Čemu priča o veličini?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drage kolege forumaši i forumašice, šta mislite - čemu služe i iz kojih pobuda potiču priče i rasprave o veličini penisa kojima su forumi preplavljeni? Mislim, to ništa neće promeniti - veliki penisi će ostati veliki, mali će ostati mali, dobar i loš sex će ostati ono što su uvek i bili... Pa čemu onda uopšte razmišljanje na tu temu? Da li to treba samo da poveća samopouzdanje onih koji ga već dovoljno imaju i smanji i ono malo samopouzdanja onima koji ga ionako imaju premalo ili da uspostavi neki dodatni kriterijum u procenjivanju kvaliteta neke veze? :roll: Postoji li neki nepisani kriterijum o veličini koji će nam potvrditi da li se sa nekom osobom dobro slažemo ili je čitava ta priča o prosecima, brojkama, centimetrima besmislena?:think: Što se mene tiče, kvalitet seksa još uvek "merim" uživanjem, a ne lenjirom...
nemam pojma meni je najzanimljivije kad muskarci krenu da te ubedjuju kako nije bitna duzina nego obim,sa sve temeljnim objasnjenjem zasto je to tako i to nicim izazvani sto bi se reklo,a ja se naprvim luda pa sve znacajno klimam glavom :)

ali....najbolje je sto mi citiraju nekakva istrazivanja i ne znam i ja sta i krenu da me nabedjuju kako ja u stvari nisam ni svesna sta vise volim....jok nego oni su sa svojim obimima,nasli da mi prodaju muda za bubrege,posto jelte bolje oni znaju sta zeni valja :confused:

ali....najbolje je sto mi citiraju nekakva istrazivanja i ne znam i ja sta i krenu da me nabedjuju kako ja u stvari nisam ni svesna sta vise volim....jok nego oni su sa svojim obimima,nasli da mi prodaju muda za bubrege,posto jelte bolje oni znaju sta zeni valja :confused:

Oni su budale.Ja jednom rekoh, ko hoce da tupi pricu o obimu neka stavi prst u vaginu.i oko prsta uglavnom nema lufta. tako da ono sto kratkokuri zagovaraju u smislu 'bolje je trenje' ne drzi vodu.

Ja mogu da ti dam objasnjenje poteklo od zena pa ako hoces ponovicu ovde ponovo jer ne znam gde je taj post.samo reci.

O ne, samo ne opet! :lol: Hvala, ali nema potrebe, imam ja svoja iskustva i stavove. Ali tema uopšte nije "čik ubedi protivnika", u redu - tebi je važno što je tvoj veliki, nekome nije i tako u nedogled. Nije čak ni "važno je ili nije", naslov stvarno znači ono što piše.:rtfm:

nemam pojma meni je najzanimljivije kad muskarci krenu da te ubedjuju kako nije bitna duzina nego obim,sa sve temeljnim objasnjenjem zasto je to tako i to nicim izazvani sto bi se reklo,a ja se naprvim luda pa sve znacajno klimam glavom :)

Meni je zanimljiva čitava ta zbrka ni oko čega - važna je dužina, važan je obim, nije dužina već obim, nije obim već dužina, ovo je važno, ono je važno...

O ne, samo ne opet! :lol: Hvala, ali nema potrebe, imam ja svoja iskustva i stavove. Ali tema uopšte nije "čik ubedi protivnika", u redu - tebi je važno što je tvoj veliki, nekome nije i tako u nedogled. Nije čak ni "važno je ili nije", naslov stvarno znači ono što piše.:rtfm:

Nisi u pravu.Meni je vazno sa aspekta da sa manje crncenja mogu da zadovoljim zenu a njoj da sa manje vrckanja, mesanja i naticanja na kitu postigne orgazam.to je cista istina.

Gresis sinko.Oni pricaju da imaju 18 a na bazenu u svalcionici im vidim samo dupeta.Stalno su okrenuti ledjima dok se presvlace. :D
A ja odem go u susednu svlacionicu da trazim upaljac.
Isto kao i ovde na forumu.Svi imaju 18 a jedini ja okacih kitu u profil.
I to u opustenom stanju.
:D

baš si sisca, nema ništa u profilu =I

i meni uopšte nije jasno što bi bio problem ako žene vole da je mmmm.. penis (kako glupo zvučim sebi) određenih dimenzija
kad se već od njih očekuje da budu 90-60-90
i ne toleriše im se baš 20cm gore dole
iako je to procentualno isto kao i 3-4cm razlike u dužini penisa
za šta svi vi tvrdite da je "tu negde" ili "prosek"
hm
a da pri tome salo na stomaku i dupetu, ili ajde, grudima zaista igra mnogo manju ulogu u samom seksualnom činu to je valjda jasno... al opet...

i meni uopšte nije jasno što bi bio problem ako žene vole da je mmmm.. penis (kako glupo zvučim sebi) određenih dimenzija
hm
a da pri tome salo na stomaku i dupetu, ili ajde, grudima zaista igra mnogo manju ulogu u samom seksualnom činu to je valjda jasno... al opet...

Pa ja rekoh-optimalna velicina kite za maximum zadovoljstva je 20 cm.imao sam prilike da karam sa poludignutim (malo se vise popilo) i znam koja je muka.
na osnovu toga i pricam i svi me napadaju.

hm

Pa ko je i rekao da je problem? :)
Mislim, salce na stomaku il narandza celulit shodno tome zasluzuju manji dok zategnutije zasluzuju veci..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back