Cene na pancevackom buvljaku

-knez-

Obećava
Poruka
51
Imam privatnu radnju tjst butik decije garderobe i to sve domaca proizvodnja e sad ubacio bih i nesto robe sa buvljaka posto cujem da je strasno jeftino (jakna za odrasle 1000 dinara) dali je to tacno i kakve su cene na veliko ili uopsteno sto se tice decije garderobe?

Veliki broj butika koji prodaju jeftinu robu se tamo snabdeva, cim pocnes jednom da brljas sa jeftinom robom imaces i takvu klijentelu koja ce te zbog jednog dinara razlike ostaviti i otici kod Kineza.....e sad sam izvuci zakljucak sta ti je ciniti.Moj predlog je da se uhvatis nekog domaceg brenda koji ima normalne cene i dobar kvalitet uspeh nece izostati samo treba malo vise vremena da se posao razradi, i neces imati problema sa inspekcijama, reklamacijama i kojestarijama koje prate trgovinu sa buvljaka.

Veliki broj butika koji prodaju jeftinu robu se tamo snabdeva, cim pocnes jednom da brljas sa jeftinom robom imaces i takvu klijentelu koja ce te zbog jednog dinara razlike ostaviti i otici kod Kineza.....e sad sam izvuci zakljucak sta ti je ciniti.Moj predlog je da se uhvatis nekog domaceg brenda koji ima normalne cene i dobar kvalitet uspeh nece izostati samo treba malo vise vremena da se posao razradi, i neces imati problema sa inspekcijama, reklamacijama i kojestarijama koje prate trgovinu sa buvljaka.

Apsolutno podrzavam!

Samo za ljude sa parama treba raditi.

Jedino tako ces (mozda) biti uspesan.

Ostali na buvljak.

LJudi imaju logicko razmisljanje, ali, veruj mi da sva roba u deelltta situ je uglavnom iz kine, krpe i patike nikad losije nisu bile, takodje u pancevu imas dosta domace i turske proizvodnje, kinesko imas na bloku, malje u pancevu i jaca je cena, moj predlog slobodno i trazi kvalitet. Postoji veliki procenat ljudi koji deci kupuju na poklon, uglavnom roditelji i ne kupuju, tako da kukumacu za cenu, ali ipak uzmi domace i turrske proizvodnje.

Ja sam iz Panceva i mogu vam reci da buvljak vise uopste nije ono sto je bio. Nisu vise cene tako bajne i sjajne. Cak sam neke stvari nasao i po buticima jeftinije. Moze ponekad da se naidje i na nesto jeftino, ali varijanta je " kolko para, tolko i muzike"! Sve je to veoma nekvalitetno. Pogotovo tako nesto nebi stavio u butik pa da me musterije pljuju jer im se jakna na primer raspala za mesec dana.

Kinezi na buvljaku su takodje preprodavci. Ako hoces jeftiniju kinesku robu ides u blok 70 u Beogradu. Ostatak robe na buvljaku stize iz Turske, ali je ista prica. Sve su to preprodavci. Moj savet ti je da ides direktno za Tursku i uzmes robu. Tako ces da imas najvecu zaradu. Postoje veliki kamijoni koji donose Tursku robu do Pancevackog buvljaka. Tako da samo prvi put trebas da ides do Turske i da dogovoris tamo sa nekim za robu. Posle to ide preko telefona. Narucis robu. Platis mu preko banke. Stigne ti roba do Panceva kamijonom. Naravno platis nesto i kamijondziji, ali opet zaradis veci procenat od robe nego da si uzeo od preprodavca.

I tu imaju neku zamku, moraju kamiondije sada da placaju carinu a to dize cenu, mada ideja je bolja.
Ljudi trgovina za male firme je pukla, moze da zaradi samo delta i ostali monopolisti, i posao koji oni nemogu da preuzmu tipa zanatska radnja, i rastrkano a sitno, takodje i para u opticaju nema koliko je potrebno, vestacki drze dinar.

Bio sam samo jedanput na buvljaku i nikada vise!!! Kvalitet odece je ocajan, katastrofalan. Jedino se mogu kupiti tamo ponegde dobre farmerke. Mada ja sam tip koji kupuje po buticima. Kupio sam neku jaknu made in Serbia i prezadovoljan sam. MAda i po buticima ima svasta, ali uglavnom je daleko kvalitetnija roba nego na buvljacima.

Панчевачки бувљак је ваљао док је стизала румунска и мађарска роба, могло је да се налети на одличне ствари. Сад сви ваљају кинеску, и то доста скупо и неквалитетно. Једноставно- НЕМОЈ.

Back