realistic
Aktivan član
- Poruka
- 1.108
Koliko je tacna izreka da "Mozes biti uspesan i imati neprijatelje, ili biti neuspesan i imati prijatelje"? Koja je cena uspeha po bilo kom pitanju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta je uspeh?Koliko je tacna izreka da "Mozes biti uspesan i imati neprijatelje, ili biti neuspesan i imati prijatelje"? Koja je cena uspeha po bilo kom pitanju?
sta je uspeh?
saglasna sam sa tobom
zato mi ovaj uvodni post uopste nije logican, ali kapiram da ljudi uglavnom pod uspehom podrazumevaju uspeh u drustvenom i materijalnom smislu
ovo vazi samo za arogantne ljudeHmmm, moram priznati da nisam ocekivao ovakve odgovore. Svaki uspeh prati adekvatno velika senka mrznje i zavisti. Sto je covek uspesniji, ima vise neprijatelja, a sve manje prijatelja, jer se uspeh ne prasta. To nije nategnuta konstrukcija i itekako ima veze sa realnoscu. Uopste ne kontam odakle takav odgovor.
Uspešne žene stiću mnogo manje neprijatelja,čak stiću vise prijatelja (Koliko je tacna izreka da "Mozes biti uspesan i imati neprijatelje, ili biti neuspesan i imati prijatelje"? Koja je cena uspeha po bilo kom pitanju?
Uspešne žene stiću mnogo manje neprijatelja,čak stiću vise prijatelja () kad postignu uspehe I zato te ove forumašice (srednje uspešne ili neuspešne?) I
ne razumeju...Čak im tvoje pitanje čudno!
A u stvari je pitanje namenjeno uspešnim muškarcima.
A nas prate zavist I ne retko zloba!
Lepo se vidi na njima da ih boli što si uspešan!
A I što bi ih to radovalo?
Ima rešenje I ono je kompromis ,a ne pljuckanje na sirotinjuočneš nalaziti prijatelje među uspešnima I među kojima ima zavidnih,
ali kad se pootvaraju karte I to malo zavisti nestaje...Tako nastaje elita! Ybg,a s ovim drugarima iz detinjstva I mladosti sve ređe jer
smara da te stalno sumnjiče u pogledu poštenja I dobronamernosti.
O da ...Uspešne žemske su mnogo ređe I emancipacija čini svoje-I one luzerke vole da vide uspešnu žemsku I da se druže s njom,a I
bolje kriju svoju zavist...Doduše,uspešne I ušivaju u toj zavisti...Ma...ybš uspešne ženske...a I ja...![]()
Душевни мир и задовољство.
i dalje nismo dobili odgovor sta je uspeh (u smislu u kome ga ti shvatas) da bismo znali o cemu tacno diskutujemo
Hoces reci da uspesne zenske sticu vise dobronamnernih muskih sponzorusica da vijaju oko njih koji usput imaju skrivenu agendu da se i prisljamce na njihov racun?
Koliko je tacna izreka da "Mozes biti uspesan i imati neprijatelje, ili biti neuspesan i imati prijatelje"? Koja je cena uspeha po bilo kom pitanju?
sta je uspeh?
Hmm, znas kako to ide.. Najopasniji rivali su nam oni koje smatramo prijateljima..
Hmmm, moram priznati da nisam ocekivao ovakve odgovore. Svaki uspeh prati adekvatno velika senka mrznje i zavisti. Sto je covek uspesniji, ima vise neprijatelja, a sve manje prijatelja, jer se uspeh ne prasta. To nije nategnuta konstrukcija i itekako ima veze sa realnoscu. Uopste ne kontam odakle takav odgovor.
pare ili zivotKoliko je tacna izreka da "Mozes biti uspesan i imati neprijatelje, ili biti neuspesan i imati prijatelje"? Koja je cena uspeha po bilo kom pitanju?
Cena uspeha je relativna kategorija, uostalom, kao i sam uspeh. Izrekom se teše oni koji osećaju da plaćaju previsoku cenu za nešto što nazivaju svojim uspehom.
Mislim da je previše isključiva i jednostrana. A koliko vidim, i Andrić ostavlja prostor ispravnim ljudima nakon prolaska pored nevezanih pasa.
Rekla bih da kod uspešnog čoveka nevezani psi ne mogu biti osnovni utisak na putu do sopstvenog uspeha.
Uostalom, to ti je život - ima ih koji se bore i izlaze čitavi, ima i onih koji se ne bore, ili se polome, ili se ponovo sastave. Ima doraslih i nedosraslih za određeni put. Nije za svakoga isti scenario, zato i mislim da je (sopstveni) uspeh relativna kategorija.