Čemu priča o veličini?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Heh da je to optimalno, mnooooogo više ljudi bi bilo nezadovoljno. Po ovome bi to značilo da je bar 97% dama nesretno, šmrc šmrc :sad2:

А 3 % жена уживају... аха! :roll:
И где је сад онај сношај ефенди да га ја приупитам како има срца да убедачи ове мушкарце који имају понос испод просека... чуј, 21 см?:roll:... па, ниси магарац, већ ваљда нормалан и просечан изданак људске врсте! :eek: Просек код Срба је 15 цм., и ни милиметар више! :p
Па, стварно... набијаш комплекс оном Братиславу, неће задуго опоравити... :mrgreen:

И где је сад онај сношај ефенди да га ја приупитам како има срца да убедачи ове мушкарце који имају понос испод просека... чуј, 21 см?:roll:... па, ниси магарац, већ ваљда нормалан и просечан изданак људске врсте! :eek: Просек код Срба је 15 цм., и ни милиметар више! :p
Па, стварно... набијаш комплекс оном Братиславу, неће задуго опоравити... :mrgreen:

Pa 21cm je OK, ako ti je tata konj :rotf:

Bratislaw ima lepsu dewojku nego sto tje on ikada sanjati, ne boji se baba ti za mene

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back