maki_90
Obećava
- Poruka
- 72
E to mi je stvarno cudno, vecina prodje testiranje i odustane jako brzo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Problem je u nezainteresovanosti.
Zato nam je i omladina ovakva kakva jeste.

a u drugi ostale...Doduse cuo sam da se u Novom Sadu skoro zatvorio centar iz nepoznatih razloga...pretpostavljam finansijskih.
steknes dosta drugova kroz sve to...jer ipak koji god predmet da izaberes uvek ima ucenika starije generacije koji ce ti pomoci! naravno tu je i mentor...Sta je u stvari taj centar za talente,mislim jel tu nesto ucite,istrazujete,putujete ili je samo mrtvo slovo na papiru.Isao sam na sajt ali ne znam bas o cemu se radi......![]()
to ti je go ***** za otimanje para,bio sam tamo,nishta ne ucish tamo nego idesh da gubish svoje dragoceno vreme i da dajesh pare ovima iz centra.Bio sam par casova i sve sto smo radili je to pricali sta cemo da napravimo za seminar.Ti profani od tamo kao satro trebaju da ti pomognu da napravish taj svoj seminarski rad a pomognu ti tako sto odu na gugl ako te zanima programiranje u C++ ukucaj C++ tutorial daju ti link i ti uzmesh sednesh kuci i ucish a kada trebash neshto da ih pitash kazhu ti imash to na linku na kom sam ti dao,ja mu kazhem nema on meni kazhe proguglaj..Tako sam ga isposovo majku sam mu **** i nikad vishe nisam otishao na to.Tako da mi je to bash ostalo u losem secanju.
tako da informisite se u centru, zovite cika Nikolu ( vazi za RCZT Beograd 2) i pratite informacije na sajtu www.centarzatalente.com.. u centru za talente Beograd 2 koliko znam bice sve vise zanimljivijih sadrzaja koje ce moci clanovi na veoma lep nacin da iskoriste...