Evo oci mi ispadose od citanja :shock: i ono sto mogu da konstatujem je sledece:nisam bas narocito pametan, ali u svakom takmicenju pravila pravi najjaci(u ovom slucaju ko ima najvise $$$)F1 je uvek bila rulet za vozace, gume su pucale i raspadale se i sedamdesetih i osamdesetih a i devedesetih pa i sada.Iskreno, ovako simptomaticno, veoma razocaravajuce od strane Michelina, a cenu razvoja tehnologije placaju vozaci(najcesce).Apsolutno sam za to da bude sto vise proizvodjaca guma u F1, konkurencija je potrebna, naravno i u svemu ostalom. E sad, posto pre svega F1 smatram poligonom za razvoj tehnologije ove ili one(gume,kocnice,vesanje motori), a izgled iste diktira razvoj predgodno pomenutih, te i svake godine nova pravila smatram da su izazov za ljude od struke da im doskoce.Seti te se kako su crveni doskocili aktivnim NEaktivnim spojlerom, za mene je to bilo fascinantno, kao dosetka :wink:.Vozaci su samo marionete, oni koji ce staviti glavu u torbu za zarad strasti(citaj ljubavi prema brzini)novca i slave, i svi vuci siti. Licno ih kapiram kao test pilote supersonicnih aviona dok istrazuju limite istih, u tome je valjda car, zar ne.Spekulacija je bilo i bice ih i dalje, jos uvek mi nije jasno sta se zapravo desilo sa Senom i da li je moguce da su(kako je pisalo) nastavljali stub volana prostim zavarivanjem sipke na sipku, a zna se kolika su opterecenja, da li je i to bilo stavljanje na test konkretno tehnologije zavarivanja

:shock: :shock: Cena je placena sta god to bilo, a mere kasnije preduzete, isto ko' GP USA, srecom bez posledica :x