Čemu priča o veličini?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa pravo da ti kazem ne.Nemam taj problem.Moji prijatelji su vrlo realni u tim razgovorima, ne baronishu.Uglavnom imaju kite 18cm. Sto znaci da realno imaju 15.
Evo i ti rece da imas 17cm... taj rad.
:mrgreen:

18.. Mislio sam da ti rece 22.. Valjda je to onaj forumaski standard..

Hmm, pazi, evo sad razmisljam nesto..
Bas si se brecnuo oko tih 18.. Malo me zbuni, ono kao sad ima i tu neki problem..
Mislim, sto bi te neko baronisao kad ti ne baronises? :think:
Mislim, o prijateljima i dalje pricamo..
Skoro, kao da si nesto osetljiv na neciju velicinu penisa..

Pazi, samo konstatujem reakciju..

A ja bas kontam, da ti sa.. 21 jel da? imas ladno jos jedan penis vise od mene. Znaci neki od 3 cm-a..
Sta znam, moguce da postoji i to, mada.. Realno, koliko je moguce. Ali recimo da svega ima. Znaci, to kao da su dve osobe u pitanju. Ili ako uzmemo dalje razlagati vise to ce reci i vise osoba. Tako da pojam velicine dobija neki smisao za zene..

Realno, kako ide prica, mozak nekim muskim je dole, pa sto veci penis veci i mozak..

Bas si se brecnuo oko tih 18.. Malo me zbuni, ono kao sad ima i tu neki problem..

A ja bas kontam, da ti sa.. 21 jel da? imas ladno jos jedan penis vise od mene. Znaci neki od 3 cm-a..
Sta znam, moguce da postoji i to, mada.. Realno, koliko je moguce. Ali recimo da svega ima. Znaci, to kao da su dve osobe u pitanju. Ili ako uzmemo dalje razlagati vise to ce reci i vise osoba. Tako da pojam velicine dobija neki smisao za zene..

Realno, kako ide prica, mozak nekim muskim je dole, pa sto veci penis veci i mozak..

Ti imas posto si rekao da imas 17 imas 14 :think:
a ja imam 7 cm.. :neutral:

Ja cu samo da se brecnem kad vidim.A ti ako si postar u mom kraju i znam da imas 23cm a OKACIO si fotku.. nece mi biti prijatno.
A ovako, mozes da pricas sta hoces.
A ja okacis kitu koja je 15cm u opustenom stanju u profil..
Tako da...

Ja cu samo da se brecnem kad vidim.A ti ako si postar u mom kraju i znam da imas 23cm a OKACIO si fotku.. nece mi biti prijatno.
A ovako, mozes da pricas sta hoces.
A ja okacis kitu koja je 15cm u opustenom stanju u profil..
Tako da...

Ne razumem. Zasto ti ne bi bilo prijatno da imas postara u svom kraju sa 23?
Mislim, ne volis dovoljno svoju zenu? Jer ako je s tobom, znaci da prihvata tvoju istinu, a to ce reci da je taj postar njen buduci hebac..

Zar ne bi zeleo da ona bude srecna? :think:

Aaa, ali sad ga pretera. Vidis ovako, dok je on na tvojoj zeni ti mozes biti na drugom mestu. Iako ima veci penis od tebe, ne moze biti na par mesta odjednom, ne? :confused:

Pazi ovako.
Ima jedna kod mene u kraju ima 35 godina.I obozava veliku kitu.Ako bi probala tvoju hipoteticnu 23cm patku sutnula bi me.to mi je frka. jel sad kapiras?

Ne vredi ti, zajebo si se.Ne palim se na to 'tvoja zena, te vristi, te on na njoj'
A vidim da to stalno provlacis...
heheheehehehe

Pazi ovako.
Ima jedna kod mene u kraju ima 35 godina.I obozava veliku kitu.Ako bi probala tvoju hipoteticnu 23cm patku sutnula bi me.to mi je frka. jel sad kapiras?

Ne vredi ti, zajebo si se.Ne palim se na to 'tvoja zena, te vristi, te on na njoj'
A vidim da to stalno provlacis...
heheheehehehe

A jeeee.. Si uporan s tim..
Ma nije li zanimljivo sagledati i nus pojave? Recimo, porodicni zivot nekog sa 21..
Mislim, imas decu kako sam skontao?
Sve to ulazi u konacnu jednacinu. Pa sta si mislio, 21 i reseno sve?
Pa hebote ako meljemo samo o tebi onda jeste.. Nego daj da vidimo i druge parametre jeee..

Zena, kako reaguje?
Deca, kako ona reaguju?
Ljubavnice, kako one reaguju?
Sef na poslu, kako reaguje?

Mislim, pazi ti sebe. Ovo je prica o velikoj kiti, i za sad ti si najveca, samim tim proucava se situacija :confused:..

