mayasplace
Početnik
- Poruka
- 4
Pre par dana sam kupila rollerblade koji su namenjene fitness programu, jer zelim da se ponovo koliko toliko vratim u fizicku formu..
Rolere nisam vozila poslednjih 10-15 godina..Danas kad sam prvi put stala na njih zaprepastila sam se koliko lagano idu..sto je po meni mana.. prebrze su, jednostavno ne mogu da ih kontrolisem, letim po stazi na 25.Maju.. i dva puta sam overila asfalt jer je tolika brzina da nisam mogla da se zaustavim..
A pritom, najbitnija stvar, ja uopste ne vozim brzo ! Dovoljno je da zamahnem nogama 2-3 puta i 20 metara mogu da idem u punoj brzini, sto meni nikako ne odgovora jer sam ih kupila ne za brzu voznju vec da bih se rekreirala..
Malo sam razocarana.. i sad me zanima kako mogu da ih usporim?
Tockovi su precnika 76mm i da li su zbog toga brze?
Da li postoji mogucnost stavljanja manjih?
I koje staze za voznju preporucujete u BG-u?
Hvala svima koji budu odgovorili !
Pozdrav!
Rolere nisam vozila poslednjih 10-15 godina..Danas kad sam prvi put stala na njih zaprepastila sam se koliko lagano idu..sto je po meni mana.. prebrze su, jednostavno ne mogu da ih kontrolisem, letim po stazi na 25.Maju.. i dva puta sam overila asfalt jer je tolika brzina da nisam mogla da se zaustavim..
A pritom, najbitnija stvar, ja uopste ne vozim brzo ! Dovoljno je da zamahnem nogama 2-3 puta i 20 metara mogu da idem u punoj brzini, sto meni nikako ne odgovora jer sam ih kupila ne za brzu voznju vec da bih se rekreirala..
Malo sam razocarana.. i sad me zanima kako mogu da ih usporim?
Tockovi su precnika 76mm i da li su zbog toga brze?
Da li postoji mogucnost stavljanja manjih?
I koje staze za voznju preporucujete u BG-u?
Hvala svima koji budu odgovorili !
Pozdrav!