Ja ne znam u kakvom se ti društvu krećeš i živiš. U mom okruženju ima solidan broj ljudi koji su ono što imaju stekli svojim poštenom radom. Da bi se kupio stan na kredit i auto do recimo 5-6 000 evra ne moraš zarađivati neku ogromnu cifru. Da bi otišao na more ne trebaju ti neke ogromne pare. Možda je to tebi teško prihvatiti ali tako je.
Privid koji ti volis da osecas.
Ima mnogo takvih ljudi kao ti.Ne sporim.
Nabedjeni da su posteni do koske. Dovoljno je pola sata price da se svasta tu nadje.
Obicno su zene takve, vole da prave iluziju da su andjeli , samo u seksu djavolice....ups, nije mi do ovog trenutka pala na pamet slicnost sa tvojim nickom.
Stvarno su ceste te zenske kombinacije cistunica samo djavolica....ali moja izjava nije tu da nekog ubedjuje da krsi zakon sigurno. Izjava je tu da pokaze da ce takav pojedinac itekako da smeta i podmece tockove tamo gde se dotakne njegovo krsenje zakona ili pokvareni uticaj i zajednicka kriminalna aktivnost...
Npr u slicnom smislu....Dekan ETF glumi da je postenjacina velika.Za sve koji ga znaju, on to stvarno i jeste. Ruku bi stavili u vatru za njega.
Medjutim, covek odradi za 6 meseci tri stvari......
Ubedi par profesora da ce im dati racunare za katedre ako glasaju na neki nacin....To je mito.
Zatim potpise ugovor o pruzanju usluge sa firmom koja se ugasi 1 dan po prijemu novca od 1 mil evra.Za to padne prozivka na vecu, ali covek je posten, nije fer da ide u zatvor, ispao je naivan i slicne fore....
A posle toga se aktivno stavi na stranu gusenja studentskog protesta, zato sto istim onima koji su povezani sa tackom 1 i 2 nije odgovarala politicki tacka 3 jer su imali dil sa Rektoratom i Vlastima....
Gledano na srpski nacin, i da pitas licno tog coveka, on nikad nije prekrsio zakon.
Nagovarao profane....Potpisao ugovor sa legalno postojecom firmom, a nije uzeo pare, a nije ni znao da ce biti prevara.......Gusi pobunu studenata na ETF, zato sto ne voli pobune ili smatra da ta nije opravdana (a itekako jeste) dok mu je opravdana pobuna koja trazi smanjenje uslova za upis u narednu godinu, jer je populisticka...Pri tome sigurno je svestan ponude da se srede ispiti nekim bundzijama, samo licno ne ucestvuje u tome...
Kako se pocelo sa planiranjem ubistva Kenedija. Tako sto je neko telefonom rekao da bi mozda trebalo da se neke stvari dese...Bukvalno ovo sto sam napisao...
Neke stvari, koje stvari, sta , nije receno...
Razvucemo logiku i onda banalizujemo , to jeste srpski nacionalni recept....