Čemu priča o veličini?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa volim da iscrpno pisem jer imam kitu 21cm.
I volim da vam prenosim iskustva pro et contra u vezi toga.
A sad, uvek se nadje neki bratislav i li mudo koje voli da siri dijalog i onda ja tako...
Evo, ja tebi kazem moja iskustva kao ponosnog vlasnika 21cm i to je to.Pa ti razmisli.
Velicina je veoma,veoma, bitna.Upamti to.
:rtfm:

Ok. svako ima pravo na mišljenje, hvala što si izneo svoje.

Pa znas sta, kad budem angazovao licnog biografa, zvacu te na intervju.
A ti da mene analiziras ovde-nema sanse.Postavi temu na porodica i ja cu tamo da postujem, nemas brige.Ovde je tema o velikoj kiti, secas se?
:)

Samo ti mogu reci da masovno ******* okolo, zahteva i masovno angazovanje oko svih ljudi koji te okruzuju.Da se niko ne ooseti zapostavljen.I uspevam u tome.
Veruj mi.

Pa ne razumem. I pricamo o velikoj kiti?
Kako utice na svet oko sebe i samim tim i na ljude oko sebe..
Mislim, o cemu bi se inace pricalo?
Ne smeta ti da pricas o ljubavnicama, seficama ali imas problem sa porodicom..
Mislim, ok.. Valjda je i u redu..
Samo, tema onda ni nema neki zakljucak. Culi smo samo u drugoj strani, zenama sa strane :)..

Pa ne razumem. I pricamo o velikoj kiti?
Kako utice na svet oko sebe i samim tim i na ljude oko sebe..
Mislim, o cemu bi se inace pricalo?
Ne smeta ti da pricas o ljubavnicama, seficama ali imas problem sa porodicom..
Mislim, ok.. Valjda je i u redu..
Samo, tema onda ni nema neki zakljucak. Culi smo samo u drugoj strani, zenama sa strane :)..

Zasto bih imao problem sa porodicom? Samo kazem da postavis temu na porodica
'kako se promiskuitet odrazava na porodicni zivot' i sve cu da objasnim tamo.
Ovde se prica o sexu sa velikom kitom.

Drage kolege forumaši i forumašice, šta mislite - čemu služe i iz kojih pobuda potiču priče i rasprave o veličini penisa kojima su forumi preplavljeni? Mislim, to ništa neće promeniti - veliki penisi će ostati veliki, mali će ostati mali, dobar i loš sex će ostati ono što su uvek i bili... Pa čemu onda uopšte razmišljanje na tu temu? Da li to treba samo da poveća samopouzdanje onih koji ga već dovoljno imaju i smanji i ono malo samopouzdanja onima koji ga ionako imaju premalo ili da uspostavi neki dodatni kriterijum u procenjivanju kvaliteta neke veze? :roll: Postoji li neki nepisani kriterijum o veličini koji će nam potvrditi da li se sa nekom osobom dobro slažemo ili je čitava ta priča o prosecima, brojkama, centimetrima besmislena?:think: Što se mene tiče, kvalitet seksa još uvek "merim" uživanjem, a ne lenjirom...

Zasto bih imao problem sa porodicom? Samo kazem da postavis temu na porodica
'kako se promiskuitet odrazava na porodicni zivot' i sve cu da objasnim tamo.
Ovde se prica o sexu sa velikom kitom.

Prica se i o vezi :rtfm:..

A zašto je samo penis i njegova veličina to oko čega se vrti taj čitav život, porodica i sve ostalo? @Efendija, zar nisi pomislio nekad da možda imaš još neki kvalitet pored dugačkog penisa? Možda neke žene kod tebe traže i nešto drugo... a možda i neku manu, neke osobine svojstvene svim ljudima? @Velikimood, žena bi se verovatno isto osećala tim povodom i da mu je mali, teško da još uvek pomišlja na njegovu veličinu.

A zašto je samo penis i njegova veličina to oko čega se vrti taj čitav život, porodica i sve ostalo? @Efendija, zar nisi pomislio nekad da možda imaš još neki kvalitet pored dugačkog penisa? Možda neke žene kod tebe traže i nešto drugo... a možda i neku manu, neke osobine svojstvene svim ljudima? @Velikimood, žena bi se verovatno isto osećala tim povodom i da mu je mali, teško da još uvek pomišlja na njegovu veličinu.

Pa naravno da imam.Pa odredjeni kvalitei moraju da postoje da bi neko s tobom i pomislio da legne u krevet.A pri tom ne zna koliki ti je.
to sto se ja seljacim ovuda je samo zezanje.Sa ovakvim stavom i ponasanjem u RL ne bih mogao ni da pridjem ni jednoj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back