Pitanje je sledece...cemu monoteisticki apstraktni Bog?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
JaH_G|rL:Pitanje je sledece...cemu monoteisticki apstraktni Bog?!
sudbina:bog ne postoji.svi to znamo ali nemozemo da se suocimo sa tim.zasto nevina deca ginu,zasto neduzni ljudi uvek izvucu deblji kraj...razmislite,sve je stvar sudbine
JaH_G|rL:Pitanje je sledece...cemu monoteisticki apstraktni Bog?!
Pravo poredjenje.DUSAN:JaH_G|rL:Pitanje je sledece...cemu monoteisticki apstraktni Bog?!
Mislim da postavljas pretesko pitanje za sebe. Sta mislis koliko bi ti bilo lakse da prvo odgovoris na pitanje CEMU JA?
djavolina:Pravo poredjenje.DUSAN:JaH_G|rL:Pitanje je sledece...cemu monoteisticki apstraktni Bog?!
Mislim da postavljas pretesko pitanje za sebe. Sta mislis koliko bi ti bilo lakse da prvo odgovoris na pitanje CEMU JA?
p.s. JaH_G|rL, i da mozes, na forumu sigurno neces naci odgovor...
Stoorbak:sudbina:bog ne postoji.svi to znamo ali nemozemo da se suocimo sa tim.zasto nevina deca ginu,zasto neduzni ljudi uvek izvucu deblji kraj...razmislite,sve je stvar sudbine
Slazem se sa tobom, ali nesho mi bash to nije jasno sa sudbinom!!!!!!!!!!!!!! Jer, znash kako kaze Paolo Keljo u Alhemicaru: Najveca laz na svetu je sudbina, jer kad coveku neshto krene napoako on se prpushta sudbini!!!! [ili tako neshto, poodavno sam citao knigu pas sam pomalo zaboravio pravi TXT]
p0z
sudbina:bog ne postoji.svi to znamo ali nemozemo da se suocimo sa tim.zasto nevina deca ginu,zasto neduzni ljudi uvek izvucu deblji kraj...razmislite,sve je stvar sudbine
Алjона:"JaH_G|rL": Pitanje je sledece...cemu monoteisticki apstraktni Bog?! - Бог jе љубав:о):о):о)
Поздрав.
Ako ne verujes:Onda nicemuJaH_G|rL:Pitanje je sledece...cemu monoteisticki apstraktni Bog?!
Ako ne verujes:Onda nicemuJaH_G|rL:Pitanje je sledece...cemu monoteisticki apstraktni Bog?!
DeepPurple:Алjона:"JaH_G|rL": Pitanje je sledece...cemu monoteisticki apstraktni Bog?! - Бог jе љубав:о):о):о)
Поздрав.
Ja bih to obrnuo i rekao "ljubav je Bog".
- И то добро![]()
Anonymous:pa ljudi moraju u nesto vjerovati, ako ne u sudbinu onda u Boga...
Bitna stavka u životu Srbicus domesticusa, pored crno belog gledanja na svet i to ne dalje od dužine sopstvenog kljuna, i mržnje prema srodnicima Croatia independa i Muslimaria verde jeste već pomenuta nad-ptica Omnipotentia ultimata kojoj je direktni zamišljeni protivnik Devilaria satanica. Iako Srbicus nikada nije ni video ni čuo ni jednu od ove dve zamišljene ptice on izuzetno čvrsto veruje u njih. To ide dotle da on mahne krilom na četiri strane sveta kada proleće pored gavranove kuće (gavran - Corvus religiosa) jer debeli gavran tvrdi da ima direktnu vezu sa Omnipotentiom i da može oterati Devilariu.Anonymous:Bog postoji a mi ginemo zbog budala koji misle da su oni bog-Djavoljovi podanici. Ako smo Srbi onda smo valda i bozji ljudi pravoslavci . Zadnje sto bi uradila jeste da mi musliman prica kako bog ne postoji. i hrvate o papi...
...Ave...!DeepPurple:Алjона:"JaH_G|rL": Pitanje je sledece...cemu monoteisticki apstraktni Bog?! - Бог jе љубав:о):о):о)
Поздрав.
Ja bih to obrnuo i rekao "ljubav je Bog". Ciniti dobro drugima, biti rasterecen i osecati se dobro zbog toga, to je sva poenta! Ne verujem u smesne price o raju i paklu...treba ziveti ovaj zivot i uciniti ga boljim.