Mislis na Dejzi..ali to je ovca![]()
Ne
zar nije ovca Doli?
Nego za matore prdonje i jarce
nađe se prdulja i kozica
znaš
to uvek tako ide
neće neće pa stane
![]()
E ne znam za tu
ovo je ona klonirana
Dolly
To je cena za njihove mame i tate![]()
Šta mislite koja je cena zajedničkog života?
Ili cena zasnivanja porodice?
Mislim koliko će vas (ili vas već) koštati?
Koji deo sebe mislite da ćete izgubiti ili šta mislite da ćete dobiti?
Meni sve neke tako grozne misli u glavi, i jedino što želim jeste da odem negde i otputujem da bih upoznala sebe i onda eventualno shvatila šta sam, ko sam, šta dobijam i šta možda mogu izgubiti...
Hmm.. podstaknuta razgovorom sa izvesnim forumašem i njegovom nesebičnom podrškom, kao i skorijim temama pomislih da vas priupitam par pitanja...
Šta mislite koja je cena zajedničkog života?
Ili cena zasnivanja porodice?
Mislim koliko će vas (ili vas već) koštati?
Koji deo sebe mislite da ćete izgubiti ili šta mislite da ćete dobiti?
Meni sve neke tako grozne misli u glavi, i jedino što želim jeste da odem negde i otputujem da bih upoznala sebe i onda eventualno shvatila šta sam, ko sam, šta dobijam i šta možda mogu izgubiti...
Iskreno,ja sam zajednichkim zhivotom samo dobila,ne osecam se kao da sam ishta izgubila.
I strashno mi je jako shto na to pojedini gledaju kao na kavez, robiju na koju su osudjeni...Kakva cena? Zajednichki zhivot je taj koji NEMA CENU!
Sam chovek je pola choveka.
Iskreno,ja sam zajednichkim zhivotom samo dobila,ne osecam se kao da sam ishta izgubila.
I strashno mi je jako shto na to pojedini gledaju kao na kavez, robiju na koju su osudjeni...Kakva cena? Zajednichki zhivot je taj koji NEMA CENU!
Sam chovek je pola choveka.
A moguce da je i Doli, nisam sigurna da li mislimo na istu..onu iz filma "Noc na zemlji" ja mislim..
A za ovo pa ne znam bas..ima puno samih matoraca..ne verujem da je onda bas lako spariti se na nekim...
A prostor u srcu, a?sta cu izgubiti?
prostor u plakaru i prostor u krevetu.
aha.A prostor u srcu, a?
A naneta dusevna bol? Da li je neko to racunao?
Ma i na to se covek navikne.
Sve je to sastavni deo zivota.