je pohvalim samo, Nensi sam upoznao u petak... devojka izgleda više nego sjajno. Kako sam samo priželjkivao njeno telo... mmm![]()

Ja ti rekoh u petak... kod mene prolaziš na 1 za dž
Ako ti to kazes.... khhmmmm.... razbucace se korov i zbunovi... 
Je l` ono pitanje tvoje odozgo na vise tema ili...? Ne znam koliko ima korova, mis`m.ššššš ne kvari mi biznis..moram nekoga da nadjem da mi odrzava taj plac,sav je u korovu![]()
A, ja se pitam... nema vise Kolibrija, a i Carolija nesto slabo prolazi...Imam i stare ploče za nju, Stroncijevu forumsku inspiraciju.
Domaći dečji horovi, i njihove horske pesmice o modemima i ruterima su za kasnije.![]()
![]()

hahahahahahhaha ma neisprobana je , garant dobra roba![]()