Cena pregleda dece kod dr Nestorovića

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Бемли га лекари су били рецимо Че Гевара и Аљенде,

данас је то на пример Асад.

Но видим неки више воле пропале браваре, сликаре, свештенике... као политичаре.

И после вам је крив Слоба, Ђинђић, Вучић, Ђилас...

Mislim da je ulazak u politiku sa nasim drzavnim iskustvom vrlo nepovoljan cin po iskrenog coveka iz vise razloga.

Da ne duzim, vec decenijama se u politiku kod nas ulazi najmanje iz ideoloskih razloga.
Pokazuje se u svim sferama drustva da masovno koriscenje prava ulaska u partiju ujedno znaci korist na licnom nivou. Od taksiste do generala.

Stoga ne cudi da u nestabilnom drustvu kao sto je srpsko, javno istupanje povodom gatarskih i vradzbinskih tema, politikanstvo i tracevi na nivou pijace sa razlogom ruse reputaciju.
Svako ko je tu reputaciju radom sticao (bio on mesar ili lekar) ne zeli lako da je izgubi.
Ukoliko je lako gubi, ocigledno ima debelu korist za sebe i svoju porodicu.

Jedno je sigurno, ideologije u ovom slucaju nema.
Nisam sigurna ni da ima valjani program politicke partije kojoj pripada.
Ako bi ovo bio anticki Rim, adekvatnu sliku bi dala ona latinska "hleba i igara".
Dule je partijski bot, član Vulinovog Pokreta Socijallista.

Imas pregled kod obicnog specijaliste i u Bel medicu jeftiniji.

Tema je pregled profesora.

To nemas nigde jeftino.

Najjeftiniji je bio VMA, pre korone je bio tipa 5000, onda nisu radili zbog korone neko vreme.

I kad su poceli ponovo prosle godine podigli su cene na 8000.

Eventualno imas negde u ordinacijama u stanu. Ali to ti ne bih preporucio.

5000 sam letos platio pregled sa ultrazvukom , Novi BGD, kod jednog od najboljih endokrinog hirurga u Srbiji...a nije u stanu nego u klinici. Srećom pa nije trebalo da me i seče...

Бемли га лекари су били рецимо Че Гевара и Аљенде,

данас је то на пример Асад.

Но видим неки више воле пропале браваре, сликаре, свештенике... као политичаре.

И после вам је крив Слоба, Ђинђић, Вучић, Ђилас...
Где си Тетејац, нема те 100 година. :D

I ja tako u dusi mislim, samo pokusavam da kazem da nije svaki dobar lekar i dobar covek ujedno i za politiku, iako ne sumnjam da ga mnogo ljudi s pravom voli jer je dobar i covek i lekar.
Да, зато нам се политиком и баве ови сада. Од зла оца и од горе мајке. Мора неко то да покуша да промени

Pogledajte prilog 1499145
Ukoliko roditelj odluči da leči dete kod Nestorovića, moraće da pozove njegovu privatnu ordinaciju, ali i da bude jako uporan, piše Nova. Broj za zakazivanje je gotovo nemoguće dobiti, a objašnjenje zaposlenih u ovoj ustanovi je da su prezauzeti velikim brojem pacijenata.

Ukoliko roditelj odluči da leči dete kod Nestorovića, moraće da pozove njegovu privatnu ordinaciju, ali i da bude jako uporan, piše Nova. Broj za zakazivanje je gotovo nemoguće dobiti, a objašnjenje zaposlenih u ovoj ustanovi je da su prezauzeti velikim brojem pacijenata.

- Imajte razumevanja ako se sestre ne jave, jer često imamo puno pacijenata - piše na sajtu Nestorovićeve ordinacije.
Međutim, na ovom sajtu ne piše koje su cene pregleda kod dr Nestorovića, ali kad konačno uspete da dobijete vezu, saznaćete da možete detetu zakazati odlazak u njegovu ordinaciju tek za jul mesec, a to će vas koštati oko 8.000 dinara, a sa alergo testom moraćete da izdvojite 11.000 dinara.

Vanzemaljci, portali, bogati ne umiru od raka
Inače, kada se u javnosti pomene ime prof. dr Branimira Nestorovića, većina građana setiće se bar jedne od apsurdnih izjava i stavova, koje je ovaj lekar zagovarao proteklih godina, naročito od pojave pandemije koronavirusa, tokom koje je govorima briljirao, još kao član “prve postave” Kriznog štaba, iako ga je javnost svrstala u antivaksere. Nakon što je izigravao korona klovna, bacio se na politiku pa je na decembarskim izborima sa svojim pokretom ušao i u beogradski i u republički parlament.

