7
765443
Gost
Samo za one koji poverovaše ...ovde se moze postaviti bolje pitanje.
jel on vazi samo za one koji veruju ili i za one koji ne veruju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo za one koji poverovaše ...ovde se moze postaviti bolje pitanje.
marširaj sa jahovom pa ćeš i ti biti skakavac, taman ćeš da se osvetiš "kleveticima"aaa... dva jao...![]()
Mislim da na ovom svetu već postoji previš jao i bez mene koja maršira s jahovom..marširaj sa jahovom pa ćeš i ti biti skakavac, taman ćeš da se osvetiš "kleveticima"![]()
stvar izboraMislim da na ovom svetu već postoji previš jao i bez mene koja maršira s jahovom..![]()
Jevrejima 11,5 | Vjerom bi Enoh prenesen da ne vidi smrti; i ne nađe se, jer ga Bog premjesti, jer prije nego ga premjesti, dobi svjedočanstvo da ugodi Bogu. |
Mnogi su zbog toga postali ateisti...Nešto razmišljam o ovim našim ljudskim zakonima. Oni su mrtva
slova na papiru, ako se ne sprovode kako treba.
Jel moguće da i Božiji zakon može biti samo mrtvo slovo na papiru?
Tako zapisano u nekoj knjizi, pa ako neko nije pročitao te knjige,
onda u Božiji zakon nije ni upućen.
Zar Božiji zakon ne bi trebao da bude živ?
Što bi se inače i zvao Božijim, ako nije u svakome od nas zapisan?
Ako kršenje njegovih zakona ne daje trenutne posledice, onda i nije
Božiji.
Jesi li konačno nalepio sve pamflete koje imaš spremne za ovu temu?Ali svako odlucuje sam za sebe jos danas...
Svako ima vreme koje zivemo zibotni vek i moze da ga utrosi kako zeli.
Za to vreme ce mu Bog dati mnogo mogucnosti da prihvati zivot...
A to ce 1000 godisnji sud potvrditi...
Tema je jako opsirna.Jesi li konačno nalepio sve pamflete koje imaš spremne za ovu temu?
Jel možeš sada svojim rečima da odgovoriš na uvodni post?
Zato kazu prvo pokajanje na zemlji.Eto verovatno si sama sebi rekla sta mi bi da tolko lazem.Nikad vise.Eto na primer, kada lažem. Prvo potrošim vreme da smislim šta ću da
slažem, pa se onda osećam loše dok to izgovaram, pa posle osećam
strah da ću biti razotkrivena, pa onda možda neko prozre moju laž
pa sam postiđena i nije mi dobro.
I onda će to što sam slagala negde da ostane zapisano, pa će mi se
i na strašnom sudu zbog toga suditi?
Koliko puta treba da mi bude suđeno za jedno te isto?
pa koliko ima tih strašnih sudova?Tema je jako opsirna.
Sve sam odgovorio svojim recima i potvrdio.
Koga zanima pogledace koga ne zanima nece.
Posto u uvodu nisi rekla o kom sudu je rec, pisao sam za sva 3.
Zato je duze...
Da si rekla o kom sudu je rec, bilo bi krace.
Svaki je strasan...pa koliko ima tih strašnih sudova?
Izgleda tri. Jedan od njih traje 1000 godina.pa koliko ima tih strašnih sudova?
Mogu misliti.. Odličan materijal za horor film.Svaki je strasan...
Zasto bi sud pred milijardama svedoka kojima se otkriva svaki detalj gde takodje i sami donose presudu, bio horor?Mogu misliti.. Odličan materijal za horor film.
Al film da se zove ''Bog je ljubav'' i onda radnja filma u kome se čovekuZasto bi sud pred milijardama svedoka kojima se otkriva svaki detalj gde takodje i sami donose presudu, bio horor?
Zasto bi izvrsni sud da bi se odbranili nevini bio horor?
Ali ako je tebi horor, onda ok...
Samo jednom zato i kaze Strasni sud posle toga nema ispravke.Ја питам, колико ће пута доћи на наплату?
Cim umires i to je naravno.Sadista.Izgleda tri. Jedan od njih traje 1000 godina.
Kakav bi to sadista od Boga bio. Stvorio te samo da ti sudi opet i opet i opet...
Vazi za sve.ovde se moze postaviti bolje pitanje.
Nema 1000 godina to je jeres hilijazma, verovanje u hiljadugodisnje carstvo na zemlji.Izgleda tri. Jedan od njih traje 1000 godina.
Kakav bi to sadista od Boga bio. Stvorio te samo da ti sudi opet i opet i opet...
Po protestantima i muslimanima ispada da je sadista.Izgleda tri. Jedan od njih traje 1000 godina.