Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 70.691
Sponzorusa ti je kao fiskalni racun, tacno znas sta kosta i koliko kosta po stvkama.Što će mi sponzoruša , da hranim sujetu pred narodom.
Znas da ce te napustiti ako ne obezbedjujes nekoliko meseci uzastopno ono sto je dogovor, ali tako ti je i kod ovih sto mrze sponzoruse.
Ugadja ti maksimalno jer te voli zbog nacina zivota koji joj obezbedjujes, i brani taj nacin zivota..
To braniti nacin zivota je dobra stvar, uostalom dobra stvar je i kad znas sta dobijas za ono sto placas.
Nema ni u ludilu savremenih zenskih zvaka, to da te vara, toga nema kod sponzoruse, ona je dobila i dobija sta zeli , seks se prilagodi, sto znaci nije kao mrziteljki sponzorusa da ako ti padne one te ishutiraju kao mog drugara, kad sam cuo , malo je falilo da im ja dodjem na vrata, uzasno ruzno ponasanje zena koje je on birao prema njemu samom.
Kljucna stvar kod dobro utrenirane sponzoruse je brani taj stil zivota...
Ona nije zadrugarka pa da gleda sa kog ce da se skine qujca a na koji ima priliku da se nabode....i uvek trazi vece od ponudjenog..
Zato su dobre ove sto su sertifikovane, vidjam ja to kad radim popis po zvezdari...stvarno su sretni i muskarci i one same...ali su uslovi jasni , njeno je da brine o porodici, deci , hrani , da si raspolozen, da ti je privlacna i seksi , a tvoje je da doneses onoliko koliko treba....
To oko mora, obicno ostane i za more , otkine se od nekih vecera koje se preskoce u restoranu i eto ti mora...nije more mnogo skuplje od zivota u BG...
Naravno kao i kod svakog pojma, jedno je sto je sponzorusa za mene, koji sam momak na mestu , fin, ljubazan, lep i pametan , a drugo je sta je sponzorusa za nekog selju , nekog ko gleda da se duva jer je dohvatio seljanku iz Leskovca koja nije probala dovoljno dobar qujac pa se archi po BG dok ga ne nadje i dize sebi samopouzdanje , naravno pasce posle na nize grane, za 2 godine, ali sad je top u dupetu , top u grudima, dovoljno mlada i drska...
Takve ja ne zovem sponzoruse nego grebatorke, a i lice na ove sto mrze sponzoruse , kao one nisu , a zato su grebatorke..
Ja ne zelim da zenska pored mene izaziva tuce ili da mi zbog nje prave sacekuse ili da mi se smeju iza ledja...
A kad izlazis sa takvom koja namerno sija erotikom oko sebe, i ostale takve pocnu da ti zavide i onda kad im ulove pogled njihovi momci slazu da si ih muvao i naprave ti probleme koji nisu istiniti , ali ona se izvukla jer je momak primetio pozudu u njenom pogledu..