- Poruka
- 4.490
inace bi se ja daaaavno usrecila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa tako...nekako...
al nikada ne bih rekla da bi to bilo presudno.
Sex je sranje, a zene su postale prewishe opteretjene njime, i kompleskiraju muskartze, i onda se muskartzi gube i misle da je velicina wazna
dok ja kazem, ko ih yebe dal su swrsile ili ne, njihow problem. Isto tako kao sto je moja zelja da njima bude lepo, iskonska zelja, a ne boj dal tje da me ostawi ili ne
Dakle rc je samo o glupim kompleksima, i pomahnitalim zenama, koje su opteretjene sexom zbog praznih i glupih ziwota
Se dewojke su iste, i one manje atraktiwne i atraktiwneSvakim danom se potvrdjuje moja tvrdnja da su muskarci ogorceni i besni na zenski svet!
Zasto takav stav?
Nadji neku finu devojku,manje atraktivnu,na tvom nivou pa ce joj biti dovoljno ono sto imas.
Ali svi bi ste vi manekenku i tip-top ribu a na sebi radite minimalno,da bi na kraju ona bila kriva sto je otisla i nasla sebi odgovarajuceg.
Cini mi se da ti volis da te tretiraju kao stoku i da izigravas pacenika.
Dosta mi je da nas sve tretirate kao materijaliste i da smo nimfomanke.
Znate li da je vreme inkvizicije proslo i zajedno sa tim i spaljivanje vestica???
Sex je sranje, a zene su postale prewishe opteretjene njime, i kompleskiraju muskartze, i onda se muskartzi gube i misle da je velicina wazna
dok ja kazem, ko ih yebe dal su swrsile ili ne, njihow problem. Isto tako kao sto je moja zelja da njima bude lepo, iskonska zelja, a ne boj dal tje da me ostawi ili ne
Dakle rc je samo o glupim kompleksima, i pomahnitalim zenama, koje su opteretjene sexom zbog praznih i glupih ziwota
ti si samo totalno iskompleksiran lik,zato i pricas owe mastarije owdePre jedno 10-tak godina sam u poznao jednu ribu i odemo kod nje na gajbu.U startu mi je naglasila da od sexa nema nista dok se kao ne upoznamo bolje. I ja pristanem, rekoh ogrebacu se za oral i boli me uvo.Medjutim kad ga je nadrkala na 21cm i kad je videla sta propusta, ne da je sela na *****... kakvo crno upoznavanje.trpao sam je do ujutro, na posao nije otisla, zamalo otkaz nije dobila..
Tako da ti razmisli da li je velicina bitna.
Да ли су овде само тинејџери или може и понека бака?
Овако: Немој да вас неко лаже, величина је веома битна, а кад се споје габаритни са техником и осећањима - то је права ствар... верујте Астродити на реч... ето, она вам тако пролази већ четврт века!![]()
![]()
Dakle rec je samo o glupim kompleksima, i pomahnitalim zenama, koje su opteretjene sexom zbog praznih i glupih ziwota
ti si samo totalno iskompleksiran lik,zato i pricas owe mastarije owde
Ako i stwarno imas 21 ti si sawrsen primer toga kako welicina nema nikakwe weze![]()
PS: meni si simpa lik, ali ako pogledas swoje postowe, primetitjes da stalno pricas neke swoje price o sebi i twom q..
Ja sam savrsen primer coveka koji je poebo sto ti neces u zivotu ni da vidis.
A pricam o mom kur.cu kao ti o tome da te muvaju p.icke svako malo. I tu ne vidim nista lose. A 21cm imam, dokazano i pokazano svima ovde.
I 90 posto riba sam poebao samo zato.
Ja sam savrsen primer coveka koji je poebo sto ti neces u zivotu ni da vidis.
A pricam o mom kur.cu kao ti o tome da te muvaju p.icke svako malo. I tu ne vidim nista lose. A 21cm imam, dokazano i pokazano svima ovde.
I 90 posto riba sam poebao samo zato.
Nemas dokaza za owo.
Inace ako ti si 90 posto riba samo zbog toga, gde su onda oni sto imaju 25...?![]()
![]()
![]()
Pa tucaju tvoju ribu na primer..
Da li ti znas koliko sam picica odvalio od ***** jer su im deckici kekeljavci sa malim kitama?
A da ti dokazujem bilo sta, ponudio sam ti pre par dana...
Da vidis npr kakvu cu picku da dovedem u hotel bristol ovih dana, soba 119, moja omiljena, ogromna, ima 30 kvadrata.Pa da cujes kako urla... samo reci, nije frka..
znaci samo 10% je mislilo da si i vredan neki curac
Moze super, powedi i mene, i nadji i meni neku ^_^
a ti je karras zbog toga sto urla? ili sta?
1430 dinara ti je dnevni odmor.. Ako imas kintu mozda ti i nadjem neku profuknjacu.
a ti je karras zbog toga sto urla? ili sta?