Cao devojke zanima me da li ima neka devojka koja je radila takvu operaciju...koja je cena,itd...Molim vas pomozite mi,UNAPRED HVALA
...povecavanje i podizanje,jednostavno zelim trtavu guzu?
Извињавам се што се јављам, немам увид у цене пластичних операција, али ме је као језичара заинтересовао термин ''тртава''. Шта то у ствари значи?
...Никад нисам чула тај израз, па ме интересује....
Извињавам се што се јављам, немам увид у цене пластичних операција, али ме је као језичара заинтересовао термин ''тртава''. Шта то у ствари значи?
...Никад нисам чула тај израз, па ме интересује....
Trtava guza - to ti je guza k'o u sprinterke sa Jamajke.
Problem kod ove naše drugarce urmašce je taj što ona izgleda želi da ima takvu guzu, a da preskoči onaj deo priče gde se trči, znoji, trudi...![]()
Trtava guza - to ti je guza k'o u sprinterke sa Jamajke.
Problem kod ove naše drugarce urmašce je taj što ona izgleda želi da ima takvu guzu, a da preskoči onaj deo priče gde se trči, znoji, trudi...![]()
i s ...Jamajke je...![]()
Ma ne mora da bude s Jamajke, da vidiš kakvih guza ima kod nas, samo potraži malko po pasivnim krajevima, tamo gde se devojčice igraju u potoku i muzu krave i koze, umesto da sede za kompom i šire prdare k'o arapsku pogaču.
...da,mislim na crnacke guze...meni je sada guza trtava,ali ja bih da bude bas prava ATLETSKA...Da li neko zna cene operacija ili drugi nacin da se dodje do tog rezultata...?
Hm...za "Brazilsku" guzu cena je negde oko 1000 eura,nehirurskom metodom zatezanja i reoblikovanja misica.
U pitanju je reoblikacija glutealnih misica gde se jacaju odredjeni pripoji samog misica tako da se misic podize a u isto vreme se jaca sam misic upotrebom vise procedura (elektrostimulacija, ultrazvuk, kiropraktika i vezbice uz korekciju oshrane)!Da bi dosli do zadovoljavajucih rezultata potrebno je par meseci(2-3 meseca)!za tih par meseci potrebno je izdvojiti oko 1000 euraKakva je to nehirurska metoda zatezanja i preoblikovanja?
Za nehirursku metodu je skupo.