Šta je sve pričao Nestorović?

-Na kraju balade, čak i da jeste umrlo 600 ljudi, to je dobar rezultat.
-Kada tražite vanzemaljce, u suštini ne morate da idete do Meseca ili Marsa, sasvim je dovoljno da upoznate žensku osobu sa svetlim očima, jer ona je sa Marsa. Oni očigledno imaju plave oči, pa su se parili sa ženama ljudskim i onda su nastali vanzemaljci sa plavim očima, jel tako?

- Ljudska rasa nastala je na Marsu, odakle je došla na Zemlju, koja je u stvari ravna ploča, ali malo zakrivljena.
-Portali postoje, to nije nikakva teorija zavere. Možeš da ukucaš u NASU, oni to zovu tačka X (iks). Povremeno se pojavljuju, vrlo kratko traju, negde na zemaljskoj kugli. To su oni što upadnu, pa izlete 17 godina kasnije. Pojavio se tako jedan od onih lovaca (aviona) koji je nestao u Bermudama 1945. godine.

-Žena mora da bude mačkasta. Mora da ima nešto ženstveno u sebi. Prava žena mora da bude malo luda. Ona mora povremeno malo džigericu da ti gricka.
-Strah od kancera treba da ima samo sirotinja, jer bogati ne umiru od raka. Postoje lekovi očigledno za neke bogataše. Zato što bogataši ne umiru od raka. Ja to stalno pričam.
link

Žene sa plavim očima su marsovke
Strah od kancera treba da ima samo sirotinja, jer bogati ne umiru od raka.
To su oni što upadnu, pa izlete 17 godina kasnije.
:rotf:
Dodala bih još ovo, što nije smešno vec zalosno :
Korona je smešna, slobodno idite u šoping u Milano

Čovek u blatnjavim patikama u skupštini ni malo nije naivan ali naivnost ovog napacenog naroda skupo naplacuje

A u cemu je ovde tvoj problem???

Dr Nestorovic ne dobija platu u Skupstini, kao mnogi drugi poslanici, vec besplatno radi poslanicki posao boreci se za bolji zivot naroda u Srbiji.
Zbog svoje politicke zauzetosti on radi u svojoj ordinaciji samo dva dana u nedelji sto mu onemogucava da primi veci broj pacijenata.
Posto u takvim okolnostima treba od necega da zivi on mora da naplacuje usluge u svojoj privatnoj ordinaciji.
Doktor Nestorovic ne leci samo decu vec sve uzraste populacije.
Mislim da bi kao moderator trebalo da pokusas da budes objektivan i kontrolises svoje negativne emocije prema onima koje ne volis.
Oni koji ga ne vole ne moraju da idu kod njega na lecenje posto postoje mnogi drugi doktori sirom Srbije.
Thank you
:D

Da je na primer nudio novac mojoj mami, sestri, zetu, tetki, jednoj komšinici, meni, sigurno bismo overili izjavu kod notara da je nudio novac. Nikada, pa i da gladujem ne bih se prodala za glas njemu ili AV.

Žena kojoj je ponuđeno 27 000 dinara ( tri glasa u kući ) da bi glasala za MI sada je razočarana jer su joj javili negde oko 19.00 časova da ne treba da izlaze da glasaju jer na tom biračkom mestu imaju dovoljan broj glasova.

Nadam se i verujem da će se jednog dana otkriti a zatim procesuirati političari koji su kupovali glasove..
Ti bas zivis u idilicnom svijetu.🙂
Svi,ali bukvalno svi politicari kupuju glasove.
Politika je sve, osim postena.
Muljanje,petljanje,lopovluci,prevare,lobiranja...su u opisu posla politicara.Neko je sposobniji (citaj ima vise novca),a neko izvuce deblji kraj.
Oni koji izgube mogu samo da se ljute i da nemaju dokaza.
A svi oni zajedno,i opozicija i vlast,posle pljuvanja,cupanja,govorenja jedni protiv drugih,svadja u skupstini itd.idu lijepo zajedno na veceru i caskaju kao dobri prijatelji.
A u ideale vjeruju budale,sto bi reko Bora Corba.
Izvinjavam se na digresiji.🙂

Узгред,он је још и званични Пензионер.
Њему то уопште више и не треба а питање је ,колико је то уопште легално да пензионисани Човек и даље фура своју Ординацију?
Ваљда са самом Пензијом и том старосном Доби су теби ускраћене могућности самог квалитетног Лечења?
Ljekari mogu da rade i kad su u penziji.

