citiracu velikog mislioca srecka sojica,i najbedniji licni dohodak mora da se zaradi,vredis onoliko koliko si placen,tvoj je problem kao i vecine ljudi sto imaju o sebi previsoko misljenje,tako ces docekati penziju cekajuci dobar posao,dobru platu,sluzbena kola i seksi sekretaricu,ali nije ovo diznijeva bajka vec realan zivot,dolaze nove generacije koje su spremnije za borbu,znaju jezike,kompjutere a ti i dalje cekaj
apropo da ti ispričam moju priču da me stoka kaods ne pominje više jer tačno znam ko su i šta su
2005-e godine sam prošao testiranje organizovano od strane Uprave za veterinu , ubrzo potom postao jedan od testera prvoga projekta AIR koji su prvo pisali Italijanski programeri a posle naša uprava odbila da koristi isti , potom kao tester i poluadministrator na sadašnjem AIR-u koji su pisali slovenački programi i na kraju operater na Vetap-u koji je pisala firma Omnilogika. jedan sam od 5 administratora koji je počeo da obučava ostale operatere po Srbiji a potom i kao podrška prvoga nivoa korisnicima po veterinarskim stanicama i taj posao sam radio sve do marta 2010.
Više puta pohvaljivan za napredak i unapređenje kako stanica tako i inspektora severnobanatskoga okruga , javno na skupovima veterinara na zlatiboru i itd. znali su me mnogi šefovi mnogih okruga jer sam i njima uvek izlazio u susret iako mi to nije bilo u opisu posla za koji sam plaćen.
Kao nagradu za svoj trud dobio sam otkaz 2010 jer je novopostavljena šefica 2009-e godine septembra meseca K
senija Laketa , čiji je muž lokalni visoki funkcioner iz
DS Nebojša Laketa - koja je bila postavljena na tu funkciju umesto staroga šefa Tasić Dragana , uz pomoć kućnoga prijatelja njihovoga i kartaroškoga partnera koji je tada vedrio i oblačio u Upravi za Veterinu kao zamenik direktora za veterinarsku inspekciju
Gorana Miloševa (iz Mokrina) uz svesrdnu podršku
Sanje Čelebićanin , inače on je te godine posmenjivao sve šefove regionalnih kancelarija ni ne gledajući koga dovodi na njihova mesta bitno je bilo da su dotični pripadnici Demokratske stranke , a to što je on time unazadio veterinarsku inspekciju za 4 godine to i nije toliko bitna stvar , bitno je da su na mesto šefova veterinarske inspekcije tada postavljani ljudi koji kao moja novopostavljena šefica nije znala pošteno ni računar da uključi a kamoli sastavi nešto na računaru i pošalje emailom ili nešto komplikovanije..
Mene je tada moja novopostavljena šefica pokušala da me mobinguje kada sam to odbio jednostavno mi nije produžen ugovor koji mi je isticao 1 marta 2010.
Na moje radno mesto je dovedena tada poznanica -rođaka iz Demoratske stranke -pogađate nadam se, a dotična ni dan danas ne zna da radi na tim sistemima.
Džabe sam se ja tada obraćao na svim nivoima u ministarstvu svi su prali svoje ruke i čuvali svoje dupe pa tako i načelnik odeljenja Nenad Petrović .
e to je moja priča , ja se samo nadam da je Ivan Sočo novi direktor uprave za veterinu kao i sam ministar poljoprivrede dobio moj mail , da počisti DS govna po svoj kući , znaš li ti šta je mobing ds stoko -kada te neko nazove vikendom i umesto da kaže : dobro veče , počinje da se dere na tebe i da te ucenjuje tvojim poslom , tako da g.Vladeksu skineš mi se sa one stvari -pod hitno.