gost 442494
Iskusan
- Poruka
- 6.141
Ne mora da znaci. Moji su od tanjeg frotira, takve biram jer se brzo suse i nisu nesto glomazni.
Imaju sad i od onog waffle materijala, i oni su super a nisu preglomazni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mora da znaci. Moji su od tanjeg frotira, takve biram jer se brzo suse i nisu nesto glomazni.
I to što kažeš. Velikodušan sam bez razloga.Izvini, ali ko ti išta traži

Da, pamucni i upijaju. Malo se izoblice posle par pranja ali ok su.Imaju sad i od onog waffle materijala, i oni su super a nisu preglomazni
Hehe...dobro pitanje.Čemu služi bademantil osim da tek okupana osoba mokra izađe iz kupatila i da zauzima dragocena mesta za peškire u tom istom kupatilu? Hajde razumem neki svileni tanak da bude u kupatilu ako osoba nešto zaboravi da ponese prilikom kupanja ili tuširanja pa treba da ode po tu zaboravljenu stvar bez da zove nekog u pomoć da to uradi mesto nje, ali one debele bademantile zaista ne razumem. Vaše mišljenje o bademantilima?
Mislim da su svileni bolji. Pamučni se zalepe za telo.Da, pamucni i upijaju. Malo se izoblice posle par pranja ali ok su.

I samo se čuje tinoninonino i sprovedu te tamo gde treba.Za manijačenje.
Uskočiš u čizme i bademantil, pa u parku iz grmlja iskočiš pred prolaznice i raširiš ga.
Najbolja stvar na svijetu.

Чекај, која је то сорта? Они у Карађорђевом парку су увек носили мантилеZa manijačenje.
Uskočiš u čizme i bademantil, pa u parku iz grmlja iskočiš pred prolaznice i raširiš ga.

Perverznjaku isto razmisljas kao i jaZa manijačenje.

Ja sam update verzija 2.0.Чекај, која је то сорта? Они у Карађорђевом парку су увек носили мантиле![]()

Meni je ipak najjača ona slika s Kolindom i Čičkom, netko bi rekao da se radi o skeču.Perverznjaku isto razmisljas kao i ja![]()

Je li ovo neko zezanje ili sta?Meni je ipak najjača ona slika s Kolindom i Čičkom, netko bi rekao da se radi o skeču.
![]()
![]()

Ма какво зезање, кад је видео овакву жену-председницу поред себе, гаће саме спале ...Je li ovo neko zezanje ili sta?![]()

Bademantil je odlična stvar za plažu. Lagani neki svilen da pokrije žensko telo od očiju radoznalih posmatrača.bademantil sluzi da riba moze da izbaci batak i da izgleda sexi![]()

Čemu služi bademantil osim da tek okupana osoba mokra izađe iz kupatila i da zauzima dragocena mesta za peškire u tom istom kupatilu? Hajde razumem neki svileni tanak da bude u kupatilu ako osoba nešto zaboravi da ponese prilikom kupanja ili tuširanja pa treba da ode po tu zaboravljenu stvar bez da zove nekog u pomoć da to uradi mesto nje, ali one debele bademantile zaista ne razumem. Vaše mišljenje o bademantilima?
Ja sam više mislio na kućnu upotrebu bademantila i na njegovo zauzimanje dragocenog prostora za peškire u kupatilu.Za osobe koje praktikuju wellnes ovo pitanje u temi je zapanjujuće

https://www.index.hr/mobile/magazin...as-kad-se-fotografirao-s-kolindom/861094.aspxJe li ovo neko zezanje ili sta?![]()
Ma ljigavac teški.E,nevjerovatno.Jadan covjek.![]()
Nemam pojma ko je,ali da je blam koji ne mozes ni zamisliti,jeste.Ma ljigavac teški.
Zaslužio je.Nemam pojma ko je,ali da je blam koji ne mozes ni zamisliti,jeste.![]()