- Poruka
- 4.490
1430 dinara ti je dnevni odmor.. Ako imas kintu mozda ti i nadjem neku profuknjacu.
kakav "odmor"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1430 dinara ti je dnevni odmor.. Ako imas kintu mozda ti i nadjem neku profuknjacu.
Bas su ti jeftine te kurwe
Ja imam 10 000 dinara trenutko kod mene ^_^
Pa ne seljaku, da platis sobu...
One se karaju za dzabe ali nece po zbunju kao tvoje vrsanjakinje.Soba, kluc i cao..
Bog te pokusavam nesto da te naucim...
kakav "odmor"?
Hmm e nemoj mi diras wrsnjakinje
Inace zasto soba kad imas stan?![]()
Imam i komsiluk a usput i zenu i dete.
Znaci imas i zenu i dete i waras ih?
tz Tz tz....
Bas si ljiga. fuj.Pa moze mi se.Svi bi to radili da imaju herca.![]()
Bas si ljiga. fuj.
Znači, potvrđuje se pretpostavka da priče o veličini služe prvenstveno da se leče kompleksi...
Znači, potvrđuje se pretpostavka da priče o veličini služe prvenstveno da se leče kompleksi...
Znaci da zumiramo
Zene=zle kucke koje ogowaraju bez smisla
Muskartzi=pali su pod uticaj glupih zena
Pa daj objasni nam zasto ga onda zene ne vade iz usta..odakle poticu ti kompleksi
Znaci da zumiramo
Zene=zle kucke koje ogowaraju bez smisla
Muskartzi=pali su pod uticaj glupih zena
Ako pretpostavimo da je seks između dvoje ljudi sjajan, savršen, postoji li i dalje neki razlog za razmišljanje o "alatu"? Znači li to da je odgovarajući ili da to uopšte i nije važno?
Ako pretpostavimo da je seks između dvoje ljudi sjajan, savršen, postoji li i dalje neki razlog za razmišljanje o "alatu"? Znači li to da je odgovarajući ili da to uopšte i nije važno?
Hmm, pa vidi sad, u moru muskih uvek postoji veci penis..
Moguce da neko, izvinjavam se Gosn Snoki ali sam si to ispricao, rastura Snokijevu zenu dok on seha druge, samo zato sto ima 23 cm-a..
Tako, da, sve ide u krug..