Čemu priča o veličini?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Велики муд... бре, ко ти даде то име?! :D
Ја овде на Форуму ништа тајно не радим и никога не мувам преко пп... е, сад, ја сам овде само због Братислава... он има дара за постављање оваквих тема, па му ја помажем... а, ефендија је мој школски друг ( а то му дође као брат), и ја га не салећем! :p
Идемо даље... ко нуди више?! :klap:
:manikir:

Ces, ces, Gosn Snoki? Pa koliko je to godina jeee..
Mislim, da persiram od sad? :)

I Parkiccc, iskustva? Hajt malo pomozi temi? Jel te zanima velicina penisa Gosn Snokija? Saljes pp ili ne? :)

Nema potrebe.Mali efendija je isti ja. :)
Inace bih, ne verujem ja nijednoj zeni...
Ali ovo je tako ocigledno da nema potrebe da radim test.
:)

Aha, bas me zanimalo to..
A nemas ni problem sto ti neko drugi zabavlja zenu dok nisi tu? Tj, ako ima neki veci u tvom kraju..
Mislim, malo jeste ipak skakljivo ako ti je iole stalo do nje, ne? :think:
Ona ocigledno jeste probala veliki i zna da je jos veci jos bolji?

Ma fuksa klasicna.Stalno se zalila da joj je muzic umoran.Sljaka u GSB-u a mlada, oko 25 godina.. i ja vidim u cemu je stos.
Dobila je kitu u hotelu central u zemunu.Soba 128, moja omiljena, okrenuta ka bastici :)[/QUOTE

Zar nisi rekao da ti je onaj drugi hotel omiljen? :dontunderstand:
ili imas wish eomiljenih?

u tom hotelu TA soba. U ONOM hotelu ONA soba.Znam sta sam rekao.Ako hoces mogu da ti opisem sobe do detalja... :)

Aha, bas me zanimalo to..
A nemas ni problem sto ti neko drugi zabavlja zenu dok nisi tu? Tj, ako ima neki veci u tvom kraju..
Mislim, malo jeste ipak skakljivo ako ti je iole stalo do nje, ne? :think:
Ona ocigledno jeste probala veliki i zna da je jos veci jos bolji?

Nemam problem sa tim.Kad primi veci odmah cu znati da je primila veci.
Za sad nije, sto naravno ne znaci da nece... mozda... nekad...
Znas, ne vredi ti da me provociras na tu foru, pokusavali su i ranije.Uzmi lenjir i vidi koliko je 21cm pa ce ti biti jasno zasto sam prilicno siguran u svoju zenicu.

Nemam problem sa tim.Kad primi veci odmah cu znati da je primila veci.
Za sad nije, sto naravno ne znaci da nece... mozda... nekad...
Znas, ne vredi ti da me provociras na tu foru, pokusavali su i ranije.Uzmi lenjir i vidi koliko je 21cm pa ce ti biti jasno zasto sam prilicno siguran u svoju zenicu.

Pa nije provokacija..
Da hocu da provociram bio bih direktniji..

Ali prica jeste jasna pa me zanimaju nus efekti..
Recimo, vratis se s posla, taman si imao seh s nekom koja konta bitnost velicine ii.. Zena ti vristi u najvece pod drugim. Okrene se on, kad ono 23 ladno..
I sta radis? :think:

El sednes i odgledas do kraja il sta?

Pa nije provokacija..
Da hocu da provociram bio bih direktniji..

Ali prica jeste jasna pa me zanimaju nus efekti..
Recimo, vratis se s posla, taman si imao seh s nekom koja konta bitnost velicine ii.. Zena ti vristi u najvece pod drugim. Okrene se on, kad ono 23 ladno..
I sta radis? :think:

El sednes i odgledas do kraja il sta?

Ubiti se necu sigurno.Pa ebi ga niste valjda stekli utisak da mislim da niko nema veci od mene.To se moze desiti i meni...sta da radim.

Ubiti se necu sigurno.Pa ebi ga niste valjda stekli utisak da mislim da niko nema veci od mene.To se moze desiti i meni...sta da radim.

