Čemu priča o veličini?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti si u zabludi jer nisi probala 23.. Jednom probas i nema nazad. Zato se pokloni buducem velicanstvu ovog sveta jer cu nadograditi na, pazite sad, 23.1 :mafijas:..

Naravno, Braca je prvi zamenik, ipak mu hvale finansije trenutno..

i onda kad ja kazem da mislim da mi je vantelesna oplodnja najpametnije resenje...vi kazete--nema sanse,ja sam srbin,bez torbanja nista..

a vi sve neke nebulozne velicine...sad i rajska vrata,spominjete...ah....moracu nekog da drogiram pre sexa da se ponasa normalno.

Ha! Neznanobosce, paganinu, Had tebe ceka. Zar tako prema sveta 23 cm, zar zelis kusati bes njegov? Mesta nema bogu dubokog novcanika kad znamo da Bog samo jedan moze biti. I to su sveta 23cm! :mafijas:

Pagane posrnuli, Bog widi twoje grehe, i sa welikom kaznom tje kazniti twoj gresni propowed rasplanulim kobilama. Pokaj se dok kasno nije, jer je 23 cm lazna sudbina, pohotna kobila uwek trazi wisxe i wazda joj nije dowoljno. Ti, snosaj efendija it ebi slicni su unistili moralne wrednosti nasega zdrawoga drustwa, nabacili ste Boziji gnew na nas, kazem wam sotonisticka religijo, dosta ste nase kobile uzimali, dosta ste im picxke sirili swojim Bogohulnim gromadama.
Odawde se netjete zhiwi izwutji., Tako mi Bog pomogao

• Podržavam
Reactions: V
Pagane posrnuli, Bog widi twoje grehe, i sa welikom kaznom tje kazniti twoj gresni propowed rasplanulim kobilama. Pokaj se dok kasno nije, jer je 23 cm lazna sudbina, pohotna kobila uwek trazi wisxe i wazda joj nije dowoljno. Ti, snosaj efendija it ebi slicni su unistili moralne wrednosti nasega zdrawoga drustwa, nabacili ste Boziji gnew na nas, kazem wam sotonisticka religijo, dosta ste nase kobile uzimali, dosta ste im picxke sirili swojim Bogohulnim gromadama.
Odawde se netjete zhiwi izwutji., Tako mi Bog pomogao

Gnjido jedna moralna, i ti i tvoj Bog ne vredite ni pare, sto ironija jeste. Kobile znaju sta je bolje za njih na kraju kad i novce imaju. A to jedino, i jedino, moze biti sveta 23 cm, i to istina jeste. Sta novci vrede bez toga kobili jednoj? Trositi a ne spoznati neslucene dubine? Novac rusi moral, ti izmetu laznog morala, dok 23 cm nude dubinu, ispunjava kobile na vise nacina do jednog. I u toj ispunjenosti nalaze zadovoljstva koja novci ne mogu kupiti :mafijas:..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back