A jeeee.. Si uporan s tim..
Ma nije li zanimljivo sagledati i nus pojave? Recimo, porodicni zivot nekog sa 21..
Mislim, imas decu kako sam skontao?
Sve to ulazi u konacnu jednacinu. Pa sta si mislio, 21 i reseno sve?
Pa hebote ako meljemo samo o tebi onda jeste.. Nego daj da vidimo i druge parametre jeee..

Zena, kako reaguje?
Deca, kako ona reaguju?
Ljubavnice, kako one reaguju?
Sef na poslu, kako reaguje?

Mislim, pazi ti sebe. Ovo je prica o velikoj kiti, i za sad ti si najveca, samim tim proucava se situacija :confused:..

Pa sefica na poslu ufglavnom voli dobar liz i anal, sto se toga tice.
Razvedena je vec 5 godina i zivi u naselju Sava Kovacevic. :mrgreen:

Eto, postavljacica ove teme je u nedoumici, zato je i postavila temu.
Cula je price o lepoti karaja sa velikom kitom i sad je to muci...A nema herca da prevari decka sa nakim kuratim bajom

Preuranjeno donosiš zaključke. Poenta postavljanja teme nije bila moje skupljanje hrabrosti za seks sa većim od većeg itd. nastavljanje kruga, već kao što piše - šta to navodi ljude da toliko šire priču o tome. Eto, u tvom slučaju npr. šta te to tera da toliko iscrpno pišeš na ovu temu, da stalno ponavljaš svoje dimenzije itd.? Eto, toliki ti je koliki je, ok, lepo, nastavi sa svojim karanjima i svi mirni. Pretpostavljam da bi tvoj konačni odgovor na temu glasio: "zato što je veličina penisa najvažnija na svetu i jedini kriterijum prilikom izbora partnera", je l da?

Pa sefica na poslu ufglavnom voli dobar liz i anal, sto se toga tice.
Razvedena je vec 5 godina i zivi u naselju Sava Kovacevic. :mrgreen:

Znaci to radi ok..

E sad, idemo dublje u analizu..
Recimo, posao pa posle toga treba biti s nekom, el tako? I sad, zahteva neko vreme, hotelsku sobu i tako dalje..

Da li deci nedostaje tatica dok on seha neke tamo?
Da li se osecaju nesto zapostavljeno ili su zadivljena njim i samim tim, razumeju?

Vidis li ti sta sve ulazi u jednacinu? Sve je to za analizu..
Onda se moze realnije proceniti sta je bitnije kome, a ne.. Ja kazem..
Vidis, ja ni ne tvrdim nista za sad :)..

Preuranjeno donosiš zaključke. Poenta postavljanja teme nije bila moje skupljanje hrabrosti za seks sa većim od većeg itd. nastavljanje kruga, već kao što piše - šta to navodi ljude da toliko šire priču o tome. Eto, u tvom slučaju npr. šta te to tera da toliko iscrpno pišeš na ovu temu, da stalno ponavljaš svoje dimenzije itd.? Eto, toliki ti je koliki je, ok, lepo, nastavi sa svojim karanjima i svi mirni. Pretpostavljam da bi tvoj konačni odgovor na temu glasio: "zato što je veličina penisa najvažnija na svetu i jedini kriterijum prilikom izbora partnera", je l da?

Pa volim da iscrpno pisem jer imam kitu 21cm.
I volim da vam prenosim iskustva pro et contra u vezi toga.
A sad, uvek se nadje neki bratislav i li mudo koje voli da siri dijalog i onda ja tako...
Evo, ja tebi kazem moja iskustva kao ponosnog vlasnika 21cm i to je to.Pa ti razmisli.
Velicina je veoma,veoma, bitna.Upamti to.
:rtfm:

Znaci to radi ok..

E sad, idemo dublje u analizu..
Recimo, posao pa posle toga treba biti s nekom, el tako? I sad, zahteva neko vreme, hotelsku sobu i tako dalje..

Da li deci nedostaje tatica dok on seha neke tamo?
Da li se osecaju nesto zapostavljeno ili su zadivljena njim i samim tim, razumeju?

Vidis li ti sta sve ulazi u jednacinu? Sve je to za analizu..
Onda se moze realnije proceniti sta je bitnije kome, a ne.. Ja kazem..
Vidis, ja ni ne tvrdim nista za sad :)..

Pa znas sta, kad budem angazovao licnog biografa, zvacu te na intervju.
A ti da mene analiziras ovde-nema sanse.Postavi temu na porodica i ja cu tamo da postujem, nemas brige.Ovde je tema o velikoj kiti, secas se?
:)

Samo ti mogu reci da masovno ******* okolo, zahteva i masovno angazovanje oko svih ljudi koji te okruzuju.Da se niko ne ooseti zapostavljen.I uspevam u tome.
Veruj mi.
:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back