Ma to se moze desiti svakom..

I nisam bas mislio na ubijanje. Ono, vise kao, skuvas mu kafu, neko meze, sednete ko ljudi i pricate. Mislim, ocekivao bih od tebe da u tom slucaju imas dosta razumevanja za zenu i ne pravis previse drame oko svega toga :)..

Ma to se moze desiti svakom..

I nisam bas mislio na ubijanje. Ono, vise kao, skuvas mu kafu, neko meze, sednete ko ljudi i pricate. Mislim, ocekivao bih od tebe da u tom slucaju imas dosta razumevanja za zenu i ne pravis previse drame oko svega toga :)..

Pa veruj mi da bih. Nece zena da prevari ako joj sve stima.Da se ne lazemo.Prvo bih sebe preispitao. Kazem ti mude, ja sam veoma realan kad su zene u pitanju.
Ni moja zena, ni tvoja zena/devojka nista nije drugacija od ovih koje se muvaju po forumu.
*****ju nesto a najbitnija im je sto veca *******.Sve su iste.

Pa veruj mi da bih. Nece zena da prevari ako joj sve stima.Da se ne lazemo.Prvo bih sebe preispitao. Kazem ti mude, ja sam veoma realan kad su zene u pitanju.
Ni moja zena, ni tvoja zena/devojka nista nije drugacija od ovih koje se muvaju po forumu.
*****ju nesto a najbitnija im je sto veca *******.Sve su iste.

Jok..
Moze biti da si ti upoznao samo ljude nalik tebi..
Znas vec, podsvetovi u svetu :)..

Bi pomislio ipak da ima to nekog uticaja..

samo se ti teshi... :)

Pa bome.. trebao bih.. kasnim ladno 4 cm-a za tobom..
:mrgreen: se osecam ko klinac sad jeee.. Osnovona skola, mislim..

No, to iz tvoje price deluje ko cela vecnost. Fakticki, ima se osvrcem ceo zivot iza sebe da li je naleteo neko sa 20 :(..
Realno, necu moci vise ni jednog ortaka da sagledam prijateljski dok ne utvrdim koliki ima :mrgreen:..

A imas li taj problem? Ono, gledas prijatelje ispod oka jer ko zna sta ima u gacama?
Mislim, okrenes se a zena ti seva ocima ka njegovom medjunozju?

Ono, skroz si kul il ipak malo radi zivac? Ipak, prijatelj pa..

Pa bome.. trebao bih.. kasnim ladno 4 cm-a za tobom..
:mrgreen: se osecam ko klinac sad jeee.. Osnovona skola, mislim..

No, to iz tvoje price deluje ko cela vecnost. Fakticki, ima se osvrcem ceo zivot iza sebe da li je naleteo neko sa 20 :(..
Realno, necu moci vise ni jednog ortaka da sagledam prijateljski dok ne utvrdim koliki ima :mrgreen:..

A imas li taj problem? Ono, gledas prijatelje ispod oka jer ko zna sta ima u gacama?
Mislim, okrenes se a zena ti seva ocima ka njegovom medjunozju?

Ono, skroz si kul il ipak malo radi zivac? Ipak, prijatelj pa..

Pa pravo da ti kazem ne.Nemam taj problem.Moji prijatelji su vrlo realni u tim razgovorima, ne baronishu.Uglavnom imaju kite 18cm. Sto znaci da realno imaju 15.
Evo i ti rece da imas 17cm... taj rad.
:mrgreen:

Gresis sinko.Oni pricaju da imaju 18 a na bazenu u svalcionici im vidim samo dupeta.Stalno su okrenuti ledjima dok se presvlace. :D
A ja odem go u susednu svlacionicu da trazim upaljac.
Isto kao i ovde na forumu.Svi imaju 18 a jedini ja okacih kitu u profil.

A ti samo ides redom i gledas qrcewe swojim drugarima? :dontunderstand:
pa posto ne mozes da im widis gledas im dupe onda? Nadajutji se da tje da im sewne ud :dontunderstand:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back