5000 sam letos platio pregled sa ultrazvukom , Novi BGD, kod jednog od najboljih endokrinog hirurga u Srbiji...a nije u stanu nego u klinici. Srećom pa nije trebalo da me i seče...
Tema je od juče, a cene specijalista od pre dva meseca....svi su digli cene sa 6000 na 8....
a realno medju njima naći jednog Nestorovića je kao traženje igle u plastu sena....blage veze nemaju ni s medicinom ni s ljudima....nacija za sebe ljudi korisnih idiota...

Несторовић је рођен 16. децембра 1954. у Београду. Завршио је природно-математички смер Гимназије у Обреновцу.

Студије је завршио на Медицинском факултету Универзитета у Београду 1979. године. Докторирао је на истом факултету 1985. године с дисертацијом из уже научне области педијатрије и алергологије под насловом Поленска алергија у деце.

Несторовић је био начелник Службе пулмологије и алергологије Универзитетске дечје клинике „Тиршова” у Београду.

За асистента Медицинског факултета у Београду изабран је 1987. године. Реизабран је 1991. године, а у звање доцента изабран је 1995. године. Ванредни професор је постао 2000. године и реизабран 2009. године.У звању је редовног професора у области педијатрије. Из области педијатрије је објавио неколико уџбеника.

Ово што сам ставио показује да Несторовић није шарлатан, него је прави доктор,то што је причао у вези короне нешто је апсурдно нешто није.

Што се тиче цене прегледа скоро је свуда иста цена.

A u cemu je ovde tvoj problem???

Dr Nestorovic ne dobija platu u Skupstini, kao mnogi drugi poslanici, vec besplatno radi poslanicki posao boreci se za bolji zivot naroda u Srbiji.
Zbog svoje politicke zauzetosti on radi u svojoj ordinaciji samo dva dana u nedelji sto mu onemogucava da primi veci broj pacijenata.

Posto u takvim okolnostima treba od necega da zivi on mora da naplacuje usluge u svojoj privatnoj ordinaciji.
Doktor Nestorovic ne leci samo decu vec sve uzraste populacije.
Mislim da bi kao moderator trebalo da pokusas da budes objektivan i kontrolises svoje negativne emocije prema onima koje ne volis.
Oni koji ga ne vole ne moraju da idu kod njega na lecenje posto postoje mnogi drugi doktori sirom Srbije.
Thank you
:D

Skupština Srbije nije do kraja formirana i kako se već zna ko prima poslaničku platu a ko je ne prima?

Nestorovićeva klinika radi normalno jer nije on jedini lekar u klinici. Verujem da radi dva ili tri dana.

Nisam znala da ne leči samo decu već i ostale, odrasle pacijente.

Ti bas zivis u idilicnom svijetu.🙂
Svi,ali bukvalno svi politicari kupuju glasove.
Politika je sve, osim postena.
Muljanje,petljanje,lopovluci,prevare,lobiranja...su u opisu posla politicara.Neko je sposobniji (citaj ima vise novca),a neko izvuce deblji kraj.
Oni koji izgube mogu samo da se ljute i da nemaju dokaza.
A svi oni zajedno,i opozicija i vlast,posle pljuvanja,cupanja,govorenja jedni protiv drugih,svadja u skupstini itd.idu lijepo zajedno na veceru i caskaju kao dobri prijatelji.
A u ideale vjeruju budale,sto bi reko Bora Corba.
Izvinjavam se na digresiji.🙂

Sve ovo ja već znam. Bavila sam se aktivno politikom od 1992 do 2011. godine, na lokalu..možda ću nastaviti ukoliko jedna osoba postane predsednik stranke :)

Da, što se kupovine glasova tiče, znam da to nikad nije radila DS, npr. Ne sećam se ni da nam je, mrski SM kupovao glasove-on je drugačije varao na izborima.

AV je usavršio tehniku kupovine glasova i ucenjivam ljudi da moraju da glasaju za njega..

I na kraju...odavno više ne verujem u ideale.

Izvinjavam se na offtopicu..neću više..

Poslednja izmena:
Неке ствари у вези короне није требао да говори и то је то.

Докторове речи у вези короне нису нанале ником проблем,док антивакцинални лоби уништава туђе животе својим ставовима о науци, медицини.

Poslednja izmena:
Prevarant. Pa sad kad je pokazao ko je i šta je @dulesrbenda jel još misliš da je mesija koji će spasiti Srbiju? :lol:
Зашто је преварант? Што ради што и сви остали приватници раде? Па сте хтели капитализам? Шта сад кукате, титоисти једни прикривени?? :mrgreen:

Back